משחקי שבת - 28-2

משחקי שבת - 28-2

אז רק לברון וקובי יודעים לתת הצגות על הניקס? גם דויין וייד מצטרף לחגיגה, אומנם לא בMSG, כי המשחק במיאמי, אבל וייד היום עם 46 נקודות, 10 אסיסטים, 8 ריבאונדים, 4 חטיפות, 3 חסימות, ב55% מהשדה, ו12 מ12 מהקו. מדהים. מה שיותר מדהים הוא שהניקס עולים לרבע הרביעי ביתרון 15, ומפסידים אותו 37-17, ובמשחק 120-115, כשוייד קולע 24 נקודות! אם לא הייתי חוטף אותו בפאנטזי על הראש, אולי אפילו הייתי שמח בשבילו. מאידך, לארי יוז מתאקלם בניקס, ואחרי שאתמול נתן 25 נקודות באחוז טוב, היום הוא עושה 19, ב7 מ15, עם 4 שלשות, ו5 אסיסטים.

STEVE NASH

New member
קאמבק אדיר של הבולס

היו בפיגור 17, 5 דקות לסיום מול הרוקטס אבל אז רוז וגורדון קלעו 19 נקודות ביחש כדי להפוך את התוצאה ל104-102[סל של רוז] בתוך הדקה האחרונה. בסיום 105-102 לשוורים על הרוקטס. 22 7 8 לרוז, 19 ו9 לתומאס, 16 לגורדון, 12 לסלמונס, 11 למילר, 10 ו15 לנואה.

STEVE NASH

New member
ביחד * שכחתי לכתוב את קלעי יוסטון

ארטסט צלף 6 שלשות ל32 נקודות, יחד עם 6 ריבאונדים, 5 איבודים ו3 חטיפות, יאו הוסיף 17 באחוזים רעים ו7 ריבאונדים, סקולה 16 באחוזים מצוינים ו12 ריבאונדים, וופר 11 מהספסל, לאורי 10. ברוקס רק 8 ב2-9 מהשדה, וגם 7 אסיסטים.

ikrmr

New member
ליאו לא היו אחוזים רעים אלא זריקה אחת מ-50%

בס"ד היו לו 14-6 מהשדה (5-5 מהקו) שהם 42.9% וזריקה אחת פחות מ-50%, וזה לא נקרא "אחוזים רעים". בנוסף היו לאו גם 3 חס'. לארטסט היו 24-13 מהשדה, 12-6 מהשלוש, 12-7 משתיים וגם 0-0 מהקו. לסקולה 10-7 מהשדה.

STEVE NASH

New member
בחייאת

40 אחוז לסנטר? זה טוב בעינייך? לשחקן כמו יאו, בגובה 2.27 שמשחק ליד הסל בערך כל המשחק, 40 אחוז זה פשוט כלום.

Orenseg

New member
הוא סנטר

לא היה לו העונה חודש אחד עם פחות מ49.5% מהשדה, לא היתה לו עונה אחת בקריירה עם פחות מ49.8% מהשדה, יש לו 52.3% מהשדה במהלך הקריירה ו54.7% העונה. איך שלא תסתכל על זה, המספרים שלו הבוקר היו פחות טובים מהממוצע.

ikrmr

New member
ברור שפחות טובים מהממוצע

בס"ד אך עדיין האחוזים היום לא היום רעים. בין פחות טובים מהממוצע לרעים/גרועים יש עדיין הבדל ו-43% זה פחות באופן משמעותי מהממוצע המצוין של, אך עדיין הם לא אחוזים רעים.

rapgamer4ever

New member
טעות!!!!!../images/Emo197.gif../images/Emo197.gif../images/Emo197.gif../images/Emo197.gif../images/Emo197.gif

הוא היה מרחק קליעה אחת מ-50%, לא מרחק זריקה אחת. אם היה זורק פעם אחת פחות זה לא היה 50%, כנ"ל אם היה זורק פעם נוספת וקולע. אני לא מאמין שאני עדיין קורא אותך.

ikrmr

New member
זריקה שנכנסת היא קליעה! בכל מקרה העיקרון נשמר

בס"ד בגלל שהוא היה מרחק קליעה אחת מ-50%, אין מדובר באחוזים רעים/גרועים.

ikrmr

New member
קליעה היא סוג של זריקה

בס"ד כיוון שקליעה היא זריקה שנכנסה, אז גם קליעה היא סוג של זריקה, אך כמובן שהיה מקום לדייק יותק ולכתוב "קליעה" כיוון שהתכוונתי כמובן רק לזריקה שנכנסת לסל שנקראת "קליעה".

ikrmr

New member
והאמת היא שבמצב של קליעה אחת מ-50%,

בס"ד לא יכול להיות מדובר באחוזים גרועים.

rapgamer4ever

New member
עוד שקר!!!!!@#%EE&%^()%^*^%#

יש מצב בו השחקן קולע ב-0% והוא מרחק קליעה אחת מ-50%. 0% זה אחוזים גרועים. תפסיק לשקר!!!

ikrmr

New member
זה לא המצב אצל יאו במשחק המדובר

בס"ד אצל יאו במשחק זה קליעה אחת פחות מ-50%=42.9% (כי כל קליעה שווה 7.1%), ובנתונים כאלו, קליעה אחת פחות מ-50%, אינם אחוזים גרועים. יש לציין שמצב שאתה מדבר עליו הוא מצב אחד ויחיד מכל המצבים האפשריים (מצב של 2-0) ולכן הוא זניח סטטיסטית. כאשר יהיה מצב כזה, נתייחס אליו כפי שמתאים לו, אך אצל יאו במשחק זה, המצב כאמור שונה לחלוטין , ויש לדון בה כפי המצב שבמשחק זה, ובמצב יחבס הקליעות-זריקות שלו במשחק זה האחוזים שלו לא היו גרועים!

Orenseg

New member
דנג כנראה גמר את העונה

אם זה נכון, אני מניח שהבולס כבר לא יגיעו העונה לפלייאוף ושוב ינסו את מזלם בלוטרי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
עכשיו קראתי

שברי מאמץ שכנראה יגרמו לו להפסיד את המשך העונה. איזה בעסה!

Orenseg

New member
אולי דנג החליף הבוקר פרטים על הפציעה עם יאו

גם הסיני הושבת בתקופה הזו של העונה שעברה בגלל שברי מאמץ ברגל.

למעלה