משחק הניקים

TaxiMedia

New member
משחק הניקים

חזרתי כעת מאירוע רב אלכוהול, אין לי כוח לישון ויש לי כוח לשטויות. לכן, אני משתף אתכם במחשבה שעלתה בי (ראיתי אותה באחת הקומונות לא מזמן) ושמתאימה מאוד לבעלי בלוגים. כידוע, כל אחד שנרשם בתפוז בחר לעצמו "ניק" וכל מי שגם פתח לאחר מכן בלוג בחר לו "שם" ו"כתובת" 1. מה גרם לכם לבחור בניק המסוים? 2. מה גרם לכם לבחור בשם הבלוג ? 3. האם אתם מצטערים שלא בחרתם ניק או שם בלוג אחר? 4. האם אתם מרוצים מכתובת הבלוג שלכם? ואני לא מתחמק כמובן. לפני כחודשיים קיבלתי פרויקט מכירות של מדיום חדש. פרסום על גבי מוניות. מכיוון שתמיד גלשתי בתפוז (לא היה לי בלוג) והיה לי ניק מסוים (לא מגלה) העדפתי לפתוח ניק שקשור לפרויקט הספציפי עם המוניות בכדי שאוכל להתעניין, מי נגד מי ולאן פניי מועדות? בחרתי בשם taximedia. הכי מתאים שיש, לא? לאחר כשבועיים של בירורים הבנתי שהמדיום הזה זוכה להערכה נמוכה בקרב ההעדפות של המפרסמים (נתפס כזול) וירדתי מהפרויקט הזה (לא ממש, אלא הורדתי בו גז). בכל אופן, תוך כדי הבירורים בפורומים השיווק השונים ברשת נתקלתי בתופעה של בלוגי פרסום שונים ואמרתי לעצמי, "יאללה, יש לך ניק חדש תשתולל איתו ונראה לאן הכל יתגלגל". פתחתי בלוג וקראתי לו בהתחלה "פרינטים מהעולם" כשהכוונה היתה לבחור פרסומות מקוריות ולהעלות אותן לבלוג. מכאן באה גם הכתובת שבחרתי לבלוג "criminalprint", דהיינו, פרינטים קרימינליים, מיוחדים וכו'. לאחר כשבועיים הבנתי שאני אוהב גם לכתוב ושיניתי את השם ל"מאפיית פרסום". היום, שואלים אותי מספר אנשים, איך אתה כאיש פרסום הדוגל במיתוג מחזיק בלוג שאין בו שום קשר בין הניק, שם הבלוג וכתובתו? האמת, אני נראה כמו מישהו שלא סגור על עצמו בכלל (שזה מאוד נכון, אגב) ובושתי מוצגת ברבים ולעיני כל. זו ההיסטוריה שלי בבחירת השמות. וזו גם קריאה נואשת לתפוז אנשים טובים, תכניסו אופציה, לכל הפחות שיהיה ניתן לשנות את הניק ובמיוחד לבעלי בלוגים (בהנחה שהניק שהם רוצים פנוי) ועד שזה יקרה אני הולך בינתיים לתפוס את הניק "מאפיית פרסום". שלכם, מסטול מהתחת (סליחה על הגסות), מאפייתפרסוםטקסימדיהקרימינלפרינט
עכשיו תורכם. לילה או בוקר טוב.

דנטל

New member
ישששששששששש שאלון

1. מה גרם לכם לבחור בניק המסוים? זה הכינוי שלי מהחטיבה וגם כשהגעתי לתפוז עדיין כינו אותי כך, אז בחרתי בניק אחר בשביל שלא יהיו אנשים שמכירים אותי (כי גלשתי בפורום סקס) ואחרי כארבעה חודשים גולשת עם ניק דומה ביקשה ממני שאחליף את הניק שלי כי לא נאה לה שחושבים שהיא ואני אותו אדם
, וכבר לא היה אכפת לי שיהיו אנשים שמכירים אותי, אז החלפתי לכינוי שלי במציאות. 2. מה גרם לכם לבחור בשם הבלוג? קוראים לו "אני, אני, אני" כי אני כותבת עלי. עכשיו, פעם קראתי על מזל טלה (אני בת מזל טלה) והיה כתוב שאני משתמשים הרבה במלה "אני", אז היה נראה לי הכי נכון לקרוא לבלוג ככה
. 3. האם אתם מצטערים שלא בחרתם ניק או שם בלוג אחר? לא, זה הכי אמתי שזה ככה
. 4. האם אתם מרוצים מכתובת הבלוג שלכם? מאוד

דנטל

New member
בעצבים ../images/Emo46.gif

האינסטינקט הראשוני שלי היה להיות דווקאית ולסרב, אבל אז אמרתי לעצמי שאם לה לא נאה שיחשבו שהיא אני (אני מניחה שהכוונה שלה היתה שאני שרלילה), לי בטוח לא נאה שיחשבו שאני היא, כשהכוונה היא טוטאלית שהיא מתחסדת, אז החלטתי שבאמת עדיף לי להחליף ניק. כתבתי הודעה בפורום סקס בניק החדש שלי והודעתי על החלפת הניק והוספתי עוד שלל "מחמאות" למתחסדת.

