משחק הצלבה-marik

Cגלית

New member
משחק הצלבה-marik

איזה כיףףףףף, אני מתחילה,כולם מוזמנים להכניס שאלות לmarik
- מתי גילית שיש לך משיכה לגברים?
- מה הכי מושך אותך בגבר?
- מה הכי דוחה אותך בגבר?
- אתה פוגש פיית משאלות,היא מעניקה לך 5 הגשמות,מה תבקש?
- איך אתה אוהב להתפנק?
- לאן בא לך לטוס לחופש?
- מה לדעתך מספרים עליך חברים טובים שלך?
- ספר על פאדיחת סקס. המשך עוד יבוא..

marik

New member
תשובות

- מתי גילית שיש לך משיכה לגברים? מאז ומתמיד. אבל התחלתי לממש אותה רק בגיל 18 בערך. דיברתי בצאט (אז לא היו פורומים ואטרף וצקמיאאוט) עם בחור מהאיזור שלי וקבענו ללכת ביחד בפעם הראשונה למפגש בפורום החיפאי. הגענו מפוחדים לשם, קיבלו אותנו בזרועות פתוחות ובאהבה. שם הכרתי מלא חברים שלקחו אותי והראו לי את האיזור, את המועדונים והפאבים והבארים. יצאו איתי פעם ראשונה למועדון הלונה. אני זוכר במסיבה הראשונה עמדתי קפוא בפינה ופחדתי מכל מה שזז שם. פעם שניה התחלתי לזוז בקטנה. ובמסיבה השלישית כבר התחלתי לרקוד. במקביל, דיברתי עם דראג קווין בצאט, שפרסם את ההופעה שלו במועדון הנתנזון. הגעתי להופעה שלו ומאז אנחנו חברים ממש טובים. ימים אמרו את שלהם - השתלבתי בקהילה מצויין, ופתחתי את המועדון הכי גדול של חיפה בזמנו לגייז. המועדון שהכיל כל מסיבה 800 איש, שהגיעו מכל הארץ - פעל למעלה מחצי שנה. ומאז הכל היסטוריה. - מה הכי מושך אותך בגבר? אהמ... התחת והחלק העליון של הרגליים. (זה נקרא ירכיים?). מישהו עם רגליי O מעוצבות - מושך אותי בטירוף! ועיניים ירוקות. אוי כמה שעיניים ירוקות עושות לי את זה. - מה הכי דוחה אותך בגבר? מישהו שלא מטופח, או מישהו שמתנהג בנשיות מוקצנת. בכלל כל התנהגות מוקצנת ומוגזמת - דוחה אותי. - אתה פוגש פיית משאלות,היא מעניקה לך 5 הגשמות,מה תבקש? אה זה קל... 1. גוף של אל. 2. בן זוג שנראה כמו אל ועם אישיות מתאימה לי בדיוק. 3. בריאות ואושר. 4. שינוי של העולם ביחס לגייז והפיכתו לדבר נורמאלי לגמריי. 5. את סבתא שלי בחזרה. זה לא יקרה.. אני יודע... אז לפחות שלום ושקט ושלווה בעולם כולו! - איך אתה אוהב להתפנק? נגיעות עדינות בגב. ג'קוזי. טראק עצבני במדבר יהודה. מסיבה טובה. אוכל טוב. וסקס מטורף! - לאן בא לך לטוס לחופש? ספרד. חלום ילדות מגיל 13. - מה לדעתך מספרים עליך חברים טובים שלך? שאני חכם. נאמן. מצחיק. ילדותי אך בוגר. אחראי. מאחר כפייתי. ואוהב את כולם עד שמדליקים אותי, ואז אני שונא לחלוטין. - ספר על פאדיחת סקס. זה משהו שקורה לכולם, אבל יש כמה פסיבים שלא שמעו על חוקן. ואז התוצאה מאוד לא נעימה. אז זה קרה לי כמה פעמים. מאז למדתי לדרוש שזה יעשה ומי שלא - לא בא אלי. משהו אחר - שנרדמתי למישהו באמצע. חחחח הוא התבאס והלך.. ומאז.. לא שמעתי ממנו.
עוד מישהו?

