משחק המקצוע...

the yk jons

New member
משחק המקצוע...

אוקי... יש לי רעיוון מועתק ממישהואר שעשה את זה פעם בפורום... כאן תפרסמו דולי עם מקצוע לדוגמא : אחות, מגדת עתידות, אשת עסקים, מוכרת, ציירת וכו´ וכו´, אבל תחשבו גם על סביבת העבודה... נגיד בבהי"ח של האחות יש תאורה חזרה מאוד מלמעלה, ובאוהל של מגדת העתידות יש אור נרות עמום שמיגע מהרצפה... צירפתי דוגמה של אחות שעשיתי במיוחד בשבילכם!!!

אין הצללה והיא נראת קרחת...

רעיון נחמד אבל אין לי מקצוע מיוחד נראה לי אני יעשה אחות גם..
יש למישהו רעיון בשבילי?

The Charmd One

New member
אה תעשי

מלצרית..יש בייס שממש מתאים..שהיד כזה למעלה..ממש מתאים שם מגש...
ואויי רעיון יפה מגדת עתידות
אבל אני עובדת כרגע על משהו שאני חייבת לסיים .... וסורי ממש אין לי כוח
אתה לא גם מוטי פה....
לא

The Charmd One

New member
בבקשה....../images/Emo140.gif והנה מה שהתכוונתי

שחכתי לשים את זה..כאילו זה נראה לי מתאים כזה..

The Charmd One

New member
מצטערת אבל...../images/Emo32.gif

פעם ראשונה בחיי..מצטערת..פשוט רציתי שתשימו לב...
סליחה
זאת דולי חדשה שלי שדי השקעתי בה..מה אתן אומרות
ובבקשה תגיבו אני רוצה תגובות..אבל ביקורות בונות בבקשה
אני יודעת שהמכנס די פשוט והצללה לא משהו אבל אני ממש אוהבת אותו..לא יודעת למה... החולצה יצאה לי לגמרי שונה משהתחלתי..וזה דבר טוב...שנים אני מנסה לעשות כזאת..שנפשך כזה..ועכשיו בטעות יצא לי
אה ופעם ראשונה שאני עושה שיער כזה..בגלל זה הוא כזה..
טוב זהו..בבקשה תגיבו ושוב סליחה

Mישמשית

New member
אוקיי, אז ככה-

השיער- אהבתי מאוד, יש קצווה קטנה בצד השמאלי ששווה לסדר- אבל חפיף
! המכנס- בסדר, הצללה טובה אבל הרעיון והמקוריות פחות... החולצה- צריך לעגל טיפה את הקו של החולצה (ישר מדיי..ישר לגמרי) וגם ההצללה בחזה לא משו...כאילו...סימטרית מדי בשבילי, למרות שניסית לעשות חזה בחבילה אחת (שזה כבר משו) לא כל הסתדר. יש איפשהו פה קובץ מלא בגוף העליון של האמוקיס עם הצללת חזה נכונה. לי אין (ה-כ-ל נמחק לי *פורצת בבכי*) אבל נראה לי שזה מסתובב איפשהו בטאג ליין. בכולופן, הדולי יצא פסיידר.

The Charmd One

New member
תודה שהגבת

כן אני יודעת מה את מתכוונת אני יתקן..
מה זאת אומרת לעגל
איך
יש לך דוגמא
אה לא יכולתי לעשות חבילה למרות שאני יודעת ותמיד עושה כי ככה החולצה... אבל שוב תודה על התגובה

The Charmd One

New member
אוי לא לא לא../images/Emo4.gif

את לא הבנת את הרעיון של החולצה שלי...
אז כאילו שלא תביני אותי לא נכון- אני נורא מודה לך שתיקנת ושמת עליי והכול אבל כל הקטע של החולצה זה שהיא "נשפכת" כזאת...בגלל זה לדעתי זה לא טוב שמתקנים למישהו כי רק הוא יודע איך הוא רוצה שזה ייראה... לא משנה אבל שוב תודה רבה רבה שהתייחסת

שמוצה

New member
טוף אז...../images/Emo29.gif

השיער- הוא נראה כזה מורם..... החולצה- פסדר הבטן- הפירסינג (זה פירסינג נכון?) לא נראה ממש כמו פירסינג אם את רוצה אני יכולה לתקן לך... מכנסיים- זה נראה כיאילו היא עומדת על רגל אחת...

The Charmd One

New member
../images/Emo9.gif

אה לא זה הקעקועים הנוצצים האלה שמדביקים...אבל את יכולה להדגים לי איך עושיפ פירסינג- בלי קשר?
אהה ככה זה הבייס רגל אחת מוסתרת.. אה אז זה רע? לא יודעת אני אוהבת אותו....אבל תודה גם לך...
מתייחסים אליי

למעלה