משחק!! (בערך...)

BiAAcH

New member
משחק!! (בערך...)

מצאתי בארכיון של הפורום משהו שריין אוף כאוס (לא נראה לי אתם מכירים) עשה בפורום. הוא תרגם את מאסטר אוף פאפט'ס לעברית, וזה יוצא דיי נחמד... והנה דוגמא...

Jackass Girl

New member
../images/Emo58.gif נחמד נחמד..

אפשר גם לתרגם שירים מעברית לאנגלית או שרק מאנגלית לעברית?

BiAAcH

New member
לא נראה לי...

שכדאי מעברית לאנגלית, כי נראה לי שאני לא היחידי פה ששונא לקרוא באנגלית...

BiAAcH

New member
הנה שלי....

ברזליקה (מטאליקה) - בית משוגעים (סנטריום) ברוך הבא למקום בו הזמן עומד, אף אחד לא עוזב וגם לא יעזוב. הירח מלא, נראה כאילו לעולם לא משתנה, בדיוק שמתי תווית מנטאלית משובשת. חולם את אותו חלום כל לילה, אני רואה את חירותנו באופק. אין דלתות נעולות אין חלונות עם סורגים, אין דברים שיגרמו למוחי להיראות מצולק. תישן חברי ואתה תראה, החלום הזה הוא המציאות שלי, הם שומרים עלי נעול בכלוב הזה, אתה לא רואה שזו הסיבה שהמוח שלי צועק זעם! בית משוגעים!! תנו לי להיות!! בית משוגעים!! רק תעזבו אותי... לבנות את הפחד שלי ממה ששם בחוץ, אני לא יכול לנשום את האוויר הפתוח. לוחשים דברים אל המוח שלי, מוודאים שאני משוגע. הם חושבים שהידיים שלנו משולבות בשלהם, שימוש באלימות מביא תוכניות אלימות. תשאירו אותו קשור, זה מרפא אותו, הוא מבריא, אתם לא רואים? הם לא יכולים יותר להשאיר אותנו בפנים, לעזאזל תקשיב לי, אנחנו ננצח, הם רואים את זה נכון, הם רואים את זה טוב, אבל הם חושבים שהם מצילים אותנו מהגהנום שלנו. בית משוגעים!! תנו לי להיות!! בית משוגעים!! רק תעזבו אותי... בית משוגעים... רק תעזבו אותי!! הפחד מלהמשיך לחיות, הילידים נעשים קצרי רוח עכשיו, עוינות באוויר, צריך לעשות קצת מוות. המראה בוהה בחזרה חזק, להרוג היא מילה כל כך חברותית, נראה שהיא הדרך, להגיע החוצה שוב!

מ מ מיתר

New member
תיקון

בית משוגעים תעזבו אותי בשלום בית משוגעים רק תעזבו אותי לבד....

BiAAcH

New member
איזה יבשים אתם!!!

הנה עוד אחד... שיר שאני ממש אוהב... ברזליקה - אחד אני לא זוכר כלום, לא מבדיל אם זה חלום או מציאות. עמוק בתוך הבטן אני מרגיש צורך לצעוק, השקט הנוראי הזה עוצר; אותי. עכשיו כשהמלחמה סיימה איתי, אני מתעורר אני לא יכול לראות. לא נשאר ממש הרבה ממני, שום דבר עכשיו לא אמיתי חוץ מהכאב. תעצור, את הנשימה שלי כשאני מייחל למוות, הו אלוהים תעיר אותי! בחזרה בתוך הרחם, זה יותר מדי אמיתי, במשאבות החיים שאני חייב להרגיש. אבל אני לא יכול להסתכל קדימה ולגלות, מסתכל אחורה על הזמן שחייתי. הואכלתי דרך הצינורות, המקלות האלה בתוכי, בדיוק כמו רומן מלחמה. קשור למכונות שגורמות לי להיות, תעיפו את החרא הזה ממני! תעצור, את הנשימה שלי כשאני מייחל למוות, הו אלוהים תעיר אותי! עכשיו, העולם הלך אני רק אחד, הו אלוהים תעזור לי! תעצור, את הנשימה שלי כשאני מייחל למוות, הו בבקשה אלוהים תעזור לי! אפלה, כובלת אותי! כל מה שאני רואה, אימה מוחלטת! אני לא יכול לחיות! אני לא יכול למות! כבול בתוכי! גופי, התא שמחזיק אותי! מוקש אדמה, לקח את ראייתי, לקח את דיבורי, לקח את שמיעתי, לקח את ידיי, לקח את רגליי, לקח את נשמתי, השאיר אותי עם חיים בגהנום!

sweet 666

New member
דוב, שירים שלא שמעתי מעולם באנגלית,

מצפה ממני להתלהב? סורי, צריך שירים שכוווווולם מכירים........

