משחק השבת

משחק השבת

מישהו זוכר? אז למען רענון הזיכרון עד לפני חודש וחצי בערך היה מונהג בפורום מידי שבת משחק שבת שבו היה מוכתר האלוף השבועי אז עכשיו כשהפורום קצת יותר מפותח וישהרבה משחקים זה קצת יותר קשה לעשות את זה קיבצתי מספר משחקים שהם דומיננטים בפורום מי שיהייה בטוב בכמה שיותר יהייה הזוכה ובשביל שאף אחד לא יגיד לא הספקתי כי לא ראיתי (אחרי הכל מי שמספק תשובה נכונה ראשון הוא זה שניצח) מותר לענות החל מיום שבת בשעה 8:00 בבוקר עד אז קחו תזמן ותחשבו מי שיענה קודם לכן יפסל אוטומטית
אז אנא... המשחקים בהם תתמודדו הפעם הם:
האוזן השלישית
שיר בתמונה
תפזורת
שיר לפי נושא
ציטוטים
לכל משחק יוסברו החוקים שלו ולשם שינוי לא ינתנו רמזים מי זכה מה נכון ומה לא הכל יוודע ביום ראשון
אז כל שנותר לעשות הוא לאחל בהצלחה משחק השבת יוצא לדרך
אני מנסה לארגן פרס למנצח
סוף שבוע מדהים לכולם ושבת שלום

../images/Emo41.gifשיר בתמונה

לפניכם תמונה המתצארת שיר כלשהו זהו את השיר שבתמונה נא לא לרשום תשובות בנושא
התמונה

זיגוטה1

New member
נסיון

1. עגלה עם סוסה? 2. כל העולם כולו, גשר צר מאוד והעיקר לא לפחד (זה בעיקרון כל השיר ואני לא יודעת מי שר.. נראה לי- שיר עממי) טוב זה לא זה... אין לי סיכוי

גויבה

New member
באם באדה באם

טובת נסיון לפתרון כי בא לי- אחכה לך בשדות- משינה?

../images/Emo41.gifשיר לפי נושא

עליכם לנקוב את שמות השירים בהם מופיעה (בשם השיר או בתוכן עצמו) מילים או מכשירים הקשורים התקשורת (טלפון טלויזיה) ודברים הנגזרים מהם שירים שכבר נקבו בשמם לא יתקבלו בהצלחה נא לא לרשום תשובות בנושא

תֶּשֶׁת

New member
שיר לפי נושא

החברים של נטאשה - שברי את הטלוויזיה סיון שביט - נשקי אותי אביב גפן - רומיאו ויוליה שלום חנוך - מחכים למשיח תיסלם - רדיו חזק הגשש החיוור - שיר האסימון שלמה ארצי- הרדיו הישן פורטיסחרוף- רד מעל מסך הטלויזיה שלי אביב גפן- המכתב אביב גפן - הרואין שלמה ארצי - הו, לעזאזל טיפקס - בתוך ניר עיתון החברים של נטאשה - עכשיו החברים של נטאשה - אופרת סבון החברים של נטאשה - שברי את הטלויזיה החברים של נטאשה - קוק בצהריים החברים של נטאשה - אני קיים החברים של נטאשה - נרקומנים החברים של נטאשה - שץ אומר! החברים של נטאשה - שיגרה אפרים שמיר - היא של אף אחד אפרים שמיר - נכון את יפה
Eminem - The Way I am Pet Shop Boys - E-mail Eminem - The Real Slim Shady Nelly Furtado - On the Radio Roberta Flack\The Fugees - Killing me Softly All Saints - Never Ever Air - Radio #1 The Carpenters - Please Mr. Postman The Carpenters - Yesterday Once More Sheryl Crow - Soak up the Sun The Buggles\The Presidents of the US - Video Killed the Radio Star The Corrs - Radio Red Hot Chili Peppers - Throw Away your Television Blur - Coffee and TV Skunk Anansie - On My Hotel TV אריק אינשטיין - שבת בבוקר​

ממשיכה עם הרשימה של תשת ../images/Emo68.gif

ייתכן וברשימה יהיו שירים שתשת כתב כבר.. {
אני הייתי אמורה לפרסם את זה תשת} Blur- Coffee & TV החברים של נטשה- שברי את הטלוויזיה Red Hot Chili Peppers - Throw Away your Television The corrs- radio סיון שביט- נשקי אותי החברים של נטשה- רדיו בלה בלה אביב גפן- רומיאו ויוליה שלום חנוך- מחכים למשיח תיסלם- רדיו חזק הגשש החיוור- אסימון שלמה ארצי- הרדיו הישן פורטיסחרופ- רד מעל מסך הטלויזיה שלי אביב גפן- המכתב The Carpenters - Please Mr. Postman, Yesterday Once More The Carpenters - Sheryl Crow - Soak up the Sun The Buggles\The Presidents of the US - Video Killed the Radio Star שלמה ארצי ובן ארצי\ כבר עבר די הרבה זמן- כתבתי למישהו מכתב אביב גפן- הרואין טיפקס- בתוך ניר עיתון אתניקס- האינטרנט שלי All Saints - Never Ever Air - Radio Number 1 Eminem- the real slim shady Nelly Furtado - On the Radio Roberta Flack\The Fugees - Killing me Softly החברים של נטשה- עכשיו החברים של נטשה- אופרת סבון החברים של נטשה- קוק בצהריים, החברים של נטשה- אני קיים החברים של נטשה- נרקומנים החברים של נטשה- שץ אומר! החברים של נטשה- שיגרה Whitney houston- heartbreak hotel a-ha- The Sun Always Shines On TV Pet Shop Boys - E-mail אפרים שמיר- היא של אף אחת אפרים שמיר- נכון את יפה Pulp- Tv movie Eminem - The Way I am

