משחקי שלישי בלילה

somone141

New member
אטלנטה-מילווקי GAME 2

פשוט רחמים על הבאקס, שבלי בוגוט לא מסוגלים לתפקד בכלל. משחק הפנים שם לא קיים, ה-D מרושלת ואתה רואה כמה קל לאטלנטה לחדור ולעשות נק' מג'מפרים מחצאי מרחק. עם כל הכבוד לסלמונס וג'נינגס, בלי העזרה של דלפינו/סטקהאוס/איליאסובה אין להם מה למכור מול ההוקס המוכשרים. אטלנטה חכמה על חלשים, כי ברור שמול אורלנדו/קליבלנד/בוסטון (כן, גם בוסטון) היא תפורק לגורמים. ציפיתי ליותר פייט ממילווקי, אבל כנראה שהאוסטרלי חשוב יותר לקבוצה ממה שחשבתי.. גם בהגנה. זה נראה כמו סוויפ.

Guram100

New member
לייקרס - ת'אנדרס מחצית 45 - 47

איזה משחק יה וואלאדי.... איזו הגנה יש לאוקלאומה. קובי ירד להפסקה ומישהו מהלייקרס הושיט לו יד ל"תן כיף", וקובי הביא לו וואחאד "כיף" של עצבים שעצר לו את כל זרימת הדם לכמה חודשים...חחחח....קשה לו לילד. לא קל מול אוקלאומה. נראה מה יהיה מחצית שניה...

somone141

New member
רק דיברתי, ודלפינו/איליאסובה משתיקים אותי

יפה.. נראה כמה הם יצליחו להחזיק. אגב - ג'וש סמית' - אוברייטד.

איזו שחיטה

74-42 לבוסטון, 25-9 ברבע השלישי עם הגנה קטלנית ברבע השני + רבע שלישי מלא בריי אלן (6 מ7 לשלוש). דיוויס עם 23 נק', ריי עם 22.

DaboR zx6R

New member
זאת אחת הסיבות שאני לא סובל את השחקן הזה

בדיוק המקרה הזה שחבר לקבוצה שלו בא לעודד אותו ווהוא מחזיר לו כפה

somone141

New member
תחרותיות של משחק....

יש עצבים.. מה הקטע? זה רק מראה כמה הוא רוצה לנצח. אבל אני לא מצפה ממך להבין.

somone141

New member
אין לו מושג הארטסט הזה. זבל כזה

מחרב את כל המשחק של הלייקרס. זוועה הגנתית גם. דוראנט חוגג עליו.. אריזה לפחות תפר כמה שלשות, ארטסט נדמה לי 0 מ-200 היום מבחוץ, בסידרה בכלל.. מזל שיש קובי. אין עוד מלבדו. חבל שפיל מתאייש מביינום. אודום עושה הרבה שטויות.

somone141

New member
תמונה מרגשת

בסיום.. קובי מתחבק עם אבא שלו, שבא לראות אותו לראשונה במשחק אחרי 5 שנים. יא אללה. משחק ענק לממבה. חבל שפאו שוב מפשל מהקו במאני טיים, היה לנו מזל עם שתי השלשות בסיום של OKC. סך הכל - זו 75 אחוז לייקרס. מאמין שככל שהפלייאוף יתקדם נראה קבוצה חזקה יותר בשני צידי המגרש. בינתיים - זה מספיק.

ynvgi

New member
לא יודע למה, אבל אתה מצחיק אותי ../images/Emo6.gif

"חבל שפאו שוב מפשל מהקו במאני טיים". אני באתי לכתוב חבל שקובי ופאו שוב מפשלים מהקו במאני טיים". יחי ההבדל... אבל בינינו למה להיות קטנוניים.

webber44

New member
אסור להזכיר את המגרעות של קובי

וההחטאה מהקו, קובי זרק מצויין, זאת הטבעת שלא הייתה במקום הנכון היא אשמה. בהחטאה של פאו הוא פשוט זרק לא טוב. אבל עזוב את המשחק הטוב שהיה לפאו, אין לו חלק בניצחון, זה רק קובי לבד ניצח את המשחק, לפאו לא היה חלק בזה.

The Prospect

New member
דווקא לאורך כל הסדרה ארטסט עושה עבודה נהדרת

על דוראנט, שהוא אחד השחקנים שהכי קשה לשמור עליהם בליגה.

