משחק הידע והמהירות

זהר20

New member
משחק הידע והמהירות

ישבתי יומיים על המשחק הזה ואני מקווה שתאהבו אחרי מחשבה רבה הרכבתי משחק שיעשה מתח טוב ובריא בפורום ויעורר אותו קצת אז ככה: המשחק מולק לשתיים הרכבת פאזל של מאיה שעשיתי מכל מיני תמונות מעברה הניקוד יתן ל 5 הראשונים שיצליחו להרכיב את הפזאל בעל ה 63 חלקים יקבלו ניקוד לפי 5 הראשונים שיריבו בהכי מהירות גבוהה כלומרא הראשון שירכיב ויעחה את התמונה לפה ואכן זאת תהיה התמונה הנכונה יקבל 5 נקודות והשני 4 השלישי 3 הרביעי 2 והחמישי 1 נקודת אחת ועל כל שאלה בונוס(מתוך 2-3) 2 נקודות סכ"ה 20 פאזלים וחידונים בתום ה20 הפאזלים 8 יעלו לגמר כאשר התוצאות נגררות מהשלב הקודם לעוד 10 פאזלים נוספים וחידונים(שאלות יהיו על התמונה בפאזל שתריבו) ומי שיצבור את מירב הנקודות(מקום הראשונים) יכותר כמומחה פאזלים של מאיה והמומחה בידע על מאיה. הנה דוגמה: חידון ראשון: 1. שאלה ראשונה: א. ב. ג. ד. 2.שאלה שניה: סכ"ה 3 שאלות בשיטת האמקריאית ולמטה אצרף קובץ של פאזל וכך מי המשחק יתנהל אני אשמח אם תשתפו פעולה עם זה אני לשמוע את דעתם אם היא תהיה חיובית אז אני יתחיל אותו .

זהר20

New member
אוקיי

אני יתחיל את המשחק החל מהיום ב20:00 בערב עם הפאזל הראשון וחידון עם 3 שאלות בהצלחה לכולם!

זהר20

New member
אוקיי המשחק יוצא לדרך

למטה מצורף קובץ הפזאל והנה השאלות: 1.הדמות שמאיה מגלמת היא: א.מאיה ב.אורית ג.מרגלית ד.לא ידוע בשלב זה 2.השלם:מנחם גולן(במאי הסרט שמוצלם בימים אלו בהשתתפות מאיה) אומר: "מאיה היא_ שלי": א.מושלמת ב.סטרייסנד ג.יפהיפה ד.בייבי 3.מי היו אמורות לשחק לפני שמאיה קבלה את התפקיד? א.שרית חדד ב.שירי מימון ג.רק תשובות א וב נכונות ד.רק תשובה א נכונה הסבר קצר על פתיחת הקובץ: לחצו על פתיחת הקובץ: קודם לחצו על UNPACK ולאחר מכן על RAN ותדיגשו את הפאזל שמסומן בציור כהפתעה ואחר כך PLAY וזהו תרכיבו ושימו פה את התמונה ואם אכן זאת תהיה התמונה אז תעלו לפה ן5 הראשונים המהירים יזכו בנקודות ונסו לענות על 3 השאלות הבונוס שהם לא קלות במיוחד בהצלחה!

זהר20

New member
הנה הפתרון לבעיה

Reg. name כנסי לשם ורשמי מה שרשום בקובץ TXT שמצורף ואז זה יכנס לך

זהר20

New member
אוקיי

ענית על שאלה אחת נכונה מתוך 3 לא אגיד כעת מה היו הטעיות כרגע.

למעלה