נשמע מוזר

אני חושב שצריך להבין שכמו שיש עשרות ומאות שמות אמיתיים זהים - יוסי, דני וכו', ככה גם יכולים להיות כינויים זהים או דומים.. זה עד כדי כך שונה? אני מודה שאם היה מישהו שכותב עם כינוי דומה לשלי זה היה מציק קצת, אבל אני לא חושב שהייתי פונה אליו כדי שישנה את הכינוי. לדעתי צריך להתרגל לזה, כי כשהאינטרנט יכפיל את כמות המשתמשים שלו.. סביר להניח שיהיה יותר ממקרה אחד כזה.

דנטל

New member
בעבר ראיתי דיונים על כך

מדי פעם יש איזה גולש שמבקש מגולש אחר להחליף ניק בשל הדמיון. הדיונים סוכמו בכך שרצוי להסכים, לפחות אם ביקשו יפה. כמה מזמן לא ראיתי דיון כזה, אולי באמת בגלל המחסור בכינויים פנויים.

ואני../images/Emo99.gif

רציתי שם שיש בו גם מסר. מסר של איכות הסביבה נראה לי מתאים. חשבתי על כנרת והיה טפוס. ניסית צרופים שונים של כנרת, כמו כנרת שלי, והיה טפוס. ולא ויתרתי.

וואלה דנטל אותך שנים לא ראיתי , מזל

שיש סקרים את תמיד נימצאת איתם .אה בזכותך אני משלים את הסקר לא ראיתי תהמשך. . האם אתם מצטערים שלא בחרתם ניק או שם בלוג אחר: לא ממש לא דווקא אני מרוצה מהניק , אבל אני לא אוהב שחושבים שזה בא מדרקון , אז כולם לדעת זה לא בא מדרקון זה בא מדרוריקו . האם אתם מרוצים מכתובת הבלוג שלכם? וואלה אף פעם לא בדקתי תכתובת הזו אופס .

גאמי

New member
הי TaxiMedia

מה גרם לי לבחור? כנראה שכמוך, גם אני הייתי שתויה כי איזו סיבה אחרת יש לבחור כינוי כדוגמת גאמי שהדברים היחידים המתחרזים איתו זה דאמי ויאמי? שם הבלוג מבוסס על חיי ועל שמי המקורי, שילוב של שניהם וכנראה זה לא רע כי הוא הראשון שעולה בגוגל, אני דוקא אוהבת את השמות שבחרתי, הם גילו לי המון דברים על עצמי וזה נפלא. וזהו בעצם. סך הכל מרוצה מהתוצאות, הן משרתות אותי והניק כל כך השתרש בי שלפעמים אני שוכחת שאני גלית בעצם. אחלה משחק.

mary lou

New member
ובכן...

אצלי סביר להניח שהבחירה וההסברים יראו קצת טיפשיים לאחרים אבל בשבילי הם אומרים המון. הכינוי: mary lou למה? כי מאוד אהבתי את המחזמר של "הבימה" ועד גיל 14 בערך לא היה לי אינטרנט. בשנייה שעשו לנו אינטרנט פתחתי את שם משתמש עם הדבר הראשון שעלה לי בראש. למרות שהרבה פעמים הכינוי הזה הוא לא ממש אני, ולמרות שהוא לא פעם עשה לי צרות (כן, אנשי תאטרון הו כה נחשבים נוטים לזלזל במחזמר המדובר) אני שומרת לו חסד נעורים. שם הבלוג: פרפרים הם חופשיים. למה? גם זה שם של הצגה. את ההצגה הזו ראיתי פעמיים שלא באשמתי והופיע שם ציטוט (שאפשר למצוא בחתימה שלי) שמאוד התחברתי אליו. מההצגה עצמה לא הכי התלהבתי אבל המשפט "פרפרים הם חופשיים" בהחלט קנה אותי. (אגב, בדיעבד הסתבר שבאותו יום או שבוע נפתח בתפוז עוד בלוג בדיוק באותו שם. אין קשר בנינו). הכתובת: blog.tapuz.co.il/parpara מאוד מרוצה וזה מוביל אותי היישר לסעיף הבא שהרשתי להוסיף לעצמי למרות שאני אוהבת את הניק שלי (ואם זה לא היה ברור, לא הייתי מחליפה לניק או שם בלוג אחר) בבלוג אני לא חותמת בתור מרילו או בתור יעל, אלא בתור ~פרפרה~ למה? הזקנים מכם אולי זוכרים, יש שיר של צביקה פיק שנקרא "פרפרה". השיר אמנם לא בדיוק פסגה מוסיקלית, אבל במחזמר "מרילו" שרים שורה או שתיים מתוכו. הקטע הזה הוא כשהגיבורה לוקחת סמים והיא כולה עייפה מחייה ומסטולה כמו Taximedia. לפני כמה שנים הייתה לי מן תקופה כזו שהרגשתי קצת כמוה, כל מה שרציתי זה לא לעשות כלום כל היום ו"לרחף באוויר הכחול" (בקיצור, ימי בית ספר, לא ברור). נוסיף לזה את המשמעות של "פרפרים הם חופשיים" ואת זה שאני רוצה להיות חופשייה ו...קיבלנו כינוי. מסתבר. ו... זהו

