משחקי שלישי בלילה

Puskas

New member
יאו זה גוף?

הוא סתם עמוד חשמל שלא מסוגל לעצור כלום בדרך לסל..גבוה מדומה..

מישהו יכול לראות את המשחק?

TNT פשוט חתכו ומשדרים את הסאנס/בלייזרס מNBA.TV במקום...לא מאשים אותם, אבל מה עם אוהדי סלטיקס/היט שרוצים לראות את זה? יש בכלל שידור של הרשתות הרגילות שלהם? איזה באסה. בינתיים 99-66 לסלטיקס, 6 דקות לסוף. וויד עם 29, שאר הקבוצה שלו עם 37. קנדריק פרקינס עם פלוס 41(!) על המגרש. קוונטין ריצ'רדסון עם מינוס 37...LOL.

ThEgReEnKiNg

New member
נו , אמרתי לך שלא צריך לוותר על

הקלע שלשות הטוב בהיסטוריה , ריי אלן הוא נכס לכל קבוצה שחקן ענקי. איך היה המשחק? מיאמי פשוט היו גרועים או שבוסטון שיחקו הגנה טובה?

גם וגם

פרקינס היה נהדר, שיתק את אוניל לגמרי (סיים עם 1 מ9 נראה לי, רובם זריקות קשות). ביזלי היה צריך לעשות יותר עם גארנט בחוץ ומול דיוויס, הוא לקח בעיקר ג'אמפרים ולא ממש פגע. ריצ'רדסון שחטף בוז צורם כל פעם שנגע בכדור בכלל לא היה במשחק. ארויו היה חלש והחמיץ כמה זריקות יותר קלות. וויד במחצית הראשונה גם לא היה מבריק וקצת אחרי שכתבתי את זה הוא התחיל להתפוצץ עם איזה 5 שלשות רצופות אבל ריי השיב כל פעם עם שלשה. סה"כ ההיט עלו ליתרון 29-25 אבל אז הגיעה ריצת 21-0 של בוסטון בדרך ליתרון 15 ונראה שמיאמי די ויתרו על המשחק. ברבע השלישי כמו שאמרתי וויד עוד ניסה אבל ברגע שאלן השיב בצד השני הם ויתרו די מהר.

Guram100

New member
37-67 לבוסטון כמעט סוף רבע שלישי

הסלטיקס פשוט טוחנים את מיאמי שמשחקים כל כך גרוע שזה מדהים. נראה לי שאת האחוזים של ההיטס מהשדה אפשר רק למדוד בעזרת מספרים מדומים כי זה יצא לגמרי מהסקאלה.

somone141

New member
כוס אמא של השופטים האלה

בא לי לרצוח אותם. קובי לא מקבל כבוד בכלל, בטח לעומת כוכבים אחרים. ראיתי לפחות 4 פאולים ברורים עליו בחדירות ובג'מפרים. לא מבין ת'התעלמות המעצבנת הזאת. כוס אמק.

reem077

New member
../images/Emo6.gif קובי באמת לא מקבל כבוד מהשופטים

אבל הוא הביא את זה על עצמו כי הוא מתלונן אחרי כל שריקה

somone141

New member
נראה לי מפגר לצחוק על דבר כזה

הוא מתלונן כי הוא לא מקבל שריקות, הכי לגיטימי בעולם. חבל שהגבת בכלל תאמין, וחבל שאני מגיב לך.

OrEl74

Well-known member
מנהל
משחקי שלישי בלילה

או רביעי בבוקר

OrEl74

Well-known member
מנהל
פיניקס מפרקים את פורטלנד 119:90

אחרי ההפסד המביך במשחק הראשון הסאנס לא לקחו שבויים במשחק השני ודרסו את הבלייזרס. ג'י ריץ קלע 29 נק' (היו לו 20 במחצית), נאש סיים עם 13 נק' ו-16 אס', אמרה עם 18 וגראנט היל הבלתי נגמר סיים עם 20 נק' ו-8 ריב'. בבלייזרס אף אחד לא בלט באופן מיוחד, קיבי סיים עם 6 נק' ו-10 ריב' אבל קלע ב-2 מ-10 מהשדה. ואגב קמבי, הבלייזרס החתימו אותו על הארכת חוזה לשנתים הקרובות. מה זה אומר לגבי אודן?

88nothing

Active member
לא אומר כלום לגבי אודן

פורטלנד מעל תקרת השכר, וזה השחקן הכי טוב שיכלו לקבל מבלי לאבד אף אחד. עכשיו בטח ישתמשו בMLE כדי לחזק את עמדת הSF. מקסימום תמיד אפשר למכור את קמבי, סה"כ מדובר על שחקן של יותר מ10 ריב ו2 חסימות למשחק. לגבי קשיש נוסף, גרנט היל, היה גדול עם 10מ11 מהשדה.

Or Amit

New member
איזה באסה ../images/Emo10.gif

ממש רציתי לראות את קמבי ב-OKC.

88nothing

Active member
עוד יכול לקרות

בגדול הרכב של קמבי ואולדריג' ממש לא יכול להוכיל אותם רחוק. אם יגיע המצב שאודן ופרזבילה בראים, הם מתאימים הרבה יותר לצורת המשחק של פורטלנד. ככה שיכול להיות שעוד נראה טרייד משולש שבסוף מנחית את קמבי בOCK.

DaboR zx6R

New member
היה משחק טוב

אני לא יודע איך הלייקרס יראו נגד קבוצה יותר רצינית אוקלהומה אומנם נתנו לב ונשמה בהגנה אבל הלייקרס חגיגו עליהם בריאובנד התקפה משחק בינוני ביותר של אוקלהומה וכמעת ניצחו את הלייקרס בבית זה מעניין

scso

New member
אין הלילה שידורים.

בלילה שבין חמישי לשישי יש לייקרס-אוקלוהומה בספורט 5 לייב.

למעלה