Guram100

New member
אני דוקא התאהבתי בו מחדש

פשוט מדהים אותי מחדש כול פעם השחקן הזה. אגב, קובי וקובי וקובי... גאסול פשוט שחקן ענק. לרון ארטסט הייתי נותן את שחקן ההגנה של השנה. אוקלהומה שחקו מעולה ואני מאד מבסוט מהקבוצה הזו. איזו הגנה!! דוראנט שחקן של פעם. עולה לקליעה גבוה מעל השומר ומשחיל את הכדור מכל מרחק. כמה חסר את זה היום. שראיתי את המשחק של מיאמי-בוסטון אמרתי לעצמי - כוס אמו, שחקנים מעל 10 שנים ב-NBA לא יודעים להשחיל כדור לרשת מחצי מרחק. גאסול יודע ובגלל זה הוא יגבור על כל סנטר כיום שיתמודד עימו. מאד נהניתי מהמשחק.

88nothing

Active member
משחק נחמד

האמת, מחזצית ראשונה לא מעניינת במיוחד, קובי הכריח הרבה יותר מידי וגם האחוזים בהתאם. רבע אחרון הוא ממש השתולל (לטובה) וארטסט הגנה גדולה על דוראנט.

somone141

New member
צריך להבין משהו

קובי הוא לא אחד שדואג לסטטס האישי שלו. הוא ימשיך לזרוק כל עוד הוא יחשוב שזה יעזור לקבוצה שלו לנצח. שיהיה גם 4 מ-48, זה לא מעניין אותו, שוטר טוב ימשיך לזרוק לא חשוב כמה הוא מחטיא, וזו הגדולה של קובי - הוא לא חושב על מה שקרה, אלא על מה שיקרה. לכן גם האחוזים לא הכי טובים, אבל את התכל'ס - W - הוא השיג. כל השאר לא מעניין (גם לא שהוא סיים עם אס' אחד).

88nothing

Active member
צריך להבין עוד משהו

שללייקרס יש עוד דרכים לעשות סל, חוץ מקובי. אין לאוקלוהומה אף שחקן שיכול להתמודד עם ביינום או גאסול, ועל זה הלייקרס צריכים ללכת. קובי משחק העונה עם פציעות, וכמה שיוכלו להקל עליו עכשיו, ככה הם ירוויחו ממנו בהמשך. צריך גם לזכור שקובי לא ילד ועם קילומטרז' מאוד גבוהה, מזל שג'קסון מבין את זה יותר טוב ממנו, ועובדה שאחרי שברייאנט קיבל כמה דקות מנוחה רצופות, פתאום ראינו שהזריקות התחילו להכנס באחוזים שהוא יודע לקלוע!

Anfield

New member
חבל חבל

היינו צריכים לקחת את המשחק הזה, דוראנט/גרין יכלו לקלוע את השלשות בסיום. אני ממש מקווה שבקיץ יגיע איזשהוא סוג של גבוה שיקל על ההגנה בצבע, לא ייתכן שאנחנו מזיעים כדי לשים סל והם שמים בקלות בגלל יתרון גובה משמעותי. בכל מקרה, עכשיו צריך להתרכז בניסיון לנצח פעמיים בבית ולהחזיר טעם לסדרה.

ynvgi

New member
כמעט כל הפלייאוף שעבר היריבות של לייקרס היו

עם כמעטים... זה מה שכיף באליפות בסופו של דבר. לא משנה אם ניצחת בממוצע הפרש של נקודה או 20, או שעשית 15-1 או 15-12. בכל מקרה, אני מאוד אוהב את OKC, ומחכה שייצברו עוד ניסיון. את הצ'אנסים לייקרס הגישו על מגש של סגול-זהוב. אני גם מחכה ש OKC יתחילו איזה פייט, שיראו שהם לא פראיירים, משהו יותר בסגנון של יוסטון שנה שעברה. זה לא פחות חשוב בפלייאוף מלדעת לקלוע ולהישאר צמודים.

Oxycodone

New member
בגלל שאין להם גוף וגבוהים

אין להם מי לשים על ביינום וגאסול, ודרך לעשות נקודות מהצבע, אחרת מזמן היו מנצחים אותו דבר יוסטון עם יאו.

למעלה