טוב, אז אם לא שמעת את זה....
אז את לא מבינה במוזיקה... מערכת של הלמטה - סווי קצוץ תתעורר! קח מברשת ותשים קצת איפור! תחביא את הצלקות, שישרדו את הרעידה! למה השארת את הכלים על השולחן?! הנה אתה הולך ויוצר עוד אגדה... אתה רוצה, קח מברשת ותשים קצת איפור, אתה רוצה, תחביא את הצלקות, שישרדו את הרעידה, אתה רוצה, למה השארת את הכלים על השולחן?! אתה רוצה, אני לא חושב שאתה בוטח, ב... התאבדות הצדקנית שלי, אני, בכיתי, כשלמלאכים הגיע למות!!! אההההההה תתעורר! קח מברשת ותשים קצת איפור! תחביא את הצלקות, שישרדו את הרעידה! למה השארת את הכלים על השולחן?! הנה אתה הולך ויוצר עוד אגדה... אתה רוצה, קח מברשת ותשים קצת איפור, אתה רוצה, תחביא את הצלקות, שישרדו את הרעידה, אתה רוצה, למה השארתה את הכלים על השולחן?! אתה רוצה, אני לא חושב שאתה בוטח, ב... התאבדות הצדקנית שלי, אני, בכיתי, כשלמלאכים הגיע למות, אההה, כן, התאבדות הצדקנית שלי, אני, בכיתי, כשלמלאכים הגיע למות... אבא!!! אבא!!! אבא!!! אבא!!! אבא!!! אבא!!! אמא!!! אמא!!! אבא בידיך, אני מפקיד את נשמתי, אבא בידיך, למה נטשתם אותי!? בעיינכם, נטשתם אותי, במחשבותים, נטשתם אותי, בלבבותיכם, נטשתם, אותי... תבטח, ב... התאבדות הצדקנית שלי, אני, בכיתי, כשלמלאכים הגיע למות, כן, ה... התאבדות הצדקנית שלי, אני, בכיתי, כשלמלאכים הגיע למות...