Cגלית

New member
איפה כולם??

איפה כל השאלים? נצלו תמצב ושחררו את הסקרנות שלכם על marik . ואתה, חבר יקר,אחלה תשובות
ותרשה לי להוסיף, כחברה, אתה מדהים! סקסי בטירוף,יצירתי ומדליק. חבר במלוא מובן המילה, חם ורגיש< לרוב>. תומך ואוהב. והכי הכי אהוב
עוד קצת שאלות- - מה אוהב לאכול? - מה אוהב לבשל? - מתי תפנק אותי באיזו ארוחה מעשי ידיך? - איך אתה אוהב להתעורר בבוקר? - יש איזה שיר שמצליח לרגש אותך בעוצמות חזקות?

marik

New member
אוקיי

- מה אוהב לאכול? גלידה. אין על גלידה.... המרענן הרשמי של הקיץ
- מה אוהב לבשל? שקשוקה, פסטה, קציצות ירק עם בשר ולזניה. - מתי תפנק אותי באיזו ארוחה מעשי ידיך? מתי שתפסיקי להבריז לי מכל מקום. - איך אתה אוהב להתעורר בבוקר? לללללללאאאאאאאאטטטטטטטטטטטטטטטט לללללללאאאאאאאטטטטטטטטטטטטטטטטטט - יש איזה שיר שמצליח לרגש אותך בעוצמות חזקות? אוהווו יש מלא. חלקם ממש גורמים לי לרעידות בכל הגוף. למשל בחתונות, השיר "נשבע" תמיד עושה לי חלושס
עוד עוד עוד עוד שאלות!

מסתבר שאתה יצירתי

ואם אתה אוהב שקשוקה אז בהחלט אתה מעניין ולא משעמם , הצלחת להגיב על כל השאלות לבד אבל אני לא התקוננתי למבחן של סיגלית וזה לא פשוט בשבילי

marik

New member
זה לא המבחן של סיגלית...

זה משחק, שבו בוחרים מישהו בפורום שלנו, ושואלים אותו שאלות. כל משתתפי הפורום אמורים לצלוב אותי בשאלות!! למה אותי? כי אני התנדבתי.... אחרי שתסיימו לצלוב אותי בשאלות - נבחר מישהו אחר ונצלוב אותו. אבל כיוון שאף אחד לא מעוניין לשאול אותי כלום... ואת כבר נידבת את עצמך... אז... *יאהאהא* |צוחק צחוק מרושע|

ItsikH

Member
בואנה זה קצת מפחיד אותי... ולגבי ספרד - שווה ביותר, אני מתכוון לרכב שם כל שנה, כבר הייתי פעמיים.

יש שאלות מכוונות לנשים ???

נניח שכן ! משיכה לנשים ? בגיל 3 , כבר ידעתי מה זה והיא גם כן אבל לא ממש ידענו מה לעשות , מה מושך אותי באשה ? זה מספיק אחד הדברים הבאים :- שיער ארוך - חיוך - כל מיני עיצובים שונים של הגוף והיא בכלל לא חייבת להיות יפה , אבל שתהיה חמודה ורגישה , אני אוסיף עוד שאלה , מה יותר טוב ?, סקס או שיחה של חיבור רגשות ? כנראה שיחה מרגשת ושקטה תעשה את הכל , מה דוחה אותי באשה ? שהיא משקרת - או מתעלמת - או שהיא רוצה לעשות סקס בכוח ולא מעניין אותה ממשיכה רגשית . בדיחת סקס = ? בחור הכיר בחורה בדיסקוטק. בסוף הערב הלך אתה לביתה והם בילו לילה סוער יחד. בבוקר הבחור שם לב לתמונה של בחור על השידה בחדר שינה. "זה בעלך?" שאל הבחור, "מה פתאום" ענתה הבחורה. "חבר שלך"? שאל הבחור בחשד. "תירגע" , ענתה הבחורה, "זאת אני, לפני הניתוח." ------------------------------------------ המשך יבוא