BiAAcH

New member
טוב, אז אם לא שמעת את זה....

אז את לא מבינה במוזיקה... מערכת של הלמטה - סווי קצוץ תתעורר! קח מברשת ותשים קצת איפור! תחביא את הצלקות, שישרדו את הרעידה! למה השארת את הכלים על השולחן?! הנה אתה הולך ויוצר עוד אגדה... אתה רוצה, קח מברשת ותשים קצת איפור, אתה רוצה, תחביא את הצלקות, שישרדו את הרעידה, אתה רוצה, למה השארת את הכלים על השולחן?! אתה רוצה, אני לא חושב שאתה בוטח, ב... התאבדות הצדקנית שלי, אני, בכיתי, כשלמלאכים הגיע למות!!! אההההההה תתעורר! קח מברשת ותשים קצת איפור! תחביא את הצלקות, שישרדו את הרעידה! למה השארת את הכלים על השולחן?! הנה אתה הולך ויוצר עוד אגדה... אתה רוצה, קח מברשת ותשים קצת איפור, אתה רוצה, תחביא את הצלקות, שישרדו את הרעידה, אתה רוצה, למה השארתה את הכלים על השולחן?! אתה רוצה, אני לא חושב שאתה בוטח, ב... התאבדות הצדקנית שלי, אני, בכיתי, כשלמלאכים הגיע למות, אההה, כן, התאבדות הצדקנית שלי, אני, בכיתי, כשלמלאכים הגיע למות... אבא!!! אבא!!! אבא!!! אבא!!! אבא!!! אבא!!! אמא!!! אמא!!! אבא בידיך, אני מפקיד את נשמתי, אבא בידיך, למה נטשתם אותי!? בעיינכם, נטשתם אותי, במחשבותים, נטשתם אותי, בלבבותיכם, נטשתם, אותי... תבטח, ב... התאבדות הצדקנית שלי, אני, בכיתי, כשלמלאכים הגיע למות, כן, ה... התאבדות הצדקנית שלי, אני, בכיתי, כשלמלאכים הגיע למות...

sweet 666

New member
האאאאאאאאאי! את זה אני מכירה!

אני לא עד כדי כך בורה... שמן...

מ מ מיתר

New member
...........................

אחי נראה לי שיש לך מלא שגיעות... למה נראה לי שהפזמון זה עכשיו שהעולם הלך אני אחדדדד או אלהוים תעזור לי!.....

BiAAcH

New member
יש פזמון אחד...

שיש בו את זה... אוליי אני עושה שגיאות אבל לפחות אני מחייה קצת את הפורום!! סתם, אני לא עושה שגיאות.... סתם, אבל אל תהיו כאלה יבשים, רק אנה ואני יודעים אנגלית?!?!

sweet 666

New member
קיי, זה בטוח מכירים...חיחי...

בנים מהרחום האחורי- כולם. כולם, כה... אבן גוף שלכם, כה... כולם, כה... אבן גוף שלכם נכון, בנים מהרחוב האחורי חוזרים, נכון מאוד! האי,כה... הוי אלוהי,חזרנו עוד פעם! אחים, אחוית, כולם לשיר! הולך להביא טעם, להראות לך כיצד, יש לי שאלות אליך,כדאי לך לענות עכשיו,כה... האם אני מקורי? כה... האם אני היחיד? כה... האם אני סקסי? כה.. האם אני כל מה שאתה צריך? כדאי לך אבן גוף שלם מייד! כולם, כה... אבן גוף שלכם, כהה.. כולם, כההה... אבן גוף שלכם נכון, בנים מהרחוב האחורי חוזרים! עכשיו, זרקו את הידיים שלכם לאוויר, גלים אותם מסביב כאילו שלא אכפת לכם.. אם אתה רוצה מסיבה, תן לי לשמוע אותך צורח. כי אנחנו צריכים ללכת את זה עוד פעם, כה.... האם אני מקורי? כה... האם אני היחיד? כה.. האם אני סקסי? כה... האם אני כל מה שאתה צריך? כדאי לך אבן גוף שלך מייד! כולם, כהה... אבן גוף שלכם, כהה.כולם, כהה.. אבן גוף שלכם נכון, הבנים מהרחוב האחורי חוזרים! הכל נכון!! אז כולם, בכל מקום אל תפחדו, שלא יהיה לכם פחד, אני הולך לספר לעולם, לעשות אותך מבין, עד אז שתהיה מוזיקה, אנחנו נחזור עוד פעם ועוד פעם.. כולם... כה.... אבן גוף שלכם.. כה... בלה בלה בלה בלה...פגים מכוערים... *פאק, אין לי כוח יותר לזה!!! שיר מפגר!!!*

