כן
ה החברים של דנה New member 2/5/05 #1 משחק השאלות! מה ז"א? אוקיי, כל מי שרוצה שישאלו אותו שאלות, משרשר אני, ומתחת לזה כל אחד יכול לשאול אותו מה שבא לו כלומר, אם אני כותבת הודעה שבכותרת שלה רשום "אני", אתם מוזמנים לשאול מה שבא לכם
משחק השאלות! מה ז"א? אוקיי, כל מי שרוצה שישאלו אותו שאלות, משרשר אני, ומתחת לזה כל אחד יכול לשאול אותו מה שבא לו כלומר, אם אני כותבת הודעה שבכותרת שלה רשום "אני", אתם מוזמנים לשאול מה שבא לכם
T The Guardian17 New member 2/5/05 #3 מי זאת דנה ? ../images/Emo11.gif ../images/Emo62.gif מהשם משתמש ?
ה החברים של דנה New member 2/5/05 #4 אממ כעיקרון הניק הזה נוצר בשביל הבלוג, וכשחיפשתי רעיון לכינוי לבלוג, הניק של חברה שלי במסן היה ציטוט משיר בשם דנה ("חברים של דנה, אומרים שדנה השתגעה") אז החלטתי להשתמש בזה
אממ כעיקרון הניק הזה נוצר בשביל הבלוג, וכשחיפשתי רעיון לכינוי לבלוג, הניק של חברה שלי במסן היה ציטוט משיר בשם דנה ("חברים של דנה, אומרים שדנה השתגעה") אז החלטתי להשתמש בזה
T The Guardian17 New member 2/5/05 #7 ../images/Emo127.gif תשובה יפה ../images/Emo62.gif לקראת החופש הגדול הקרב ובא: (למרות ששלי מתחיל בעוד שבוע) : איזה ארטיק / גלידה הוא האהוב ביותר עליך ?
../images/Emo127.gif תשובה יפה ../images/Emo62.gif לקראת החופש הגדול הקרב ובא: (למרות ששלי מתחיל בעוד שבוע) : איזה ארטיק / גלידה הוא האהוב ביותר עליך ?
ה החברים של דנה New member 2/5/05 #11 חח אתה חייב להכניס את זה בכל מקום? חחח ארטיק מזכיר לי נשכחות אמממ, ארטיק קרח מלון וגלידה, כל מה שיש בו שוקולד
חח אתה חייב להכניס את זה בכל מקום? חחח ארטיק מזכיר לי נשכחות אמממ, ארטיק קרח מלון וגלידה, כל מה שיש בו שוקולד
M MikeY fReAk New member 2/5/05 #8 ../images/Emo26.gif../images/Emo79.gif יש תכנית טלוויזיה שאת צופה בה בקביעוּת? אם כן, מהי?
ה החברים של דנה New member 2/5/05 #13 אממ משתדלת לפחות.. חברים - אף פעם לא נמאס לי מזה ג'ואן מארקדיה, חלום אמריקאי, כוכב נולד זה משעשע לפעמים ארץ נהדרת.
אממ משתדלת לפחות.. חברים - אף פעם לא נמאס לי מזה ג'ואן מארקדיה, חלום אמריקאי, כוכב נולד זה משעשע לפעמים ארץ נהדרת.
I INfcted CabDagE New member 4/5/05 #77 שירני../images/Emo99.gif איזה בנאדם הכי היית רוצה לראות עכשיו, ולמה? אה, ויש לי עוד שאלה! מי אוהב אותך יותר ממני?
שירני../images/Emo99.gif איזה בנאדם הכי היית רוצה לראות עכשיו, ולמה? אה, ויש לי עוד שאלה! מי אוהב אותך יותר ממני?
ה החברים של דנה New member 5/5/05 #83 אמממ יואו יש מלא:O אני אוהבת אותך יותר ממה שאת אוהבת אותי חהחחה