משחקי שישי

rapgamer4ever

New member
משחקי שישי

דטרויט- דאלאס.
אורלנדו- שארלוט.

פילדלפיה- קליבלנד: המשחק המרכזי. קרב ישיר על המקום השלישי ועל הזכות לפגוש בסיבוב השני את בוסטון ללא קיירי, או אפילו את המדורגת 7 עם יתרון ביתיות. זה המשחק הכי חשוב של העונה עבור שתי הקבוצות האלה.

וושינגטון- אטלנטה.
בוסטון- שיקאגו.
ניקס- מיאמי.
טורונטו- אינדיאנה: הפייסרס עדיין חולמים על יתרון ביתיות. לשם כך יצטרכו לנצח את זה מעמדת האנדרדוג.
ממפיס- סקראמנטו.
פיניקס- פליקנס.

לייקרס- מינסוטה: מה הסיכוי שמינסוטה שוב תפספס את הפלייאוף? הגורל שלנו לא יוכרע כאן אבל זה בהחלט משחק חשוב אם בתכניות שלנו לנסות להימנע מיוסטון בסיבוב הראשון. הלייקרס לא פראיירים וכבר ניצחו קבוצות פלייאוף בתקופה האחרונה. אנחנו בבק טו בק ובאטלר בסימן שאלה... צריך להופיע חזק מהפתיחה ולא לתת למשחק הזה להגיע לקלאץ' כשהשחקנים יתחילו ליפול מהרגליים כמו שקורה אצל ת'יבודו לא פעם.

Cade Foster

New member
מדהים מה שקורה בפילדלפיה

הקאבס חזרו ממינוס 30 למינוס 10 ב5 דקות בערך.

OrEl74

Well-known member
מנהל
משחק שיכול לכריע את המקום השלישי

הקאבס ובעיקר לברון הפסיכופט הזה, לא מתכוונים להפסיד פה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
בן סימנס ענק

רוקי שמשחק ככה במשחק כזה חשוב ומול השחקן הטוב בעולם זה בהחלט דבר מרשים.

Cade Foster

New member
האמת שהתקופה האחרונה שכנעה אותי

רוקי העונה בזכות ולא בהייפ. הוא עושה דברים מדהימים.
&nbsp
עכשיו נשאר רק לדמיין איך הייתה יכולה להראות פילי אם לא הייתה תורמת לאיינג' את ג'ייסון טייטום ככה סתם...

fatnoam

Active member
קל. הוא הרבה יותר טוב מטייטום ומיטשל

לא שאני לא אוהב אותם, אבל סימונס כבר עכשיו נמצא באיזור של התקרה שלהם...

Cade Foster

New member
אתה מגזים לגמרי לדעתי

אין לנו שום אינדיקציה לגבי התקרה של טייטום ומיטצ'ל. הם מסוגלים לעשות הכל על הפרקט, התקרה שלהם תלויה בעד כמה הם יהיו dedicated לליטוש היכולות שלהם.
&nbsp
אם כבר התקרה של סימונס היא בספק כי הקליעה שלו מחוץ לצבע היא נוראית, יהיה קשה לו להפוך לקלעי סביר כשהוא בכלל לא זורק מבחוץ. אבל אין ספק שעוד יעבדו איתו על זה.
&nbsp
אני פשוט חושב שבמאבק על רוקי העונה יהיה קשה לא לתת את התואר לשחקן שא. מוביל את פילדלפיה לעונה של 50 ניצחונות כשאמביד מחסיר 20 משחקים וב. מגיע לליגה עם ראיית משחק ויכולת מסירה שאני לא זוכר מאף רוקי כולל לברון (הוא פיתח את זה מאוחר יותר).

fatnoam

Active member
שמע כבר יש אומדן די טוב

מיטשל יהיה אפישהו בין אריק גורדון לדוויין ווייד. מאוד יפתיע אם פחות. אין לו נתונים לעשות קריירה יותר טובה משל ווייד.
&nbsp
ג׳ייסון טייטום מאוד מוכשר אבל דוראנט הוא לא יהיה. הוא לא מספיק מגוון בשביל להיות גראנט היל.
&nbsp
סימונס כבר עכשיו משחק ברמת פני הארדוואי, שזה איפשהו ברמת השיא שטייטום יכול להגיע אליו בעיניי, ואולי קצת פחות מהפיק שמיטשל יכול להגיע אליו. אם סימונס יתקדם עוד הוא כבר יהיה לברוני לחלוטין, אמנם פחות אתלט אבל המשחק בא לו הרבה יותר בקלות, הוא הרבה יותר פלואידי. יש לו שליטה אבסולוטית בשתי ידיים, לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי.
&nbsp
אולי הגזמתי קצת בהודעה הראשונה, אבל באמת שקצת. סימונס הוא ספצימן יוצא מהכלל.

