משחקי שישי בלילה

FrecCo

Active member
לא מספיק שהשדרים של יוסטון לא אובייקטיבים?

כל המשחק מתבכיינים כששורקים נגדם, כשלא שורקים לטובתם, כשעושים האק א-סמית', כשסוחטים מהם עבירה, כשסוחטים מהם איבוד, וגם בסוף בבלוק שבבירור יש בו נגיעה בכדור קודם ורואים את זה בהילוך החוזר בלי ספק בכלל. איזה צוות שידור נוראי ומתבכיין.

רק לפני יומיים דיברנו על כמה טימי ענק בגיל כמעט 39. והנה עוד משחק 29/10 לפנתיאון. מדהים.

אגב, לידיעת כל מי שמחפש שידורים מלאים בבוקר שאחרי- מעלים אותם באתר הזה: (שגם יש בו צפייה ישירה בזמן אמת)
http://livetv.sx/en/

rapgamer4ever

New member
מסכים לגמרי: א. זו לא עבירה ב. הפרשנים בלתי נסבלים

במיוחד דרקסלר שלא הפסיק להתבכיין על הפלופינג של הספארס עוד במחצית הראשונה. הייתי עונה על זה בשתי מילים: ג'יימס הארדן.
&nbsp
ברבע האחרון המשחק יצא משליטה, השופטים עם רצף שריקות הזויות והספארס באמת עשו מתקפת פלופינג אבל זה לא ממש עזר להם. המהלך האחרון היה no call טוב של השופטים, כמובן שהשדרנים החליטו שדאנקן נגע להארדן ביד (כן, אחרי הבלוק) ומצפייה חוזרת הגיעו למסקנה שטימי בכלל לא נגע בכדור. ווטאבר, לפעמים רואים את מה שרוצים לראות.
&nbsp
בסופו של דבר סאן אנטוניו הייתה טובה יותר וניצחה.

Cade Foster

New member
יניב הקדים אותך

הוא היה באוויר בלי הכדור ביד - דאנקן חסם אותו, ואחר כך נתן לו מכה קלה על היד. תשמע בכנות אני אומר לך אני לא יודע מה החוקה אומרת במקרים כאלה, אני לא יודע אם זה כמו בכדורגל שלא נשרקת עבירה אם קודם כל היה מגע עם הכדור. אני כן יודע איך הייתי רוצה שזה ייראה. אם שחקן עולה ללייאפ והמגן יוצר איתו מגע ללא הכדור זו עבירה, יש עשרות כאלה בכל משחק וזה לא שלא יהיו יותר שריקות בכלל. אחרת, אין עבירה, לפחות לא עבירת מגן. אבל אם לכל קבוצה יהיה הארדן משלה, כדורסל זה משחק שיימשך 3-4 שעות.

liron1311

New member
יוסטון בפיגור נקודה, 6 שניות לסוף עם הכדור

אם הארדן פוגע פה, הוא זוכה בMVP.
&nbsp
יאללה ג'יימס

liron1311

New member
הספרס בדרך למקום ה2

לא ראיתי ריפליי כי נתקע השידור בדיוק אבל לפי השדרים של יוסטון דאנקן עשה עבירה בכלל ופגע להארדן ביד ולא בכדור ב"חסימה" שניצחה את המשחק. לא שרקו כמו שלא שרקו להארדן כל המשחק.

liron1311

New member
וואו, יוטה/ממפיס בסיום דרמטי

1.2 לסוף, אינבאונד להייוורד בפינה לשלשה שתשווה את המשחק (ממפיס ביתרון 3). נחסם ע"י גאסול. רק שהשופטים שורקים לעבירה. השופטים בודקים ומבזבזים זמן כהרגלם אבל נראה שהייוורד בדרך לקו לנסות להשוות את המשחק ולסבך את ממפיס.
&nbsp
מדהים שזה מגיע שעה אחרי החסימה שלא נשרקה לספרס...

Cade Foster

New member
הלוואי שזו הייתה טעימה למה שהארדן יחווה בפלייאוף

יוסטון אחת הקבוצות היותר שנואות עליי שנבנו אי פעם.

חוקי על הנייר אבל בליגה שעל כל פיפס קטן שורקים לAND1

במיוחד על כל פו שעושים על הארדן ולברון באמת היה מוזר ביותר שלא שרקו

Cade Foster

New member
אז הטענות צריכות להיות מופנות לאלה שכן שורקים

לא לצוות השיפוט הראשון העונה שלא מוצץ להארדן.

אבל זה הקטע שזה כבר הפך לסטטוס קוו השריקות המגוחכות האלו

זה כמובן לא צריך להיות, אבל אם זה קורה שנים בליגה אז זה כאילו הופך להיות מצב שכולם רגילים אליו ועל הזין החוקים הרשמיים

אגב מכירים את התופעה שהשופטים לא שמים לב לעבירה ברורה

או משהו בסגנון ואז הם "מתקנים" את זה ע"י שריקה לטובת הקבוצה ה"מקופחת" במהלך הבא למרות שלא קרה בו שום דבר?
זה הכי מעצבן

rapgamer4ever

New member
אתה מערבב שני דברים שונים

לפעמים שורקים על מגע מסוים שלדעתך הוא בגדר הסביר. פה בכלל לא מדובר במגע שצריך לקבוע אם הוא מותר או אסור אלא על בלוק שאחריו הייתה נגיעה ביד, אף פעם לא שורקים עבירה במצבים כאלה (חוץ מטעויות שיפוט כמובן).
שים לב שהארדן אפילו לא התמרמר בעת המהלך. הוא ידע שזה לא פאול.

billc

New member
אני לא יודע אם הארדן היה זוכה בmvp אם הם היו מנצחים היום

מה שכן אם הם מסיימים 6 במערב יהיה קשה לא לתת לסטף

liron1311

New member
כן בגלל זה רשמתי

ניצחון של יוסטון היה עוצר את הספרס + נותן להם יתרון 2 משחקים עליהם + את שובר השוויון. היו בעמדה טובה לסיים 3 לפחות ואולי 2 כי לממפיס יש עוד את הקליפרס בחוץ היום. במקום זה הפסד והם צנחו ל6 וקשה לראות את הספרס מפסידים שוב אי פעם עד גמר המערב או משהו אז הם כנראה יישארו שם או יעלו ל#5 במקרה הטוב (תכלס? עדיף 5 בהרבה).
&nbsp
זה היה המשחק הכי קריטי בקרבות המיקום במערב, חבל שככה הוא נגמר.

billc

New member
יום ראשון יהיה מאוד מעניין מבחינת משחקים

אינדי נגד אוקלהומה משחק חשוב לשתי הקבוצות
שוב בוסטון נגד קליבלנד , יכול להיות שכדאי לבלאט להפסיד אם רוצה לשחק מולם בפלייאוף

הספרס כמעט הבטיחו סופית בתיות על קליבלנד , אז אולי הגיע הזמן לתת מנוחה ללברון

למעלה