אתנה33

New member
שירים הקשורים לתקשורת

תיקשורת כוללת לדעתי גם עיתון ומכתבים...... 1 ברדיו הוא סחף את הצלילים (בת 16) 2 וקניתי טלביזיה ואני באובר דרפט (לא גומר ת´חודש) 3 טרנזיסטור משמיע זמרת ברקע (גשר אלנבי) 4 בתוך הטלויזיה היו המון טקסים (בואי נעשה לנו חג) 5 טלפנתי לאמריקה לשמוע קצת אנגלית / גובינא גוניבא יקירתי 6 ארים את הטלפון רק עם מטפחת (תה עושה סחרחורת) 7 רדיו (מהפסטיבל ה12 - סקסטה) 8 לפעמים שמנגנים ברדיו את השירים הישנים והטובים (איתו) 9 אי שם בלב הים התיכון שטה ספינה ישנה ויושב בה איש מוזר ומשדר לעולם מנגינה / אך הרוב משנים תחנה כדי לשמוע חדשות (אי שם-נכתב על איבי נתן) 10 אוזנים לטלפון (שלום חנוך) 11 יש לי טלפון ואין לי אם מי לדבר (אבנר שטראוס) 12 מלכת הטלפון (טנגו) 13 בטלפון (הבליינים) 14 צלצול טלפון (כמו צועני) 15 עם היד על הטלפון (טיפקס) 16 את שרה ברדיו (רמי קלינשטיין) 17 דוד רדיו (חוה אלברשטיין) 18 האיש הקטן מהרדיו (מאיר אריאל) 19 הרדיו הישן (שלמה ארצי) 20 רדיו גן (חני דינור) 21 רדיו דבר אלי (דורי בן זאב) 22 רדיו רמאללה (פוליקר) 23 ימי הרדיו 24 ברדיו החלפון של הגשש פתאום התחילו חדשות (סע לאט) 25 היא אוהבת רק רדיו חזק (רדיו חזק) 26 הלו מרכזיה שלשלתי אסימון ביקשתי את זקלין (הטלפון - הגשש) 27 ארבע לפנות בוקר הדלקתי רדיו (ארבע לפנות בוקר) 28 על חוט הטלפון ציפור אותו שורקת (זמר שכזה) 29 אז הרדיו יכנס בו רוח הוא אינו חדל מהתמוגג (שמעו נא) 30 משיח לא בא משיח גם לא מטלפן(מחכים למשיח) 31 שידור החדשות והרי ההודעות (נעימת בוקר) 32 איך שקנינו מעריב כל יום שיש ליד הסאבווי ואיך חייגנו ת"א(מאיר ואלון) 33 אני קשר וממונה על כול הרשת / אולי תפסיק להיתקשר זה כבר לא קשר (טנגו תורנות) 34 אם תירצה להיות מלכנו תתקשר מחר בשש ומאז לא שמעו אותם אומרים (גולית) 35 על גל האתר צועדים הפזמונים (הייתי נער) 36 שמעתי צלצול הרמתי ראש הממשלה היה על הקו (רכבת העמק) 37 אם המספר שביקשת מופיע בספר הטלפונים תעלה לך שיחה זו (שיר לאחת ארבע) 38 בני רוצה שנתנשק עם השינים כמו בטלויזיה בקפה (בני ילד רע) 39 בממשלה בטלויזיה אף אחד לא נבהל (שביתה) 40 כבר קראנו את עיתון הערב (שלוה) 41 קורא עיתון הזמן עובר בינתים 42 בחורות בעיתון (רמי קלינשטיין) 43 התוך נייר עיתון (טיפקס) 44 לא כתבו בעיתון הערב / בחדשות הרדיו אין חדש (משהו בוער) 45 הם כותבים בעיתונים מה שהם רוצים (עיתונאי קטן שלי) 46 מנסה לסנן מה שכתוב בעיתון (מנסה לראות את הדברים הטובים) 47 קורא עיתון שומע חדשות בזמן (יושב על הגדר) 48 הבטיח לשלוח שירים למוסף / הרכיב משקפים לקרוא בעיתון(עיתונאי קטן) 49 כתבו עליו בעיתון 50 את תעשי תה אחרון אני אקרא לך דברים מצחיקים מן העיתון(אני אוהב אותך היום) 51 ידיעות והסברות קבל מן העיתון (שיר סיום) 52 אחד כזה גבוה שרוצה עלי לכתוב מאמר בעיתון (אצלי הכל בסדר) 53 קראתי כבר את כל הרכילות שבעיתון (טיול ליפו) 54 עיתוני סוף השבוע (ניסים גרמה) 55 מכתב מאמא 56 אח שלי אסף בולים לכן אבד בדואר / יום אחד פקח הבחין שאסף גם מכתבים 57 ומן הבוס שלך בעיר הקיט את תקבלי מכתב של נימוסין (אני יודע שאמות בקיץ) 58 שלח איגרת לבנה מעיר נמל אשר בחוף צפון(איילת אהבים) 59 ושני מליונים מכתבים (רוזה) 60 האיש עם המכתב (פונץ) 61 הגיע מכתבך (נחמה הנדל) 62 המכתב הראשון (ריטה) 63 מכתב אהבה (עופרה חזה) 64 מכתב אחרון (יונתן גפן) 65 מכתב לענת (חנה לוי) 66 מכתב לרבי (לוליק) 67 מכתב מאמא (יפה ירקוני) 68 מכתבו של מנחם מנדל (שלמה ארצי) 69 מכתבים (חוה אלברשטיין) 70 מכתבים ברוח (יוסי בנאי)

