משחק היכרות !

control sihff

New member
תשובות

שם:מאי גיל:15 מקום מגורים:גן חיים שחקן אהוב מ'מגרש ביתי' :צ'אד ברור שחקנית אהובה מ'מגרש ביתי':אממ..בעיקרות את פיטון אבל גם ברוק חמודה אז זה קשה.. זוג אהוב מ'מגרש ביתי':סופי וצ'אד שחקן ישראלי אהוב: אין שחקנית ישראלית אהובה: אין שחקנית אמריקאית אהובה:מישל פייפר שחקן אמריקאי אהוב:אממ..בעיקרון צ'אד אבל מבחינת משחק ג'וני דפ אחד השחקנים הטובים שיש עם היית יכול להחליף שחקן ממגרש ביתי את מי היית מחליף? או במילים אחרות, עם איזה דמות את\ה מזדהה?אממ..היתי רוצה להחליף את ברוק כי היא עם צ'אד אבל אני מזדהה עם פיטון

n o g n o g

New member
../images/Emo27.gif

שם:/// גיל:14 מקום מגורים:/// שחקן אהוב מ'מגרש ביתי' : צ'אד שחקנית אהובה מ'מגרש ביתי': הילארי זוג אהוב מ'מגרש ביתי': פייטון ולוקאס שחקן ישראלי אהוב: ..אין שחקנית ישראלית אהובה: טלי שרון שחקנית אמריקאית אהובה: יש הרבה... שחקן אמריקאי אהוב: אתו דבר.. עם היית יכול להחליף שחקן ממגרש ביתי את מי היית מחליף? או במילים אחרות, עם איזה דמות את\ה מזדהה? פייטון

עוד מעריצה של צ'אד../images/Emo3.gif../images/Emo108.gif

שם: רינת גיל: 14 מקום מגורים: רמת גן שחקן אהבו ממגרש ביתי: נחשו
...חח... צ'אד
שחקנית אהובה ממגרש ביתי: אממ... החלטה קשה.. אני אוהבת גם את פייטון וגם את ברוק... אבל נראה לי את ברוק יותר זוג אהבו ממגרש ביתי: עוד החלטה קשה... עוד לא החלטתי אם אני אוהבת יותר את לוקאס וברוק, או לוקאס ופייטון.. שחקן ישראלי אהוב: וואלה אין לי כ"כ... אבל אממ.. ליאור אשכנזי אחלה שחקן!.. שחקנית ישראלית אהובה: אממ.. נלך על טלי שרון.. למרות שיש עוד.... שחקן אמריקאי אהוב: צ'אד
, בראד פיט, ליאונרדו דיקפריו, ג'וני דפ...... שחקנית אמריקאית אהובה: אמ... וואו זה קשה!... לא יודעת.. יש מלא... אין לי כוח לפרט.. אם היית יכולה להחליף שחקן ממגרש ביתי את מי היית מחליפה: לא הייתי מחליפה אף אחד מהשחקנים במגרש ביתי. עם איזה דמות את מזדהה: אממ... צ'אד
...חח.. ולא יודעת.. קצת מכל אחד..

NitsNats©

New member
הגיע זמני לענות גם, לא? ../images/Emo3.gif

שם: ניצן. גיל: 17.5. מקום מגורים: הוד השרון. שחקן אהוב מ'מגרש ביתי': ג'יימס לאפרטי
. גם שחקן מעולה וגם מושלם ביופיו. שחקנית אהובה מ'מגרש ביתי': פה קשה לי. אבל אני חושבת שסופיה בוש. זוג אהוב מ'מגרש ביתי': ניילי. שחקן ישראלי אהוב: ליאור אשכנזי ודוב נבון. שחקנית ישראלית אהובה: עלמה זק ואיילת זורר. שחקנית אמריקאית אהובה: הולי מארי קומבס וקירסטן דאנסט בילדותה. וסופיה והילארי ובת'אני, כמובן. וקריסטן בל. שחקן אמריקאי אהוב: ג'יימס, טום קרוז, טום הנקס, סקוט כהן וג'ייסון דוהרינג
. עם היית יכול להחליף שחקן ממגרש ביתי את מי היית מחליף? בת'אני. או במילים אחרות, עם איזה דמות את\ה מזדהה? אני מזדהה עם היילי, באמת. גם עם פייטון. וקצת עם ברוק. בעיקר, באמת, עם היילי.

Charmed Gal

New member
תהיה - אני הבן היחיד פה?../images/Emo3.gif

שם: גל. גיל: 18. מקום מגורים: חיפה. שחקן אהוב מ'מגרש ביתי' : לא יודע. הא, מאות'!
שחקנית אהובה מ'מגרש ביתי': סופיה.
זוג אהוב מ'מגרש ביתי': לוקאס וברוק, שיהיה.
שחקן ישראלי אהוב: טל פרידמן?
או אולי דב נבון, הוא מצחיק!
שחקנית ישראלית אהובה: אורנה בנאי, מלכה.
שחקנית אמריקאית אהובה: הולי מרי קומבס, AKA אשתי.
שחקן אמריקאי אהוב: לא יודע.
עם היית יכול להחליף שחקן ממגרש ביתי את מי היית מחליף? או במילים אחרות, עם איזה דמות את\ה מזדהה? צ'אד/לוקאס, כי הוא עם ברוק.

למעלה