marik

New member
חחחחח

הבדיחה הורסת!!! גדול! טוב... אז א נידבת את עצמך... אז קבלי: 1. ספרי על פדיחת סקס שקרתה לך? 2. מה הכי אוהבת לאכול? 3. בעד או נגד המצעד בי-ם ולמה? 4. מאמינה בה'? 5. איזה תוכנית טלויזיה הכי אהובה עליך? 6. איפה היית בחו"ל לאחרונה ולאן פנייך מועדות בעתיד הקרוב? 7. מה יותר חשוב לך: עושר או אושר? 8. האם תגדירי את עצמך במיטה ככשרון או כשלון? 9. בארון? 10. יצא לך להיות עם גברים? 11. איך היתה נראית המדינה אם בראשה עמד מנהיג גאה? 12. את באי בודד - מה תקחי איתך? 13. 3 משאלות - מה הן? 14. ספר אהוב? 15. חווית ילדות זכורה לטובה/רעה? 16. זוכרת את פומיקי? אז יש לך את השיר פתיחה או פרק שלו? אם כן תשלחי לי דחוף!!! מחפש בנרות...
בהצלחה

חזרתי עם תשובות

אז בהתחלה נעשה הבהרות והיכרות למי שלא מכירים , כאן מדובר באשה טרנסקסואלית M2F גאה , עם אותה גרסה נשית אבל בעטיפה אחרת שהולכת לחזור למעטפת נשית בעזרת כל השם שמיים , 1. ספרי על פדיחת סקס שקרתה לך? שתינו במיטה ואני משקיעה כל כך לעשות לה הכל שתרגיש כיף אני מלטפת לה את החזה והזמן עובר ,,, ופתאום היא שואלת , למה את משקיעה כל כך הרבה ומה את נהנית מזה , 2. מה הכי אוהבת לאכול? קובה ממולאת בבשר , 3. בעד או נגד המצעד בי-ם ולמה? בעד בתנאי שלא יביא השלכות של תמונה שלילית העיני החברה כי אנחנו מחפשים להיות מקובלים על כולם , אבל גם את זה לא נשיג ולא מובטח לנו אם נצעד באילת , אז שיהיה בירושלים , 4. מאמינה בה'? כן וכועסת עליו , 5. איזה תוכנית טלויזיה הכי אהובה עליך? תחזית מזג אויר 6. איפה היית בחו"ל לאחרונה ולאן פנייך מועדות בעתיד הקרוב? קנדה , ובעתיד נראה אולי בסוריה כי יש לי כבר חברות לסביות ומקבלות אותי בתור ישראלית , 7. מה יותר חשוב לך: עושר או אושר? אושר , ולישון בשדה בתוך סוכה 8. האם תגדירי את עצמך במיטה ככשרון או כשלון? כשלון ומעדיפה לישון לבד , אבל אם תהיה פרטנרית חמודה אז הכשרון יחזור , 9. בארון? גם לא בקרטון , ואני מנסה להסביר לאנשים מה אני אבל לא קולטים שאני עם סטיה מינית , 10. יצא לך להיות עם גברים? פעם אחת מישהו ירד לי ואחרי זה לא מצאתי חוץ מאלו שמושיטים את ידם ישר בין הרגליים כאלו נעלם להם משהו שם , 11. איך היתה נראית המדינה אם בראשה עמד מנהיג גאה? לא בעד אלא אם הוא מוכר בחברה מקודם בתור גאה ושלא יהיה בארון , 12. את באי בודד - מה תקחי איתך? אני כבר מזמינה מישהי וצידנית של אוכל וקפה וסיגריות 13. 3 משאלות - מה הן? 14. ספר אהוב? מזמן לא קראתי אבל אם כבר אז שיהיה של ילדים ועם ציורים יפים , 15. חווית ילדות זכורה לטובה/רעה? בגיל שנתיים היו בניינים עתיקים ויפים 16. זוכרת את פומיקי? אז יש לך את השיר פתיחה או פרק שלו? אם כן תשלחי לי דחוף!!! מחפש בנרות... הנה בפליקס http://www.flix.co.il/tapuz/showVideo.asp?m=892159 ובאתר הזה למטה גם אפשר להוריד שם: פומיקי http://www.tvclassic.net/programs/pumiki/pumiki.html