../images/Emo45.gif../images/Emo127.gifהעיתון הוא בהחלט אמצעי

תקשורת בהחלט מתקבל... הנה הוכחה שלא הכל סגור יאללה להפגיז!

סלים וארזה

New member
מנהל
עוד תמכור עיתונים ורוחות רדומים ישאו אל עין הדרך עיתונים ישנים וענן (בשנה הבאה) למחרת היום כתבו פתאום בסמרט-עיתון משהו מוזר (פנקס הקטן) אך ממילא איש לא פתח את מכתביו (מרגו) הדואר בא היום קול ישראל השעה חמש הרי החדשות לא להתיאש (דני סנדרסון) קנינו מעריב - אידיוט (מה אתה דורך עלי? מה אני נמלים? - מתי כספי) הדיסק הכפול רדיו בלה בלה מכיל הרבה איזכורים התנחמי במכתבים (שיר אהבה חיילי) קולנוע - שרון ליפשיץ בתל אביב עכשיו קולנוע (יא משלטי) סינימה גשש

פ י י

New member
אני לא מנסה להתחרות כאן בכלל

תשמעו זה ברור שאני ממש לא לרמה של אנשים כאן... אני בשוק מהיכולות שלכם!! מה שיש לי להוסיף: 1. לנצח טוב לי שאת כאן - דודי לוי - באינטרנט או על אי בודד 2. הלו - שרון ליפשיץ 3. Money for nothing - I want my MTV - של ה-Dire straits וואללה זהו. המוח שלי מיובש לגמרי על הבוקר.

M I R A G E

New member
טוב, אין לי הרבה זמן

אבל ננסה את כוחי: החברים של נטאשה: אופרת סבון "הטלפון מצלצל! היא רצה..." שברי את הטלוויזיה הלו פרדי "שמח אהתקשרת" קוק בצהריים "כל מי שישלח גלויה יזכה באופנוע ובכובע גרב" אני קיים "שמעתי אותי ברדיו, ראיתי אותי בטלוויזיה, קראתי עלי בעיתון, אני קיים!" (דר"א זה כל השיר...) רדיו חזק (לא זוכר של מי...) פורטיס - רד מעל מסך הטלוויזיה שלי משינה - ד"ר קליני "אני פותח רדיו שומע את עצמי" חייב לרוץ... ביי

|8|ציטוטים

לפניכם ציטוטים משירים שונים זהו את השירים והמצבצעים שלהם בתשובתכם התייחסו למספר השיר
"היא בקצה המזח אין מה לעשות שעד כלות האופק לא רואים ספינות..."
"האם זוהי תחרות? על מה שכבר חרוט!"
"...אני יכול לאכול אותה, ושאפתח את הדלת..."
"ראיתי שאני מתדרדר למשבר התחלתי הוזה..."
"לכל סיום יש התחלה חדשה וכל דרך היא דרך קשה..."
בבקשה לא לרשום תשובות בנשוא
בהצלחה

פ י י

New member
בוקר טוב לכולם

ככה: 3 - "מה שיותר עמוק יותר כחול" של תמוז 4 - "עברנו את פרעה" של מאיר אריאל 5 - "זהו הזמן זה היות זה הרגע" רק שאני לא בטוחה איך קוראים לשיר

../images/Emo41.gifתפזורת

(הפעם בלי טעויות
) אז ככה מצאו את עשרת הזמרים שמתחבאים בתפזורת אל תרשמו תשובות בנושא בבקשה
בהצלחה

למעלה