אני לא יודע אם יש לי משהו לחדש, אבל
1. מתנקש זה בעיקר תכונה נפשית, ופחות עניין של כישורים או יכולות מיוחדות. כל מי שיש בו את הנכונות להרוג אנשים חפים מפשע וחסרי הגנה יכול בהחלט להחשב ראוי ל"מקצוע היוקרה" של "המתנקש". ע"ע שאהידים, מחסלים בשרות משפחות הפשע, ושאר מרעין בישין. כמובן שישנם "מחסלים מקצוענים", אבל כמו בכל תחום אחר בחיים, להיות מקצועי במשהו זה לא אומר בהכרח להיות בעל כוחות מיוחדים, זה פשוט אומר שיש לך מיומנות גבוה במה שאתה עוסק. במקרה של מתנקש הייתי אומר שמדובר על אדם שיש לו מיומנות גבוהה בשימוש בנשקים חשאיים, כגון סכין שקל מאוד להסתיר אותה, חבל חניקה (קלאסי אצל מתנקשים, בעיקר בסרטים), או קשת שבה ניתן להרוג ממרחק רב. כמו כן מיומנות גבוהה ביכולות כגון: התגנבות, שימוש ברעלים, התחזות ועירנות. 2. בנוגע לצירוף מתנקש לחבורה של הרפתקנים, מי אומר שמדובר על מישהו שעדיין עובד כמתנקש? בסך הכל כל אדם שעובד במקצוע כלשהו לא בדיוק מתאים להיות "הרפתקן נודד". בין אם מדובר על אביר שצריך לשרת את האדון שלו, איש כמורה שחייב להיות סמוך לקהילה שלו, גנב שצריך להחתים קרטיס בעיר המקומית שלו וכו'. לכל אדם עובד קשה מאוד להיות נע ונד על פני הארץ בחיפוש אחר הרפתקאות. המתנקש יכול להיות מתנקש לשעבר. מישהו שעבד פעם כמחסל מקצועי ועכשיו פרש. אולי הוא חזר למוטב? אולי הוא רוצה לחזור למוטב אבל לא תמיד מצליח? אולי הוא פשוט נמלט על חייו ומעדיף דווקא לנדוד? (מעניין למה...).