Cade Foster

New member
לא הבנתי על סמך מה האומדן הזה?

דונובן ארגיואבלי כבר היום קלעי יותר טוב מווייד, הוא גם אתלטי ממנו אם מסתכלים על ווייד לאורך הקריירה ולא רק על הפיק שלו. כמובן שיש לו הרבה זוגות נעליים לקרוע כדי להגיע לרמה של ווייד, להיות טופ 50 אול טיים זו לא משימה קלה אבל זה לגמרי תלוי בו. טייטום כנ"ל. לרמה של דוראנט אני לא מאמין שיגיע אבל בהחלט יכול להיות שחקן מוביל בליגה הזאת ואולי אפילו לקטוף כמה אליפויות ותארי MVP.

כמובן שאת המשפטים האלה אפשר לומר גם על סימונס. לגבי השוואות ללברון אז לא נראה לי, הוא לא מרגיש לי כמו שחקן שיש לו את הצ'יט הזה של לברון שפשוט לוקח שני צעדים מכל פינה בתוך הקשת וזה מספיק לו לסיים לייאפ בקלילות מול 99% מהשומרים, ועל קליעה אין בכלל מה לדבר עד להודעה חדשה.

שלושתם פוטנציאל לשחקנים שנספר עליהם לנכדים, שלושתם יכולים גם לאכזב. אין שום דרך לדעת מי.

rapgamer4ever

New member
אני לא חושב שיש לטייטום אפסייד של MVP

המשחק שלו יחסית מלוטש כבר היום והנתונים הפיזיים שלו טובים אבל לא יוצאי דופן. אני חושב שפול פירס זו השוואה יחסית טובה.
בעיקרון אני מסכים איתך שקשה להעריך לאן כל אחד מהם יכול להגיע. עונת הרוקי של מיצ'ל לא פחות טובה מזו של וויד. וגם מה שאמרתי כרגע על טייטום זה בערבון מוגבל.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לוזר

תכלס, היה ברור שהוא יחטיא לפחות זריקה אחת.

Cade Foster

New member
כן, הוא לא השחקן שאני רוצה על העונשין ל3 זריקות

אבל שמע, לארי נאנס כמעט תיקן לו, במה שהיה הופך את זה למופע לוזריות מפואר של פילי.

fatnoam

Active member
פתחתי את הליג פאס בדיוק שלברון הגיע לקו

ראיתי את התוצאה, ראיתי שעשו עליו פאול של שלוש זריקות, וידעתי שהארכה לא תהיה. הפסקתי לקוות שמתישהו הוא יהיה ווינר.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הגזמת

הוא לא קלעי עונשין טוב, לא היה ולא יהיה.
אין לזה שום קשר לווינריות.
&nbsp
האחרון במשחק הזה שאפשר לבוא אליו בטענות זה לברון.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
מסכים

לברון קולע 73% מהעונשין העונה, 74% לאורך הקריירה כך שזו פשוט היכולת שלו. מבחינה סטטיסטית הסיכוי שלו לקלוע 3-3 הוא רק 39%.
אגב השריקה ששלחה את לברון ל-3 זריקות הייתה נוראית וכמעט עלתה לפילי במשחק. קובינגטון ביצע עבירה כשלברון הוריד כדור לרצפה.

fatnoam

Active member
לשניכם

לברון תמיד זה שיסחוב אותך על הגב עד הארץ המובטחת. הוא פשוט יותר מאכזב בקליעות קלאץ׳ משחקנים אחרים באיזור החיוג שלו (מייקל, קובי, דוראנט). אין לו את העניין הזה של קרח בורידים, לפחות לא ברמת all time great זה הכל.

rapgamer4ever

New member
אבל מייקל, קובי ודוראנט הם קלעים טובים מלברון

לכן זה לא מפתיע שהוא יותר מאכזב מהם בקליעות קלאץ'.
בכניסות לסל, מסירות, מהלכי הגנה- הוא יותר גדול מהם וגם הכריע ככה משחקים. חוץ מזה שאני יכול לזכור לא מעט משחקים שלברון ניצח או כפה הארכה בג'אמפר, אבל כנראה פחות מהשלושה הנ"ל.

למעלה