ישבתי משועממת במרי לו

ולחשוב שהזמנתי את זה בתור מתנת יומלדת, ואחר כך רק שאלתי את עצמי מתי זה יגמר. ידיד שלי שבא איתי מאוד נהנה ולא הפסיק לזמזם את השירים ולהראות בקיאות מופלאה בצביקה פיק.

להלן תשובתי

. מה גרם לכם לבחור בניק המסוים? ראשית הרצון לבחור ניק שלא יזוהה עם הניק הקודם שלי, שנית הברקה של רגע בלי שום קשר למציאות 2. מה גרם לכם לבחור בשם הבלוג? השם הינו סתמי, התוכן הינו החשוב 3. האם אתם מצטערים שלא בחרתם ניק או שם בלוג אחר? כן, אבל איך אומרות בחורות מזדקנות "כל הטובים תפוסים" 4. האם אתם מרוצים מכתובת הבלוג שלכם? כן, אבל לא עד מצב בו אני חושב להנפיק אותה בנאסד"ק רק ברמת המרוצה הממוצע

ayala26

New member
אצלי הפוך

הניק בתפוז היה סתמי - השם שלי ומספר כי השם שלי היה תפוס. השם של הבלוג "עיניים גדולות בארץ שטוחה" הוא עיוות של השם "עיניים קטנות בארץ גדולה" שזה ספר ילדים שמאוד מאוד אהבתי בילדותי. הוא מספר על משפחה ישראלית עם ילדים קטנים שעוברים מהקיבוץ לאמריקה. ולכן עיניים קטנות של הילדים בארץ גדולה - אמריקה. מכיוון שהבלוג שלי גם עוסק באמהות בארץ אחרת אבל הולנד היא לא ארץ גדולה בחרתי בארץ שטוחה - שהרי בהולנד אין הרים. עד כה אמא שלי היא היחידה שקישרה בין שם הבלוג לספר
את שם הבלוג אפשר לשנות - לא שיניתי כי אני מאוד מרוצה. הכתובת של הבלוג לא מעסיקה אותי - זו סך הכל כתובת ואנשים ממילא לא זוכרים אותה אלא מקליקים על קישור או מחפשים את הבלוג שלי לפי השם שלו או לפי הדמות הראשית "הנסיך ההולנדי" כך שלכתובת אין חשיבות לדעתי.

lemony snickets

New member
עכשיו תורי ../images/Emo8.gif

1. על הניק שלי כתבתי פוסט שלם שקראו לו :למה אני " LEMONY SNICKETS " והנה הלינק אליו - http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=751911&passok=yes . בקיצור בחרתי בו כי אני נורא אוהב את הסרט הזה. 2. כשבחרתי לפתוח בלוג של סיפורים אירוטיים רציתי למצוא שם שיתאים לו... הפנטזיות התאימו לי כמו כפפה ליד. 3. במבט לאחור הייתי בהחלט בוחר בניק אחר, אבל זה מה יש ועם זה ננצח. 4. כתובת הבלוג שלי היא למעשה דמות מתוך ספר של סטיבן קינג שאני מאוד אוהב... זה סתם נחמד.

DirtySpirit

New member
הממ

א. הסרט מבוסס על סדרה של ספרים שנכתבו ע"י למוני סניקט, וכשראיתי את הניק שלך הייתי בטוח שאתה מכיר את הסדרה ולא רק את הסרט, מה שדי משעשע.. ב. השם קשור מאוד גם לסרט וגם לסדרת הספרים.. לא הבנתי למה כתבת שהשם לא קשור

TaxiMedia

New member
מה זה?

זה אני שכתבתי את כל המגילה הזאת בלילה? יש מצב שמישהו פרץ לי לתיבה? ולמה אני לא שומע לעצמי שאומר לי כל הזמן, לעולם אל תשפוך ת'לב כשאתה מסטול. אבל יצא משחק טוב אז אני אסלח לעצמי ולהוא שפרץ לי לתיבה. מעניין היה לקרוא את מאחורי הקלעים של אלו שהשתתפו עד עכשיו. יאללה חברים, קצת יותר בשר
יש מצב שזה מגיע לעמוד הראשי? נראה לי זה יהיה שוס גדול!

גאמי

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo140.gif

המסטוליות הולמת אותך, ענק, פשוט ענק.

למעלה