אשמח להמשיך../images/Emo13.gif
- גברים או נשים ? לרוב גברים,אבל גם נשים, רק שעם נשים הקשר אחר,מגיע יותר מעומק ריגשי. - גבר נשי או גברי או כל משהו גברי ? הכל מהכל
תלוי בכימיה. - מה הכי מושך אותך בגבר? שפת גוף עם נוכחות חזקה, עינים עם עוצמה,חכמה ושנינות, ושריטה עמוקה
- מה הכי מושך אותך באשה? חייבת להיות סקסית בטירוף,או טומבויי,שילוב של רגישות ותנועות מעגליות,כאלה שיוצרות פרפורים בבטן. - משאלה // ות שריצית שלהשיג , לו יכולתי, הייתי מקימה מרכז חירום- לילדים בסכנה,לבעלי חיים ,וזולה לכל מי שמרגיש צורך בהכלה. עד היום הצלחתי להגשים רק חלק,התנדבתי. - פדיחה או אמרה על סקס . פאדיחות היו הרבה, הכי חזקה בשבילי זה שביום השואה< זה בד"כ יום קשה לי מאוד> הייתי באמצע סקס אוהב בשילוב שפן חביב שעבד בגאווה, פתאום צפירה שמודיעה על פתיחת יום השואה, אמרתי " אני חייבת לעמוד דום" זינקתי ונעמדתי לתדהמתו של שותפי,שנעמד גם מפאת אי הנעימות, כך אנחנו עומדים והשפן הגאה ממשיך לעבוד במרץ על הכלי היפה שלו ( השתדלתי לא להתגלגל מצחוק ). אחרי הצפירה, אני רואה שהוא מחוויר ומתחיל לחפש משהו במיטה,הופך כריות,סדין,תחת למיטה,אני שואלת מה קרה, אמר "הקונדום נעלם" נכנסתי להלם, התחלתי לחפש איתו כשלשנינו מובן שהקונדום נעלם בתוכי, ההלם הצטבר והתחזק ,הגיע להסטריה, אמרתי שאני חייבת רופא עכשיו,דחוף,אבל מי יקבל אותי ביום כזה??? בקיצ,זה היה סרט לא נעים אל תוך הלילה, כשאני מקבלת דחיות מעליבות מרופאה מרובעת וקודרת, שאינה מוכנה לקבל אותי לטיפול במרמ. למחרת מצאתי רופא מבורך שהסביר לנו איך למשוך את הקונדום העויין החוצה. מאז השפן בעונש
- העדפה של אוכל - לקחת הביתה - או להכין בבית או משהו מוכן כמו שווארמה ? אוהבת אוכל ביתי, "אוכל של אמא", ומעבר גיליתי שאני קרנבורית לא קטנה,בעצם אני בכלל אוהבת אוכל, אז הכל מהכל<עשית אותי רעבה>. - מאמינה באלוהים - בטבע - בכלום - בעצמי ? מאמינה שיש משהו שגורם לעולם לזה להתקיים, אנרגיה? טבע? מובן שאפשר לקרוא לו אלובים, איני יודעת, לא מאמינה שיש "אל" שמקשיב ו/או רק ליהודים,נוצרים,בודביסטים וכו, מאמינה שיש משהו הרבה יותר חזק, חכם והרבה פחות שופט, דורש ומבודד אנשים, מאמינה שלכולם, אנשים, חיות,אבנים,צמחים וכו יש את אותו "כוח" ויכולת ההסתכלות שלו שונה לחלוטין מיכולת פירוש ההבנה שלנו, למרות זאת, מאמינה שיש בתנך שלנו חכמה מדהימה, מאמינה שבתהילים יש שילוב אותיות שיוצרות אנרגיה שיכולה להטיב. אז איני יודעת בדיוק איך לענות לך. לי אישית יש אלוהים בלב ואיתו אני זורמת בחיים,מאמינה בטוב ובחיוב ובאהבה. - מה דעתך על משחקי מין ? להיות שולטת אן נשלטת או התפקידים מתחלפים ? אוהבת
מאוד אפילו. בעד גיוון, אם במשחקי מין,צעצועי מין ומשחקי תפקידים. שליטה היא הפיבוריט שלי. - אורגזמה זה סוחט אותך ? זה מעיר אותי ברמות על, גם אם הייתי תשושה לפני, אחרי אורגזמה אני יכולה להתחיל להשתולל מחדש. - סקס חייב להיות עם מישהוא / היא נראים לך ? או שהסקס לא מחחייב משיכה כל שהיא ? רק משיכה, ללא משיכה אין הידלקות. - "התקף חרמנות" ! זה תקף אותך פעם ??? כשאת בסופר או ברחוב ובלי התראה מוקדמת ואפילו לא חשבת על זה ? כן, תקף יותר מפעם, קרה באוטובוס ובמונית, ברגע שיש למחשבות דרור לשוטט במחוזם הטיבעי
- הדחף המיני , "חרמנות נשית" זה מתחיל בחזה ? או באיברי המין ? בראש,משם דרך מערכת עצבים מדהימה לכל חלק בגוף, כמובן שאיבר המין מקבל בונוסים ראויים. - הדחף המיני , "חרמנות נשית" האם היא באה בהתקף בלי סיבה מוצדקת ? כלומר לא היה גירוי חיצוני או מנטאלי ? יכולה להגיע ללא גירוי חיצוני, ז"א דרך המוח, אבל ללא ספק כשיש גורם חיצוני מדליק,החרמנות נדלקת. - האם אי פעם נגמר לך החשק לסקס מההתחלה או באמצע ? כן, זה קורה. ביחוד בזמנים פחות נעימים במציאות או במזג האישי שלי, כשזה קורה אני מפסיקה. - סקס לא מוצלח , זה מוכר לך או לא היה כזה דבר , סקס הרבה פחות טוב, מוכר לי משנים עברו, רחוקים כמו מגלגול קודם, כשהייתי חסרת ידע, בתולה גם בבידע ומי שהיה שותף לסקס לא ידע-כמוני איך לשבח ולהעמיק את העונג. - "לאונן" לפעמים זה נותן תוצאות יותר טובות מאקט מיני לא מוצלח ? לאונן תמיד טוב, נותן תוצאות מגניבות, בלי קשר לאקט מיני. ואקט מיני לא מוצלח, לא בבית ספרנו. - האם היה לך בחיים תקופה של התנזרות ? לא עשית סקס עם אף אחד , ורק לאונן כי אין ברירה , כן ולא מפאת חוסר ברירה, היתה לי תקופת התנזרות ארוכה. "השאלות פונות לחמשת המינים אך נכתבו בלשון נקבה מטעמי נוחות " יופי של שאלות