Cגלית

New member
גם אני שואלת../images/Emo13.gif

יופי של תשובות אגב
למה כועסת על אלוהים? לו יכות לפגוש אותו,מה היית אומרת לו? לו את היית אלוהים,מה היית משנה בעולם ובכלל? לו פגשת את עצמך,נאמר בגיל 10 <יכולה לבחור גיל אחר> מה היית מייעצת לך עם ניסיון חייך? מה מעדיפה,ים,נחל, בריכה? צימר או מלון? מה דעתך על משחקי מין בתוספת אזיקים,קשירות וכו?

../images/Emo142.gif תודה

למה כועסת על אלוהים? לא היה בסדר איתי לו יכות לפגוש אותו,מה היית אומרת לו? אתה אשה לו את היית אלוהים,מה היית משנה בעולם ובכלל? הייתי מוחקת מונחים שהשתמשן בהם לא נכון כמו "מעשי סדום" שהוא מיועד לנוכלים ורבנים שקרנים וכאלה לו פגשת את עצמך,נאמר בגיל 10 <יכולה לבחור גיל אחר> מה היית מייעצת לך עם ניסיון חייך? בגיל עשר הייתי בורחת מהארץ למערב אירופה בגיל 15 הייתי כבר משנה את המין שלי לאשה שיתאים למה שאני באמת מה מעדיפה,ים,נחל, בריכה? העדיפות ראשונה נחל אך אפשר להתפשר כשאין צימר או מלון? צימר שמוכרים בו "לבנה" מה דעתך על משחקי מין בתוספת אזיקים,קשירות וכו? התעעללות מינית ונפשית הכי מתוקה ואפילו מישהי עשתה לי את זה בלי קשירות כשהוא השולטת ואסור לי לגעת בה כשהיא מדליקה בי אש ואחרי חצי שעה , כאלו מה העניין גם אני רוצה לגעת .

Cגלית

New member
קראתי

לדעתי, ואני לא יודעת אם יש אלוהים למרות שבטוחה שיש משהו שמניע את העולם ובתור מי שחוותה לא מעט וכאבה לא מעט וכעסה גררר כמה כעס שלא מצא אל מול מי לשחרר, מודה, שלו הכל היה זורם, קל וללא מהמורות בדרך העולם היה משעמם, בטח לאנשים מלא רגש ואתגר. אז טוב לכעוס, טוב לשחרר ולהפיק חוויות, מה שלדעתי מעמיק היכרות פנימית. רק לא להתייאש, לא להרים ידים לא להתייאש. 60 שניות על הגיגים מ-סיגלית.

bios

New member
כעס על אלוהים

למיטל, לדעתי יש הרבה אי-הבנות לגבי אלוהים ומה שהוא מנסה לעשות בעולם הזה. למשל אני מאמין שהומוסקסואליות ואף יותר מכך חוסר התאמה בין מין למגדר זה משהו שהנשמה שלנו בוחרת לפני הלידה כדי שנוכל ללמוד לאהוב את עצמנו גם בלי אישור מהסביבה. אלוהים רק מאפשר לנו את הבחירה הזאת. אני יודע שזה קשה לעיכול, ולכן אני ממליץ לך לקרוא את סדרת הספרים "שיחות עם אלוהים" של ניל דונלד וולש. הספרים יציעו לך נקודת מבט אחרת, שעשויה להפיג את הכעסים שלך. זה ממש לא ספר שמנסה להפוך אותך לדתיה, אז לא צריך לחשוש. לי זה עזר לעשות איתו "סולחה", ובכלל שינה החיים שלי לטובה.

marik

New member
יווווווווווו פומיקי

איך התגעגעתי לזה... יאללה... אני זוכר שהיו מדבקות שלו על הדני.... חחחח בכל מקרה - שאלה - את M2F שנמשכת לנשים?

למעלה