יש לי שאלה זהררר זה דחוף.. איך אני מראה לך אם סיימתייייייייייי
ח חולה על מאיוש New member 16/10/05 #20 יש לי שאלה זהררר זה דחוף.. איך אני מראה לך אם סיימתייייייייייי
ז זהר20 New member 16/10/05 #21 פשוט מאוד תעלי את התמונה לפה שמופיעה בפאזל אם אין לך אותה אז תמונה אחרת מאותו אירוע שקשור לתמונה זה יספיק לי
פשוט מאוד תעלי את התמונה לפה שמופיעה בפאזל אם אין לך אותה אז תמונה אחרת מאותו אירוע שקשור לתמונה זה יספיק לי
ח חן חולה על מאיה New member 16/10/05 #30 עונהההה .הדמות שמאיה מגלמת היא: א.מאיה 2.השלם:מנחם גולן(במאי הסרט שמוצלם בימים אלו בהשתתפות מאיה) אומר: "מאיה היא_ שלי": ד.בייבי 3.מי היו אמורות לשחק לפני שמאיה קבלה את התפקיד? א.שרית חדד
עונהההה .הדמות שמאיה מגלמת היא: א.מאיה 2.השלם:מנחם גולן(במאי הסרט שמוצלם בימים אלו בהשתתפות מאיה) אומר: "מאיה היא_ שלי": ד.בייבי 3.מי היו אמורות לשחק לפני שמאיה קבלה את התפקיד? א.שרית חדד
ז זהר20 New member 16/10/05 #32 התמונה פוצחה אז שימי את התמונה ותקבלי את ה 5 הנקודות פעם הבאה אני יעשה שזה לא יותר מ25 חלקים ואז לא תהיה בעיה
התמונה פוצחה אז שימי את התמונה ותקבלי את ה 5 הנקודות פעם הבאה אני יעשה שזה לא יותר מ25 חלקים ואז לא תהיה בעיה
נ נויוש חולה על מאיה New member 16/10/05 #28 הצלחתי ת'פאזל !! והנה התמונה ! עכשיו סיימתי ת'פאזל והנה התמונה והתשובות הן:1 1-ג 2-ד 3-ב
ז זהר20 New member 16/10/05 #31 תוצאות מצב ביניים: מאי(חולה על מאיוש): 7 נק' ניוש חולה על מאיה:6 נק' רותם: 4 נק' חן:0 נק'(3 טעיות בשאלות)
תוצאות מצב ביניים: מאי(חולה על מאיוש): 7 נק' ניוש חולה על מאיה:6 נק' רותם: 4 נק' חן:0 נק'(3 טעיות בשאלות)