משחק הניקים

dify

New member
חדשות פה

אבל לא יכולה לראות שאלון ולא לענות עליו (בעיקר כזה שלא שואל מאיפה ובת כמה...) 1. מה גרם לכם לבחור בניק המסוים? DIFY זה הניק המיתולוגי שלי מהימים שבהם האינטרנט היה עוד דרך הטלפון... אי אז בימים אף אחד לא הכיר אותי בשום כינוי אחר, ממש היתה לי זהות כפולה, כבר כמעט חשבתי לשנות את השם גם בתעודת הזהות. אני מאד אוהבת את השם דיפי, הרבה הרבה הרבה יותר נכון לי מהשם שהורי בחרו לי כשנולדתי. אך בעוד בעבר הוא היה סוג של אנונימיות היום הוא בעצם סוג של היזדהות- כל מי שאי פעם דיבר איתי ברשת מכיר אותי כדיפי. 2. מה גרם לכם לבחור בשם הבלוג ? כמו שכתבנו בבלוג עצמו- שלושה ימים ונעל בית זה סוג של בדיחה אצלנו, על משקל הרעיון ששמענו בדיוק בתקופה שפתחנו את הבלוג- שאם אכל נופל על הריצפה ומרימים אותו לפני שעוברות שלוש שניות- אז מותר לאכול אותו, זה נחשב כאילו הוא לא נפל. אנחנו לא כל כך הבנו למה להיות שרירותיים והחלטנו ללכת על "נופל לשלושה ימים" ובעצם- גם אם הוא נופל על נעלי בית... וככה, ברגע של פרץ צחוקים נולד שם הבלוג. 3. האם אתם מצטערים שלא בחרתם ניק או שם בלוג אחר? ממש לא, אחרי הכל אין לנו שום כוונות להגיע לקהל יעד מסוים ולפרסם את הבלוג (תתפלאו לשמוע שכבר הגיעו אלינו שתי תחקריניות מהטלוויזיה אז כנראה ששם הבלוג לא הפריע להן...) 4. האם אתם מרוצים מכתובת הבלוג שלכם? בטח, למה לא?

אצלי זה דווקא מאוד פשוט וקל

הניק שלי זה דרוריקון כי היתה לי ידידה שקראה לי דרוריקו , אבל לא היה בא לי דרוריקו , או שבעצם אוליי זה היה תפוס לא זוכר אז בגל הכינויי של הידידה קראתי לעצמי דרוריקו , והשם של הבלוג זה דרורי כי מלא חברים קרובים שלי קוראים לי דרורי ולא דרור שזה שמי האמיתי , זהוא וזו כל התורה על רגל אחת , עכשיו אתם יכולים להוריד רגל ואפילו לשבת חחחחחחחחח .

coocoola

New member
גם אני מצטרפת- כי משעמם לי.. :)

איזה כיף זה כשמשעמם!!! 1. מה גרם לכם לבחור בניק המסוים? זה הניק שלי מגיל 16 בערך.. אני איתו כבר הרבה מאוד זמן. כל מי שסביבי שמודע לחיי הוירטואלים מודע לניק הזה. ויש כאלה שאפילו קוראים לי ככה ולא בשמי הרגיל. 2. מה גרם לכם לבחור בשם הבלוג ? Music is Life & (my) Life is Music בעצם מסמל את מה שאני. אני חיה מוסיקה. כל דבר אצלי סובב סביב מוסיקה. אני נושמת אוכלת ישנה מוסיקה. לא מומחית כמו קוטנר נגיד אבל כן נותנת לה חשיבות מאוד מאוד גדולה בחיי. 3. האם אתם מצטערים שלא בחרתם ניק או שם בלוג אחר? לפעמים כן. כשאני רואה אנשים שמגיעים אליי דרך גוגל וחיפוש של הניק שלי אני יודעת שעוד מישהו שאני מכירה מצא את הבלוג שלי. לפעמים זה עושה לי לא נעים. אבל בסופו של דבר זה אני ומה שאני. גם הבלוג הוא חלק ממני וחלק מקווקוולה (דאבל וו בכוונה בשביל להדגיש את ביטוי ה- oo באנגלית) שהיא חלק ממני. אני הפכתי לקווקוולה. אז זה מסתדר בסופו של דבר. 4. האם אתם מרוצים מכתובת הבלוג שלכם? לא מייחסת לה חשיבות מאוד גדולה אז אני לא יכולה לשפוט יותר מידי.

תשובות לשאלון

1. אני בעד שלום עולמי, וסתם שלום היה תפוס. 2. נא להרגע! כי עם ישראל צריך קודם כל להרגע לפני שהוא מתחיל לעשות משהו, כל דבר, מנהיגה ועד לקריאת הבלוג שלי. חוץ מזה שבאותה תקופה הייתי בקטע רוחני, למדתי רפלקסולוגיה נחשפתי לשלל מדיטציות והתלהבתי מהרעיון של להרגע. שימו לב לסימן קריאה בסוף של השם, זה להסביר לקוראים, בצורה הכי ברורה, שלהרגע בבלוג שלי זה לא אופציה, אין בסוף סימן שאלה, זאת בהחלט פקודה. 3. אני מצטערת שתפוז לא נתנו לי לבחור בשלום וזהו. 4. כן.

למעלה