ניתוח שלי
פורטלנד - הוספתי אותם, כי אחרי שני הפסדים רצופים, נשארו להם רק משחקים מול קבוצות מהדבוקה הזו, כולן נלחמות על מקום ומיקום בפלייאוף. בעוד הם היחידים מהדבוקה שבטוח בפנים, שני ההפסדים האחרונים מסכנים את הביתיות שלהם. ניצחון אחד משלושת הבאים יבטיח את הביתיות. יוטה איתם בבית, ומובילים 2-1 בסדרה העונתית. אם יוטה מנצחים את שלושת האחרונים שנשארו להם, ופורטלנד מפסידה להם באחד המשחקים, ומפסידה לפחות בעוד אחד, יוטה לוקחת מהם את המקום השלישי.

יוטה - ניצחון יספיק להם בשביל להיות בפלייאוף. כאמור יש להם סיכוי (כלשהו) למקום 3. קשה לי לראות אותם מתדרדרים מחוץ לפלייאוף. בלו״ז שלהם יש את הלייקרס החלשים, ואת גולדן שכנראה יעלו עם המילואים. מעריך שהם יהיו בפנים ומעריך גם שהם יסיימו 4 עם הביתיות.

סאן אנטוניו - ההפסד ללייקרס היה קריטי מבחינתם, ועכשיו הם בסכנה ממשית של לסיים בחוץ. הם מארחים את פורטלנד וסקרמנטו, ואז יש להם משחק ״מלחמת עולם״ בניו אורלינס. אני מאמין שהם ינצחו את שני משחקי הבית, יעלו לפלייאוף, וישאירו את המלחמה לפליקנס מול קבוצות אחרות. 47 ניצחונות זה מספר הקסם, כל קבוצה שתשיג את זה תעלה.

אוקלהומה סיטי - אמנם שני משחקי חוץ (מול יוסטון שכנראה תעלה עם המילואים ומול מיאמי שאמורים להיות חלשים מהם), אבל הם נועלים את העונה במשחק אחרון בבית מול ממפיס החלשים מאוד. לדעתי הם ינצחו 2 ויעלו.

מינסוטה - חייבים לנצח את ממפיס במשחק הבא, ויהיה להם מלחמת עולם נגד דנבר במחזור האחרון. גם במקרה של הפסד לדנבר הם יכולים לעלות אם הפליקנס/ספרס/נאגטס יעשו במכנסיים בסטרץ׳ הזה.

ניו אורלינס - מקווה בשבילם שגולדן יעלו עם המילואים, אחרת הם בצרה. הקליפרס משחק חשוב למרות שכמעט אין להם סיכוי לנצח הם עדיין לא איבדו עניין לחלוטין, וכמו שהלייקרס הראו מול הספרס, גם קבוצות שאיבדו עניין מסוגלות לנצח. סן אנטוניו במחזור האחרון יהיה בלגן ויוכל להכריע מי מהן תעלה.

דנבר - המשחק מול מינסוטה הוא המפתח, בהנחה שהנאגטס ינצחו את הקליפרס/פורטלנד. גם אם ינצחו את שתיהן אבל יפסידו מול הוולבס, יש מצב שהם יסיימו בחוץ. שני ניצחונות (כאשר אחד מהם מול הוולבס) מכניס אותם לשמיניה בטוח, כך שהמשחק הזה יהיה להיות או לחדול.

קליפרס - לדעתי איבדו סיכוי ממשי. כבר עכשיו יש קבוצות עם 45 ניצחונות בשמיניה, וזה המקסימום שהם יכולים להשיג. יתרה מכך, כל הקבוצות שמעליהם משחקות נגד נמושות, נגד גולדן/יוסטון שאיבדו עניין או אחת נגד השניה, כך שממש לא סביר בעיניי שהם ינצחו שלושה, בעוד שכל ה-4 קבוצות שעם 45 ניצחונות + דנבר ישמיטו את כל המשחקים וישאירו להם סיכוי דרך הטייברייק.