משחק הניקים

../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

משחק מצויין! תיצור לעצמך איזה הרגל של פעם בשבוע לשתות בצורה כזו ולגלוש בפורום. מסתבר שזה עושה טוב לכולם.

אוהבת שאלונים!

1. היה לי ברור שיהיה לי ניק ספרותי, הניק הספציפי שבחרתי היה תפוס, והשני שעלה בדעתי היה הר הקסמים, על שם ספר שאני מאד אוהבת. חברי הוירטואליים כמעט לא משתמשים בו, אולי כי הוא קצת מסורבל, ובדרך-כלל קוראים לי "הרה" או "קוסמת". 2. שם הבלוג היה מה שעלה במוחי באותו רגע. כמו שפתחתי את הבלוג ללא מחשבה ובספונטניות, כך גם בחרתי את שמו. 3. אוהבת את הניק שלי, שם הבלוג גם בסדר, התרגלתי אליו והוא התרגל אלי. 4. חיובי. 5. צ'ייסר ייגר יעזור לך לפתור את נושא ההנג-אובר אחרי ליל אמש.

ok אני ../images/Emo187.gif

1. מה גרם לכם לבחור בניק המסוים? הכינוי הוא מיולי אוגוסט 1997 מה icq . לא ידעתי אז שאפשר לכתוב כינויים בעברית , וגם בתפוז . בקיצור , אהבתי הגדולה לפטריות ולצבע הסגול . 2. מה גרם לכם לבחור בשם הבלוג ? יומן אישי , הבנתי שבלוג זה יומן אישי בכ"ט בנובמבר 2003 . 3. האם אתם מצטערים שלא בחרתם ניק או שם בלוג אחר? לא מצטער. 4. האם אתם מרוצים מכתובת הבלוג שלכם? כן , השם הפרטי שלי ושם המשפחה .

בד''כ בלוגרים לא חושפים פרטים מלאים

שם פרטי עוד אפשרי, אבל שם משפחה בד''כ לא. לפחות לא מה שאני ראיתי. מה הביא אותך לחשוף את השם ואת הפרטים המלאים אודותיך?

אני לא הגדרתי את עצמי כבלוגר אף פעם

עוד כמה שנים לפני תפוז , עוד בכרטיסים של הicq . בתחילת שנת 1997 . מה מביא אותי לחשוף פרטים מלאים אודותי ? כדי שיכירו אותי . לפי דעתי כל אחד צריך לנהוג כך , כי האינטנרט. מ1969 הוא יישום של אביב העמים
. כולם חברים של כולם .

עונה../images/Emo98.gif

1. מה גרם לכם לבחור בניק המסוים? היה לי ניק אחר "שרוט מאהבה" ורציתי לפתוח בלוג עם המלצות אז פתחתי את זה.. 2. מה גרם לכם לבחור בשם הבלוג? האמת שאני לא יודע, זה פשוט התאים לי בראש. 3. האם אתם מצטערים שלא בחרתם ניק או שם בלוג אחר? לא. 4. האם אתם מרוצים מכתובת הבלוג שלכם? מאוד
גם המספר מגניב
(12345)

TaxiMedia

New member
אגב שמות בלוגים

נראה לי שאני יודע כיצד נולד שם הבלוג של עובדי תפוז, "המאושפזים". אם תקלידו את המילה tapuz כשהמקלדת מכוונת על עברית יצא לכם "אשפוז" ובקיצור, המאושפזים = התפוזים. איך עליתי על זה? זה אחד היתרונות בלהיות מסטול לפעמים... ממש בטעות
גורם בכיר במערכת, מחכים לאישרור הידיעה.

כן, זה בהחלט בגלל זה.

וכתובת הבלוג היא wallanana, בגלל שמות האתרים המתחרים... והלוגו שלהם, אנשים קטנים וכתומים - האנשים הקטנים האלה מהלוגו של תפוז

TaxiMedia

New member
עוד דבר יפה בהקשר הזה

אם תחפש בגוגל את הצירוף הבא : nhheruxupy תקבל תוצאה מאוד מעניינת...

שיר 6 6

New member
גם אני שמתי לב לזה ../images/Emo6.gif

חחחח והייתי בטוחה שזו רק אני... גדול מהחיים.

עכשיו תורי

1. מה גרם לכם לבחור בניק המסוים? אני לא זוכר כ''כ מה גרם לי לבחור בניק הנוכחי. הייתה לי איזו הברקה עם נצים, אולי משהו חד פעמי. אני לא בטוח. אני זוכר שהייתה פעם אחת שיצא באמצע הלילה שתנשמת/ינשוף/משהו כזה ממש עף במקביל אלי במשך מספר דקות עם האופניים, כך שאולי זה מגיע משם.. לא סגור על זה. ניק אחר הוא צירוף פשוט של השם שלי ואות משם המשפחה. משהו רגיל ומשעמם לחלוטין, אבל איתו אני מסתובב כבר הרבה זמן. 2. מה גרם לכם לבחור בשם הבלוג? שום מחשבה מעמיקה או משהו מעניין שעומד מאחורי זה. שם פשוט שמרכיב את הכינוי ואת המילה "Blog". החלטה של שנייה נשארה למשך שנה ומעלה. אני חושב שפשוט לא מצאתי שום דבר יותר טוב באותו הזמן. 3. האם אתם מצטערים שלא בחרתם ניק או שם בלוג אחר? על שם הניק לא, על שם הבלוג כן. אני לא מת עליו ורוצה להחליף, אבל לא יודע למה. ברגע שאדע ואמצא שם טוב יותר, אחליף. כמו שאמרתי, זו הייתה החלטה פזיזה (אני עושה הרבה כאלו) וצריך לתקן אותה מתישהו. 4. האם אתם מרוצים מכתובת הבלוג שלכם? כן. בוודאי. זה הכינוי שלי וזה הכי טבעי שיש לדעתי.

דנטל

New member
אמממ... בציטוט שלך בניק השני

סוף הציטוט צריך לבוא אחרי המלה "גוגל" ולא אחרי הסוגריים של סטיב.

שיר 6 6

New member
התשובות שלי...

1. לגבי הכינוי, לא ראיתי חשיבות רבה לכינוי ולא התאמצתי לחפש אחד מקורי כי פתחתי שם משתמש בשביל הפורומים בתפוז ולא חשבתי בהתחלה שאפתח בלוג. רציתי לקרוא לעצמי שיר66 אבל זה היה תפוס, אז לקחתי את ה- שיר 6 6 שההנהלה הציעה. 2. לבלוג קראתי "where pigs fly" שזה על שם ספר באנגלית, סתם כי נתקלתי בשם הזה, אבל השם הראשוני שלו היה 'אופטימיות נצחית' על שם ספר של לני רביץ שקראתי באותה תקופה. 3. אני לא מצטערת על שבחרתי את הכינוי הזה, כי אני חושבת שהוא הכי אמיתי, אין אמיתי כמו לציין את השם (נו, לציין גם את שם המשפחה, אבל את זה לא הייתי עושה
). 4. כתובת הבלוג היא danceofthelife, הייתי משנה את זה לו יכולתי ל-pigs. אחלה שאלון

למעלה