sweet 666

New member
בטח! הם מתוקים! לא ראית שאני כל

הזמן שמה תמונות שלהם ועניינים?

blink me1

New member
רוק יור באדי-ירקיד/ירעיד את הגוף

כמו רוק אנד רול לא רוק בקטע של אבן.................

bobby6killer

New member
pantera - walk

נמרה -הולך (מתורגם בעזרת מהמאסטר של הבובות - בן קומקווט)0 אתה לא יכול לראות שדעתי מוסחת בהתמדה צעד אחד מלהצליף בך את רוצה להיכנס כדי להיות מתחת לעור שלי וקוראת לעצמך חברה יש לי עוד חברים כמוך מה עליי לעשות? -הקדמה לפזמון-אין יותר סטנדרט? מה שזה לוקח מי שאני ולמי שאני שייך את לא יכולה להיות משהו שאת לא תהיי מי שאת בעצמך תתרחקי ממני שיעור שנלמד בחיים עוד מהשחר של הזמן -פזמון- כ-בוד הולך מה את אומרת? כ-בוד הולך את מדברת עליי? את מדברת עליי? לדבר עליי מאחורי הגב זה קל להשגה את בוכה שבוע לחברים שאת מסמפטת את שומעת את הכינורות מנגנים את השיר שלך? אותם חברים מספרים לי כל מילה -הקדמה לפזמון-אין יותר סטנדרט? מה שזה לוקח מי שאני ולמי שאני שייך את לא יכולה להיות משהו שאת לא תהיי מי שאת בעצמך תתרחקי ממני שיעור שנלמד בחיים עוד מהשחר של הזמן -פזמון-2x כ-בוד הולך מה את אומרת? כ-בוד הולך את מדברת עליי? אתה מדבר עליי? אין סיכוי פאנק!

AdShEaTaKoRe

New member
תורייייייי :)

טוב השיר הזה הוא דיי בלאק מטאל\ גותי כזה... בוא נראה מי מכיר... בריטני חניתות - מזליסטית זה סיפור על בחורה בשם מזליסטית מוקדם בבוקר, היא מתעוררת עם דפיקה קה קה על הדלת... זה זמן למייק, חיוך מושלם, כולם מחכים לך... האין היא חיננית ילדת הוליווד, ואומרים - היא מזליסטית, היא כוכבה אבל היא בוכה כה כה בלילות הבודדים חושבת, אם אין משהו שחסר בחיי אז למה הדמעות באות בליל? הולכת לאיבוד בתמונה, בחלום - אבל אין שם אף אחד שיעיר אותה, והעולם מסתובב והיא ממשיכה לזכות, אבל תגיד לי מה קורה כשזה מפסיק?? הם הולכים - האין היא חיננית ילדת הוליווד, ואומרים היא מזליסטית, היא כוכבה אך היא בוכה כה כה בלילות הבודדים חושבת אם אין משהו שחסר בחיי אז למה הדמעות זולגות בליל... השחקנית הכי טובה הולך ל- מזליסטית!!!! אני רוג'ר ג'ונסון מפופ ניוז עומד מחוץ לאזור האירוע ומחכה למזליסטית.... אוי אלוהים שלי, הנה היא באה!!!! האין היא חיננית, ילדת הוליווד הזאת? היא כה מזליסטית, אז למה היא בוכה? אם אין משהו שחסר בחייה אז למה הדמעות זולגות בליל? היא מזליסטית, היא כוכבה אך היא בוכה כה כה בלילות הבודדים חושבת אם אין משהו שחסר בחיי אז למה הדמעות זולגות בליל...

למעלה