משחק בכורה ללוין

ys1964

New member
משהו יודע עם משדרים את הפועל ונתניה

בשבוע הבא ביום ראשון???

A M S T A F1

New member
האם יש סיכוי לניצחון מול מכבי נתניה

או שעלול להיות תיקו

הצלחה משחק נגד נתניה ולמאמן החדש

בראשית רוצה אני למסור בהצלחה לניר לוין מקווה שתוביל אותנו להשגים טובים והכי שמחר ננצח ונגיע שבוע הבא למשחק אים מורל

סטלנרי

New member
משדרים

אכן משדרים סעמק , מוות להתאחדות 3 ימים אחרי זה אנחנו מול רינג'רס בשביל מה אנחנו צריכים לשחק בראשון!?

Bull Shit

New member
אני מהמר תיקו.. או ניצחון לנתניה..

בבית הם יחסית טובים והפועל לא במצב משו מיוחד עקב החלפת מאמנים.. אתה יודע..

תגובה

אל תחשוב שלילי אני בטוח שמחר ננצח אים כול מה שקרה בקבוצה שהחליפו מאמן אבל צריך לתת אימון במאמן החדש ואני בטוח אים ננצח זה יהיה לזכותו

יואב ק.

New member
משחק בכורה ללוין

היום, 19:30, הקופסא בנתניה, הפועל יוצאת למשחק חוץ קשה מאד אצל קבוצה שעדיין לא הפסידה מתחילת 2007. אחרי משחק חלש ומאכזב מול כפ"ס הגיע השינוי הגדול של החלפת יצחק שום בניר לוין וזה יהיה משחק ראשון ללוין על הקוים בקבוצה. יוסי אבוקסיס לא כשיר לחלוטין ולא יהיה בסגל, אבל אליניב ברדה כן יהיה בסגל אבל לא יפתח. יוליץ' צפוי לחזור להרכב על חשבון ורמוט וגם טל חן, אך בתור קשר דפנסיבי במקום אבוטבול. נאחל הצלחה מלאה ללוין הערב ובהמשך העונה. יאללה הפועל מלחמה!!!

SnipeR3

New member
בושה שבאדיר סיים בלי אדום!

הוא פשוט כיסח את בן דיין כל המשחק, והשופט הסתפק רק בצהוב. שחקן מגעיל. על פאאס אין מה לדבר, הוא מזמן הוכיח שהמקום שלו לא על המגרשים. לסיכום, כשהפועל בלחץ ושהיא נראית חרא, השחקנים שלה מתחילים לחסל את רגלי היריבות. שאר הליגה - זהירות.

דוקא לפאהס לא הגיע אדום

ראו ממש בבירור שהיתה כאן הצגה גדולה. תראו להגיד את האמת. נראינו זוועה. רציתי רק שישוו. אוגבונה הציל אותנו מהשפלה. ולמה יוליץ? למה מה עשינו רע ששום לא נפטר ממנו? שיביאו מהר את יבוריאן. שיחזירו את דומב. ונראה אחרת. רמי דואני היה ממש טוב. ודני בונדר השתדל. אני מקווה שלוין יעבוד חזק עם הקבוצה .כי הקבוצה היא מצב נתון. אין ברירה. אני מאחלת בריאות לברדה וליוסי אבוקסיס ושאלוהים יעזור לנו. כי אנחנו צריכים אותו לנס . וללוין אומר רק בהצלחה. כי באמת ראו שהוא מתרגש . מה יהיה? אליפות לא ניקח. נו באמת תהיו ראלים. אבל לפחות שלא נפסיד. ממני באהבה רבה. כינרת אחרת האדומה לעולמים

למעלה