משחקי שבת בלילה - 10 במספר

מה?

הייתי בטוח שרק אתה יכול לקרוא את ההודעה הזאת אתה מין צביקה שרף כזה? מחכך ידיו בהנאה למראה כשלונותיו של המאמן, רק כדי לרשת אותו כפי שתכנן מלכתחילה? מצאתי באי המתים את לאוס...

אז ככה

1. לברון. 2. וושינגטון 3. מיאמי, כי גם להם יש קצת כבוד 4. אורלנדו 5. פורטלנד 6. בוסטון 7. אורלינס 8. דאלאס 9. קליפרס 10. יוטה ג'אז!

STEVE NASH

New member
שלי

קאבס וויזארדס הוקס מג'יק בלייזרס סלטיקס רוקטס מבריקס קליפרס ג'אז

אתמול פיספסתי, היום חוזרים בכל הכוח

1) קאבס כי אינדיאנה היא לא קבוצה. 2) וושינגטון כי עם כל הכבוד לשארלוט, לשחק בלי ג'רלד וואלאס זו לא נוסחא מנצחת. 3) אטלנטה כי מיאמי בלי דויין וייד זה בכלל לא דומה לשומדבר. 4) מממ...משחק קשה. נלך עם הווריורס כסימן דרך לכמה המערב חזק מהמזרח(ווריורס מקום 8 במערב, אורלנדו 3 במזרח). 5) פורטלנד כי אני לא רואה שום אפשרות אחרת. 6) זאת בדיחה? בוסטון. 7) וואו...הורנטס כי אני אוהד יוסטון ולא רוצה לנחס. 8) דאלאס כי אם הנטס הפסידו לממפיס אז הם יפסידו לכל קבוצה. וגם כי נוביצקי חוזר לשחק. 9) קליפרס כי הם הקבוצה הבייתית. 10) יוטה כי בסולט לייק קשה לנצח.

No Free Name

New member
מהר מהר, 5 דקות לפתיחה...

1) קליבלנד - אינדיאנה: חה! לברון. 2) וושינגטון - שרלוט: שארלוט, ואני עוד אצטער. 3) אטלנטה - מיאמי: חה חה! אטלנטה. 4) אורלנדו - גולדן רטריוורס: גולדן, משחק קשה. 5) ניו יורק - פורטלנד: פורטלנד. 6) ממפיס - בוסטון: אני לא יכול יותר! בוסטון מנצחת, שתי הקבוצות מרוצות (ניחסתי את בוסטון יותר מידי כאן, היא עוד תפסיד!). 7) יוסטון - ניו אורלינס: הורנטס. והנה הלך משחק... 8) דאלאס - ניו גרזי: דאלאס, טריפל 100 לקיד. 9) קליפרס - מינסוטה: חייבים להמר? אנדנדינו.. יצא קליפרס. 10) יוטה - דנוור: יוטה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
הנה

1) קליבלנד - אינדיאנה: לברון. 2) וושינגטון - שרלוט: שארלוט. 3) אטלנטה - מיאמי: אטלנטה. 4) אורלנדו - גולדן: אחלה משחק!!! אני הולך על ההתקפה של גולדן. 5) ניו יורק - פורטלנד: פורטלנד. 6) ממפיס - בוסטון:
7) יוסטון - ניו אורלינס: אורלינס קוטעים ליוסטון את הרצף. 8) דאלאס - ניו גרזי: דאלאס. 9) קליפרס - מינסוטה: איזה משחק מיותר!!! יאללה שיהיה מינסוטה. 10) יוטה - דנבר: משחק קשה!!!!!! יוטה נראה לי.

עומר ו

New member
שלי

קליבלנד וושינגטון אטלנטה (יכול להיות שוויד בחוץ) אורלנדו פורטלנד בוסטון ניו אורלינס דאלאס קליפרס דנבר

אפשר עדיין, נכון?

קליבלנד וושינגטון אטלנטה גולדן סטייט פורטלנד בוסטון ניו אורלינס דאלאס מינסוטה דנבר

Molchansky

New member
ההימורים שלי:

רק עכשיו חזרתי הביתה אז על קליבלנד-אינדיאנה אני לא אהמר וושינגטון אטלנטה אורלנדו פורטלנד בוסטון ניו אורלינס דאלאס קליפרס יוטה

למעלה