משחקי שלישי בלילה

rapgamer4ever

New member
סיכום טוב, השורה התחתונה היא אחוזי השלשות

לעולם לא ננצח כשקולעים 5-29 משלוש לאורך המשחק. העובדה שכפינו הארכה היא נס בפני עצמו בזכות סט דפנס טובה רוב הזמן (וכרגיל 8-10 נקודות שחוטפים על פארש בגלל ירידה לא טובה להגנה).
הפסדנו גם לממפיס כשקלענו 4-17 משלוש ולפיניקס עם 4-20.
לא יעזור כלום, בלתי אפשרי לנצח ככה משחקים ב-2017.

fatnoam

Active member
שכחתי לציין את זה

פוסט ארוך, שוכחים דברים, אבל העובדה שפילי רצו גם אחרי סלים של מינסוטה (סיימו מתפרצת בפאול סל אחרי made free throw של שחקן הוולבס) הוסיפה להם הרבה.
&nbsp
הירידה של הוולבס להגנה ממש איטית, זה ממש לא מובן בהתחשב באיש שעומד על הקווים.

אחלה סיכום, אני גם אוהב את ההבאה של רדיק אפילו

שהוא עלה הרבה כסף אבל זה רק לשנה אחת.

אמיר ג'ונסון לעומת זאת קצת פחות מתאים לדעתי. פילי אולי ציפו לקבל את הגרסא של טורונטו אבל הגרסא של סוף הקריירה ששיחקה בבוסטון ועכשיו בפילי היא כבר די מתה.
הוא עדיין עושה את המהלכים הנכונים. דבר שלא אפיין את התקופה שלו בדטרויט בתחילת הקריירה, אני חושב שכמות העבירות שלו פר 36 הובילו את הליגה באותה תקופה, כמעט 7, אבל הוא למד עם הזמן, ירד לאיזור ה-4.5 והשנה קפץ שוב כמעט ל-7. אחרי בדיקה - הוא היה שלישי בליגה בעבירות פר 36 מבין השחקנים שאשכרה שיחקו. מי לפניו? מקום ראשון רוי היברט עם 7.7 ושני יוהאן פטרו עם 6.9. עוד בטופ טן - ארון גריי, סולומון ג'ונס, גרג אודן ושאר חבר'ה.

הבעיה היא שההאסל ובעיקר האתלטיות כבר פשוט לא שם.

כיף גדול לקרוא סיקור כזה

באמת, סיקורים כאלה שווים יותר מכל תקציר או פרשנות שאפשר למצוא בעברית. תודה נועם (וכל אחד אחר שכותב כאלה סיקורים)

fatnoam

Active member

שאמביד ישחק בכל משחק אז נדע מה הוא באמת שווה

ברור שהוא משחק נהדר, אבל לדעתי הוא אשכרה נותן פיק פרפורמנס בגלל המנוחות.
בכל אופן, סיכום נהדר

fatnoam

Active member
תנקס

יכול להיות שזה נכון ויתרה מכך, המאזן של פילי נוראי בלעדיו.
&nbsp
מצד שני, הם חייבים לשמור עליו. גם למשחק הזה הוא היה game time desicion וקיבל מסאז׳ על מיטה לפני המשחק, ועדיין שיחק והיה מצויין.
&nbsp
ג׳ף ואן גאנדי אפילו אמר שהוא מאוד מופתע לשמוע שבקשר לאמביד יש מערכת שלמה שעוקבים אחריו שנקראת Load Management - איך מנהלים את העומס על הגוף שלו. אני אומר, כשמשלמים כל כך הרבה כסף לשחקן, איך הדבר הזה לא היה קיים כבר מזמן.
&nbsp

Cade Foster

New member
אני חושב שכל ההבדל בין השניים הוא

שאמביד משחק במערכת שמתאימה לו יותר מאשר טאונס.

fatnoam

Active member
כן אבל אני מרגיש שלאמביד היה חלק ביצירת המערכת

ולטאונס לא.
&nbsp
עוד הבדל בין השניים זה הסטאר קוואליטי. לאמביד פשוט יש נוכחות אחרת, כל ה-Poise שלו על הפרקט... טאונס עדיין ילד בהשוואה אליו.

למעלה