משחקי שבת - 28-2

ikrmr

New member
אין כאן שגיאה מהותית

בס"ד אם הוא היה שואל על "תשתוק כבר" אז הייתי אומר לו שזה בלא נכון כי צ"ל "שתוק כבר!" בלשון ציווי כי כשאומרים דבר כזה למישהו מתכוונים שהוא ישתוק מיד ולא עוד כמה זמן בעתיד, לכן צריך להיות בלשון ציווי ולא בלשון עתיד. אך מעבר לכך אין בעיה לשונית מהותית הצירוף עם "כבר", חוץ ממה שזה סגנון עממי, אך זה אינו פסול כל עוד אין שגיאה דקדוקית/לשונית מהותית או מילים מגונות וגסות.

STEVE NASH

New member
יש כאן שגיאה

"הא בסדר" הוא ביטוי המבטא הסכמה בקרב חברי הפורום, והוא אינו מבטא "ויכוח" כמו שניתן לראות בטענה שלך.

ikrmr

New member
יש להוסיף שג' אוניל ומון גם שיחקו טוב מאוד

בס"ד אוניל עם 18 נק' (16-9 מהשדה), 7 רי', שתי חס' ו-3 אי'; מון עם 17 נק' (14-7 מהשדה, 6-3 מהשלוש), 12 רי' וחטיפה; תרומה מכובדת גם לביסלי עם 12 נק' (13-6 מהשדה), 7 רי' ואסיסט; האסלם עם 8 נק' (6-3 מהשדה, 2-2 מהקו), 10 רי' (5 בהתקפה) ואיבוד; צ'אלמרס ביום התקפי לא טוב עם 8 נק' (9-3 מהשדה, 5-1 מהשלוש, 2-1 מהקו), אך עם 5 אס' ושתי חט'; יש לציין שוייד קלע 4 רי' בהתקפה מה-8; בנוסף גם ג'ונס קלע 8 נק' (7-3 מהשדה וקוק קלע רק 3 נק' (5-1 מהשדה שכולן מהשלוש). בניקס בלטו רובינסון עם 29 נק' (21-10 מהשדה, 10-5 מהשלוש, 5-4 מהקו), 8 רי', 4 אס' ו-3 אי'; דוהון עם 19 נק' (9-6 מהשדה, 5-5 מהשלוש, 3-2 מהקו), 6 רי', 9 אס' ו-4 אי'; ל' הודג'ס עם 19 נק' (15-7 מהשדה, 7-4 מהשלוש, 2-1 מהקו), שני רי', 5 אס', שתי חט' ו-4 אי'; לי עם 18 נק' (8-7 מהשדה, 6-4 מהקו), 13 רי' ואיבוד; הארינגטון עם 16 אך ב-25% מהשדה (16-4), 0% עגולים מהשלוש (6-0) ורק מהקו קלע היטב ב-88.9% (9-8) והוסיף 4 רי', שני אס' ושני אי'; צ'אנדלר עם 5 נק' (3-1 מהשלוש, 2-2 מהקו), 3 רי', 4 אס', 3 חס' ואיבוד

rapgamer4ever

New member
תשמע, מילווקי מנצחת

ההערכות שלי היו שהיא לא תראה פלייאוף, בטח כשרד בחוץ והיא ממשיכה להפתיע ולהשאר בפנים. הפציעה של דנג לא בדיוק פוגעת בסיכויים של הבאקס, הבאה בתור היא ניו ג'רזי המאוד לא מרשימה ומי שנראית כרגע הכי מאיימת...אח"כ זה כבר קבוצות באמת על הפנים. גם יש מצב שדטרויט תיפול ומילווקי יעברו אותם...בקיצור הסיכויים של הבאקס מצוינים.

רד הוא פשוט סקורר שלא עושה הגנה

ווילנואבה מאז שרד נפצע נותן פשוט מספרים מדהימים, ככה שהבאקס לא הרבה פחות טובים בלי רד ועם וילנואבה הנוכחי, כמובן שהעובדה שרד נפצע גם נותנת לסשנס דקות להראות מה הוא יודע והבאקס נראים לא רע בכלל בלעדיו, האמת שהבאקס הם בכלל לא קבוצה כל כך רעה, כשבריאה היא יכולה להעמיד חמישייה של רינדאור-רד-ג'פרסון-וילנואבה-בוגוט...

למעלה