מה את עושה בד"כ בסופי שבוע?
M MikeY fReAk New member 3/5/05 #61 WMP?../images/Emo79.gif ווינדוז מדיה פלייר? הווומ, וינאמפ אנלא ממש מכירה, אז מדיה פלייר:]..יש לי רק תריל פלייר למקרה שמשו לא יוכל לעלות במדיה פלייר, והכי נוח לי זה מדיה פלייר>< זה היה הנימוק
WMP?../images/Emo79.gif ווינדוז מדיה פלייר? הווומ, וינאמפ אנלא ממש מכירה, אז מדיה פלייר:]..יש לי רק תריל פלייר למקרה שמשו לא יוכל לעלות במדיה פלייר, והכי נוח לי זה מדיה פלייר>< זה היה הנימוק
I INfcted CabDagE New member 4/5/05 #76 תעשי לי שלישייה?../images/Emo9.gif אממ לא לא. בעצם.. תעשי לי, ממממ ברוקולי! או ש.. את מסכימה גם שלישייה, וגם ברוקולי? :]
תעשי לי שלישייה?../images/Emo9.gif אממ לא לא. בעצם.. תעשי לי, ממממ ברוקולי! או ש.. את מסכימה גם שלישייה, וגם ברוקולי? :]
I inbal287 New member 3/5/05 #31 ../images/Emo54.gif../images/Emo187.gifכן../images/Emo7.gif דמט זה סרט כ"כ עצוב... אבל אחד האהובים עליי.
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gifכן../images/Emo7.gif דמט זה סרט כ"כ עצוב... אבל אחד האהובים עליי.
I inbal287 New member 3/5/05 #32 ../images/Emo54.gif../images/Emo187.gifיש כמה../images/Emo8.gif כתום ,כחול,בורדו ושחור
I inbal287 New member 9/5/05 #84 ../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif ../images/Emo9.gif קודם כל ממנת לי את הקלטות של דיסק [אתם תקנו אותו,נכון? ]. ואת מה שנשאר הייתי תורמת
../images/Emo54.gif../images/Emo187.gif ../images/Emo9.gif קודם כל ממנת לי את הקלטות של דיסק [אתם תקנו אותו,נכון? ]. ואת מה שנשאר הייתי תורמת
O o f i r o s h New member 2/5/05 #19 ../images/Emo6.gif מוכר לי.. ../images/Emo8.gif ../images/Emo41.gifאני../images/Emo41.gif
O o f i r o s h New member 2/5/05 #23 האמ../images/Emo85.gif בבצפר עשיתי הרבה... מורות זה עם דפוק. נקודה! חזרתי לא מזמן מהאקס.... :] בואי נגיד שהיה מעניין P: המזל שלי הוא דלי ואני נוטה להאמין בזה. כן, בדר"כ.
האמ../images/Emo85.gif בבצפר עשיתי הרבה... מורות זה עם דפוק. נקודה! חזרתי לא מזמן מהאקס.... :] בואי נגיד שהיה מעניין P: המזל שלי הוא דלי ואני נוטה להאמין בזה. כן, בדר"כ.
M MikeY fReAk New member 3/5/05 #27 בום../images/Emo79.gif כמה זמן לקח לך ללמוד לבלוע כדורים? כאילו..פשוט תגידי מהר/לאט/עדיין לא..כי אנלא מצפה שתגידי ימים
בום../images/Emo79.gif כמה זמן לקח לך ללמוד לבלוע כדורים? כאילו..פשוט תגידי מהר/לאט/עדיין לא..כי אנלא מצפה שתגידי ימים
O o f i r o s h New member 3/5/05 #28 חחח לקח לי די מהר. התחלתי לפני כמה שנים. לא זוכרת כמה. אין לי בעיה עם בליעת כדורים