משחק!! (בערך...)

sweet 666

New member
חסר לה שכל...

ותומי, זה כבד מדי בשבילי, לא שומעת דברים מאיימים כל כך.....יותר מדי גוטי...ברר..מפחיד...

blink me1

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח בהתחלה לא הבנתי.....לקח לי זמן!!...

AdShEaTaKoRe

New member
חחח בואנה אני הכי כלי פה אה?

קיבלתי את הכי הרבה תגובות כאילו, סחטיין אבל זה לא אומר שאתם לא צריכים לרשום פה עוד שירים יאללה אנשים להמשיך לרשום יא נבלות עצלניות

JACKASS 4 LIFE

New member
אמממם שיר פאנק למדיי =)....

אין לי ז לתרגם....במילא לא אנגלית שקספרית וכולם יבינו Anti-flag- Die for your governme you've gotta die, gotta die, gotta die for your government? die for your country? that's shit! there's a gulf war vet, dying a slow, cold death and the government says, "we don't know the source of his sickness." but don't believe what they say, because your government is lying they've done it before and don't you know they'll do it again a secret test, government built virus "subject test group: gulf battle field troops" you've gotta die, gotta die, gotta die for your government? die for your country? that's shit! first world war veterans slaughtered, by general eisenhower you give them your life, they give you a stab in the back radiation, agent orange, tested on us souls guinea pigs for western corporations i never have, i never will pledge allegiance to their flag you're getting used, you'll end up dead! you've gotta die, gotta die, gotta die for your government? die for your country? that's shit! i don't need you to tell me what to do and i don't need you to tell me what to be... fuck you! i don't need you to tell me what to say and i don't need you to tell me what to think! what to think! what to think, what to think, what to think, think, think, think! you've gotta die, gotta die, gotta die for your government? die for your country? that's shit!

sweet 666

New member
טוב..לא בא לי לעשות את מה שאני צריכ

ה, אז יאללה, עוד שיר! למרות שהוא נשמע הרבה הרבה הרבה יותר טוב באנגלית... בואנה..אני גרועה...
שלישית- לנעוץ מבט בשמש. יושב פה, מקמט ניירות חסרי תועלת, ומפתחות מדלתות שאינן קיימות, סודק את שיניי על פנינים, נירקע לתוך ההיסטוריה, רק תראו לי למה לי אמור להיות אכפת מהעולם הזה... *פזמון* כי אני זקוק לנס, מחכה לרמז, אנעוץ מבט ישר בשמש, ולא אעצום את העיניים, עד שלא אבין או אתעוור. רואה תפקיד ולא זונה, חוקר גם קדושים וגם לומדים, ושום תכנית מושלמת לא מתגלה, האם אני בוטח בלב שלי או רק במחשבה..? למה קשה כל כך למצוא את האמת בעולם זה? *פזמון* יודע שיש נקודה, רעיון שפספסתי, קבר או אבן שלא נישקתי.. צלקת שלא תופיע על פרק כף ידי, מראה שלא נפגשה עם אגרופי, רק שאני לא יכול לעזור לתחושה הזו לחלוף. כי אני זקוק לנס, מחכה לרמז, אנעוץ מבט ישר בשמש, ולא אעצום את העיניים...

למעלה