משחק גמדים ענקים

DREAM111

New member
משחק גמדים ענקים

ממש עצוב לי לכתוב הודעה זו אבל אוטוטו מסתיים המשחק ולצערי אני חייבת לשתף אותכן. במשך כל המשחק קיבלתי מסרים על בנות שלא קיבלו הודעות או כל התייחסות מגמדתן במשך כל התקופה. לצערי המסרים הללו ממשיכים להגיע ובאמת גם רויטל וגם עוד מישהי פינקו שתי בנות ולא רק אחת וזה ממש לא ענייני לדעתי. אני חושבת שכל אחת שהחליטה שהיא משתתפת במשחק היא מספיק בוגרת ואחראית להיות חלק ולדעת מה כולל המשחק. אומנם המשחק עומד להסתיים אבל מקווה שכל מי שהשתתפה במשחק תדאג לענקיתה לפחות עד סוף השבוע הזה. תודה לכולן.

את צודקת. אני נמנית על אלה שהגמדה

שלהן הפקירה אותן ואני לא היחידה, ידוע לי לפחות על עוד ענקית שטרם קיבלה דבר מהגמדה שלה. וכפי שכתבתי במסר אישי, זה משאיר טעם רע בפה מהמשחק, במיוחד כשאני התייחסתי למשחק ברצינות וניסיתי לפנק את הענקית שלי בשי שימצא חן בעיניה.

dalfin

New member
צר לי לשמוע גמדה מגומדת במיוחד

שהיית כזו נפלאה. זה בשבילך

ר V י ט ל

New member
../images/Emo45.gif אני הסכמתי להיות גמדה של עוד

בחורה בשמחה כי במקרה היא גם חברה טובה שלי ביומיום, אבל בלי שום קשר דברים כאלו לא היו צריכים לקרות. בנות שידעו שתהיה להן בעיה עם תנאי המשחק פשוט היו צריכות לוותר ולא להירשם מלכתחילה למשחק.

איה א

New member
זה מזכיר לי משהו

בפורום אחר שבו אני משתתפת היה בדיוק אותו דבר במשחק, וזהו כנראה טבעו של האדם לא לעמוד בהתחיבויותיו. זו אחת הסיבות שלא רציתי להשתתף במשחק.

DREAM111

New member
איה אני חושבת שזה ממש מצער

שכך זה קרה בעוד פורום. אני חושבת שאם אדם מצטרף למשחק אז הוא צריך לדעת שהכללים הם שמישהו צריך לקבל ממנו לפחות פעם אחת הפתעה ולא באמת לא מתחייב משהו ענקי וללא גבול. בפעם הבאה שנשחק ניקח בחשבון את אלה שהפעם "פישלו" באם ירצו להיות חלק מהמשחק.

אז אני

הודעתי לענקית שלי שאני הגמדה שלה כי אני מאוד עסוקה בימים אלה וקצת קשה לי לפנק וכאלה, וחוץ מזה שלא היה לי שמץ של מושג מה לקנות לה. שאלתי אותה, קיבלתי תשובה והיא תקבל את המתנה ביום שישי אני מבטיחה....

DREAM111

New member
גם אני קיבלתי את מתנתי מהגמדה

הנפלאה שלי וקיבלתי חבילה מטריפה. חבל לי מאוד שיש בנות שלא קיבלו דבר (למרות שאני מניחה שחלק תבאנה איתן ביום שישי אבל לא בטוחה בכך). מקווה שכולן תצאנה בסוף שבועות רצון.

למעלה