משחק הקלפים Magic - the gathering

דרגורן

New member
לא קראת את הכל? *-:

1. כל תור הקוסם לוקח קלף מהספרייה 2. יש קסמים שמחזירים יצור מהבית קברות. יש יכולות שאומרות "אם יש לך 7 או יותר, קלפים בבית קברות אז..." 3. הקוסם מתחיל עם 20 כאשר אפשר להגיע לאין-סוף עם הרבה קיסמי ריפוי. 4. יצור תמיד תוקף קוסם. ואז קוסם ב´ יכול להציב את היצורים שלו בשביל לחסום את היצור של קוסם א´. בתור הבא היצורים של קוסם ב´ תוקפים. 5. הקוסם בוחר מי חוסם ואיזה יצור הוא חוסם. ניתן להשתמש בכמה יצורים בשביל לחסום יצור אחד. יצור יכול להגן מול יצור אחד בלבד, אבל אם משחקים יותק משני שחקנים אז היצור יכול להגן מול יצור של קוסם ב´ ומול יצור של קוסם ג´ (יצור לא יכול לחסום יותר מיצור אחד, הרבה יצורים יכולים לחסום יצור אחד.) כשיצור תוקף עושים לו טאפ, יצור שהוא בטאפ לא יכול לחסום. יש יצורים שיש להם יכולת שאומרת "לא עושה טאפ כשהוא תוקף" והוא הוא יכול להגן אחרי ההתקפה. Keep them coming!

hsotrt

New member
מג´יק!!!!!!!! שולת!!!!1

אני מת על זה!!! אני משחק כבר בערך שנתיים, מאז שחברי הטוב הוריש לי את האוסף הכביר שלו (שכולל 256 קלפים!!!)... אני מת על המשחק!!! בלה...

ד ג י

New member
שני דברים

1. לא הזכרת יצורים שיכולים לקחת את הכוח של היצורים שמתו 2. אם ליצור א יש 2/1 וליצור ב יש 3/4 ויצור א´ תוקף את יצור ב´ אז פעם הבאה שיתקפו את יצור ב´ יהיה לו רק 3/2 ????????????????.

דרגורן

New member
תשובות:

1. אני לא מכיר יצורים כאלה. 2. כל תחילת תור, היצורים מתרפאים. (כלומר אם באותו התור מרביצים ליצור כמה יצורים וביחד הם מורידים אותו אז סבבה, אם לא אז בתור הבא הוא שוב בריא...)

Sabre Runner

New member
אני מסכים עם BluePrint.

אי אפשר להסביר פה את Magic בצורה סבירה בלי למלא תריסר עמודים בשאלות. חוברת ההסבר הראשונה כוללת בערך חמישים עמודים קטנים וצפופים וזה בלי לדבר על עשרות ההרחבות ואלפי הקלפים המיוחדים שנוצרו. Hstort... לי יש יותר קלפים. אח שלי הוריש לי מגרה שלמה. אני לא יודע בדיוק כמה היא מכילה ואני לא בטוח שיש לי כוח לספור. ועכשיו, השאלה. מי היה רוצה פוסטר של ה-Crimson Hellkite? דבר כזה היה נראה כל כך יפה בגדול.

La Gamba

New member
כן, בערך

אני התחלית לפני שנתיים קנו לי חפיסה של קלפים לבנים ואדומים, זו הייתה חפיסה מהירה, קטנה, ומדהימה, ששיפרתי אותה, והיא מתאימה לכל משחק. אחרי זה קניתי חפיסה, ירוקה לבנה, השקעתי בה, נתקעתי עם איזה 20 קלפים מעולים, פשוט אדירים (דרקון שיבן, מטריצת כוח) ובטיול שלי לחו"ל שם קניתי 9 ספרי רומח (רומח הדרקון שולת!) וקניתי 45 קלפים, פשוט איבדתי עניין... אם יש טורניר באיזור השרון שמישהו יודע לי....

ארו

New member
גרסת המחשב למשחק

זה היא משעשעת, ממכרת ונהדרת. שחזור כמעט מדוייק של משחק הקלפים, רק שמה לעשות, מחשב זה לא בן-אדם ... תנסו -כדאי. ארו.

hsotrt

New member
המממ...יותר קלפים ממני...

אנחנו צריכים לשחק מתיישהו... ואכן שינם יצורים "שואבים" אני חושב שיש לי אחד כזה... ואני מכיר רק גירסה אחת...

Sabre Runner

New member
יש שלושה משחקים שאני מכיר.

יש את המשחק הישן יותר שכלל בתוכו עורך חפיסות, משחק Duel ומשחק עלילתי יותר בו היית צריך לשחק בארץ שבה מתרחש Magic, לצבור כוח, לנצח את הקוסמים הצבעוניים ובסוף את ה-Planewalker. יש את המשחק שיצא מתישהו בשנה האחרונה. נראה יותר טוב ונועד ללמד אנשים לשחק Magic. נקרא: Magic - Starter. וכמובן יש את גרסת ה-Magic: Online שעדיין לא שוחררה לציבור הרחב.

La Gamba

New member
לפי דעתי צריך לעשות

סדרה, או איך שתקראו לזה בעברית, של רומח הדרקון (או של ספרים אחרים, פשוט לפי דעתי הרומח הוא הכי מתאים). עם קלפים כמו מטהו של מגיוס, צמיד הכישוף של דאלאמר, דרקונה של טיקה (אופס, כבר יש אחד כזה), בועת הדרקון, אירדה, קנדר, ויש עוד אינסוף...

La Gamba

New member
אין, אבל יש קלף

מג´יק שקוראים לו ככה. דרך אגב, מישהו יודע על טורניר שבו משלמים כמות מינימלית שכוללת רק השתתפות, ולא איזה 80 ש"ח ל90 קלפים, או שטויות כאלה. (כלומר בלי להעביר את הזבל)

Catty

New member
קול! יש עוד תמונות?

אשמח לראותן... ואיפה ניתן להשיג את הקלפים ו\או המשחקים במחשב?

דרגורן

New member
יש עוד מלא קלפים....

את הקלפים אפשר לרכוש בכל מיני חנויות (פריק בתל אביב, אצל דרור מ"אוליב" וכו´) המשחקים במחשב... אני גם מחפש

hsotrt

New member
משחק המחשב...

יש לי את גרסת ההדגמה שכל משתתף ביגור 2 קיבל... ביחד עם שני פוסטרים וחתימות!!!! בלה עלייכם!! מי שלא בא הפסיד!!!!! אני יכול לצרוב לך וכשיה מפגש אני אגיש לך אותו...

למעלה