משחקי שבת בלילה - 10 במספר

משחקי שבת בלילה - 10 במספר

קבוצות ביתיות מצד ימין כולל ניתוחים שהולכים לפספס בגדול, קחו זאת בחשבון!
כולם מוזמנים לחזור למשחקים. אחרי אתמול, יותר גרוע לא יכול להיות. yeah right ! 1) קליבלנד - אינדיאנה לברון אחרי 50 ונצחון במכה של הכדורסל, ואז 39 עם הפסד בשיקגו. יחזור לנצח בקלות יחסית הלילה קליבלנד 2) וושינגטון - שרלוט שרלוט עם 3 רצופים, מהם אחד בחוץ. וושינגטון חוזרת הביתה אחרי נצחון דרמטי בקנדה שהפתיע כמעט את כולם. שתי הקבוצות עם סגלים חסרים כרגיל. משחק פתוח, אני הולך עם הביתית וושינגטון, ועוד אצטער על כך! 3) אטלנטה - מיאמי קל על הניר כי מיאמי חבוטה, חבולה ותבוסתנית. מנגד אטלנטה חלשה מאז הטרייד של ביבי. אולי כי ביבי חלש? (אין קשר לפוליטיקה!) בכל זאת, זה משחק שאטלנטה חייבת לקחת בשביל לשמור על סיכוי לפלייאוף הסימון הוא 1 לגורגיאנים 4) אורלנדו - גולדן רטריוורס גולדן סטייט במסע המזרחי עם שני נצחונות מרשימים מול הפסד מרשים לא פחות מגיעה למרכז פלורידה, שם אורלנדו נוטה להתקשות מול יריבות טובות. אורלנדו נלחמת על ביתיות פלייאוף ומקום שלישי, גולדן על מקום שמיני. בכל זאת נלך עם הבית, אורלנדו 5) ניו יורק - פורטלנד פורטלנד ניצחה אמש בשניה האחרונה במילווקי, ניו יורק הפסידה אחרי קרב לדטרויט חסרה. זה המקום להפתעה ולהחזיר את אמון ההנהלה ניו יורק, 1 ! 6) ממפיס - בוסטון ממפיס נחה אתמול. נו אז מה? גם היום היא תנוח. בוסטון 7) יוסטון - ניו אורלינס איזה משחק! האם פול וחבריו יעצרו את השיא של הרקטות? אין לי אומץ ללכת נגד זה, יוסטון בבית 8) דאלאס - ניו גרזי קרב פיקנטי בין האקסים לאקסיות, לכולם יש הרבה מה להוכיח. זה משחק שדאלאס חייבת לקחת, אז היא תיקח. אולי? כאילו? שיהיה דאלאס 9) קליפרס - מינסוטה משחק חסר חשיבות וחסר חיים ניחוש, קליפרס בבית משחק מרכזי 10) יוטה - דנוור יוטה חוזר מנצחון ענק בפיניקס, רגע מי כבר לא מנצח את פיניקס? דנוור אחרי הנצחון הענק על סא"ס. שתיהן בכושר, יוטה נלחמת על ביתיות פלייאוף ודנוור על מקום שמיני. ננחש, יוטה בבית

Puskas

New member
מהיר

קאבס וושינגטון אטלנטה אורלנדו פורטלנד בוסטון הורנטס דאלאס קליפרס (חלאס! יש גבול כמה אפשר להפסיד וזאת למרות שמינסוטה הפתיעו ת'קווינס בחוץ הלילה אבל 2 נצחונות חוץ רצופים?? no way!!!) יוטה

שלי

לברון וושינגטון - נמאס לי מזה שהם לא צפויים, חסר להם שיפסידו. אטלנטה גולדן סטייט פורטלנד - לא מפסידים לניקס. בוסטון ההורנטס יעצרו את הרצף של יוסטון. דאלאס קליפרס יוטה

cache

New member
ההימורים

וואשניגטון הוקס מג'יק ניקס ירוקים צרעות דאלאס מינסוטה יוטה שבוע טוב ולילה טוב

Puskas

New member
דווקא היה לי אחלה שבוע חח..

75 אחוז לדעתי.. 36/48 או משהו כזה..

דבר אחד טוב יצא מזה

פתאום ראיתי שלא כתבתי אותך ביום שני שעבר, כי פתחת את השרשור! אכן 36 מ 48, מועמד למלכות השבוע

Oxycodone

New member
../images/Emo61.gifאין הסכמה../images/Emo160.gif

גם לי היה שבוע די נחמד , צריך לראות את הטבלה כדי להבין איפה אנחנו עומדים

הרוב קובע, ולהנהלה גרזן כפול

בצחוק, צוחקים, כאילו סתם?
גם אם הרב עובדיה בכבודו ובעצמו יבוא ויבקש לבטל משהו, לא יקום ולא יהיה! אני סתם מתוסכל מהבריחה שלך השבוע

cache

New member
ברור שלבטל את השבוע

ולדאוג למחוק את ההערות שמעל. אני רוצה שהציבור יחשוב שיש החלטה ברורה, פה אחד לבטל את השבוע החולף. כל הכבוד על היוזמה, השבוע החולף מבוטל! אם רק אפשר, גם לבטל את השבוע הראשון, ככה על הדרך, מבצע אתה יודע. יום טוב

Oxycodone

New member
הממ

אני מקושר למשפחת מנו , שאחראית בצורה בלעדית , על ייבוא בלעדי דרך הים של נעלי לברון ,
ככה שכל הגרזנים שלכם מבוטלים
אבל , יכולים להיות שבועות יותר גרועים לכולנו !! ככה שאולי באמת צריך לשקול , את חוק ההנהלה בסוף העונה - מחיקת שבוע משחקים לעשרת המתמודדים המתמידים נניח. אם אני לא טועה , יש לי 36 מתוך 47 , תחרות ביני לבין פוש קש הלילה

אין ביטולים ואין החזרות

אתה מאיים באמברגו? תחמן זכית השבוע (פרומו לסיכום) והשארת לכמעט כולם עשן תבקש מאוראל האדמה יותר רצינית. זה נראה ורוד משהו...

cache

New member
מה זה אין ביטולים?

כנראה שאתה שיכור, אנשים כותבים לי הודעות אישיות שהם רוצים לבטל לא רק שבוע, אלא שבועיים (גם את השבוע האחרון וגם את הראשון). נ.ב (ייתכן ובדיתי את המשפט: "אנשים כותבים לי הודעות אישיות"). יום טוב ההנהלה

רואים שלא תשרוד שבוע בהישרדות

אתה צריך ללכת מאחורי הגב של אנשים ולנעוץ את הסכין לא להגיד להם בפנים את האמת, אלא לתת להם את האשליה שהכל בסדר. לספר מה שהם רוצים לשמוע. תן לי לסבן אותם בסיפורים על אין ביטולים. אם לא תעשה בעיות, אני לוקח אותך אתי עד הגמר! נבחר ימים ספציפים טובים, ונגיע לתשעים אחוז

cache

New member
כרגיל זה עבד

כל שעשיתי היה מכוון, רציתי לחשוף אותך בפניי חברי הפורום. עכשיו זה סופי, אתה תודח מהאי. תמסור לנועם דש על אי המתים. בברכה ההנהלה

למעלה