משחק "החוליה החלשה" - כנסו!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
משחק "החוליה החלשה" - כנסו!

טוב, אני מתחיל פה מעין משחק כזה בפורום.. אני שם פה את כל הרשימה של השירים של דודו משלושת הדיסקים שלו ("אוהב את השירים" לא נחשב.. חח) וכל אחד צריך לבחור שיר אחד מהרשימה שלדעתו זהו "החוליה החלשה" של דודו.. וכמובן לנמק למה.. בגלל שלדודו יש הרבה שירים אז אני קצת משכלל את המשחק: אני מתחיל קודם רק מהדיסק הראשון של דודו "יותר ברור" - לאט לאט כשהשירים יעלמו מההצבעות שלכם, נגיע בסוף לשיר שיהיה בעצם החוליה החזקה של הדיסק.. אחרי זה נעבור לדיסק "מתוך בחירה" ואז ל"בדיוק בזמן".. אחרי זה נעשה "גלגל הצלה" - שבו אפשר יהיה להחזיר שלושה שירים שעפו בשלבים הקודמים.. לאחר מכן מבין ששת השירים שישארו שוב נעשה בחירה עד שייבחר השיר הכי טוב של דודו.. אני יודע שזה יהיה קשה, כי אני למשל אוהב את כ-ל השירים של דודו ואני בטוח שיהיה לי ממש קשה להעיף שירים שלו אבל בכל זאת.. זאת תהיה דרך קצת לרענן את הפורום.. טוב, אז מתחילים: הנה רשימת השירים מתוך הדיסק "יותר ברור": 1. יותר ברור 2. ועכשיו 3. טפטופים 4. תתקדמי 5. כך ברא אותך הטבע 6. שמע ישראל 7. שיר לגיטרה בפסנתר ("אחד" ו- "מיזוג" לא נכללים פה כי הם לא ממש שירים.. אלה קטעים אינסטרומנטליים שדודו קצת עושה קולות בהם.. חח) טוב, אז עכשיו כל אחד צריך לבחור שיר אחד משבעת השירים האלה שלדעתו הוא "החוליה החלשה" של הדיסק ולהסביר למה..

liatat1

New member
יש בעיה איתי...

כי אני מתוך יותר ברור מכירה רק את :יותר ברור , כל ברא אותך הטבע . יש לך את הדיסק על המחשב ? אם כן 245991457

RTur

New member
לכי לקנות מהר את הדיסק! חחח

נו, למה את מחכה?! חחח

RTur

New member
טוב, נשנה קצת את המשחק.. כנסו!

בגלל שאין לכולם את הדיסק "יותר ברור", אז אנחנו נתחיל מהסוף להתחלה חח.. אממ נתחיל מהדיסק "בדיוק בזמן" אז הנה רשימת השירים: 1. בדיוק בזמן 2. שכחתי לאהוב 3. נסיכים וסוסים 4. זוזי 5. גברת מזרחי 6. אבוא אלייך 7. ימים צבעוניים 8. הלילה לא (עלית לי בזיכרון) 9. פוצי 10. לאט מעט 11. אני גיטרה 12. פוג אל נאחל 13. לחיות באגדות (מרקו התאבד.. חח) טוב, אז עכשיו כל אחד בוחר את השיר שהוא פחות אוהב מהשירים האלה ומנמק למה..

RTur

New member
אני מעיף את.. לאט מעט ../images/Emo128.gif

אני מאוד אוהב את המילים של השיר - מבחינת המילים זה שיר מדהים.. אבל את הלחן אני לא כל כך אוהב ולכן אני מעיף אותו, עם כל הצער בעניין..

RTur

New member
טוב שני, אז ההכרעה בידיים שלך..

כי שלי לא תוכל להצביע כרגע כי היא רק התגייסה..

RTur

New member
שלי ושני - מחכים להצבעה שלכם.. ../images/Emo13.gif

ניתמר

New member
אני מעיפה את זוזי זוזי

כי הבת הקטנה שלי (בת 4.5 שנים) משמיעה אותו ללא הפסק והוא יצא לי כבר מהאף.

RTur

New member
חחח חמודה הבת שלך.. ../images/Emo13.gif

ואם כבר בגיל כזה היא אוהבת לשמוע את דודו זה אומר שיהיה לה טעם טוב במוסיקה..
ועכשיו זה רק מקשה על הבחירה.. צריך שיהיו עוד הצבעות כדי שאפשר יהיה להיפרד מאחד השירים..

למעלה