משחקי שבוע 6

roydenver

New member
שלי

דטריוט 4 ניו יורק 3 פחות 1 אוקלנד 6 בולטימור 5 מיניסוטה 2

Da Deuce

New member
ניחושים

1. דטרויט - 3 שתי הגנות טובות, אבל רק התקפה דינמית אחת שמשחקת בבית ופורד פילד יהיה בטירוף. 2. באפלו - 2 כל הזמן נראה לי שהג'איינטס יתעשתו ויהיו טובים כמו שהם אמורים להיות, אבל נמאס לי לחכות ואני עולה על הקרון של הבילס. 3. פחות - 1 ההגנה של וושינגטון הרבה יותר טובה מזאת שנטבחה בשנה שעברה, אבל קשה לדעת אם הוא יעבור או לא. בקשר לניצחון, זה לא ישנה כי האיגלס כבר הוכיחו שהם מסוגלים להפסיד למרות התקפה טובה. 4. אוקלנד - 6 אין שום ספק. 5. בולטימור - 5 בשנה שעברה זה היה משחק מותח עד ששאוב נחנק, כמו בשבוע שעבר, אבל בולטימור יודעים שפיטסבורג בעונה לא טובה והם חייבים לנצח משחק כזה בשביל להבטיח את ראשות הבית. 6. שיקגו - 4 לווייקינגס יש פס ראש די טוב, אבל לא מספיק טוב כדי לחפות על הסקנדרי המזעזע. הברס יותר טובים ממה שהם נראים.

roniway1

New member
ניחושים - שבוע 6

1. דטרויט ( 2 ) 2. ניו יורק ג'איינטס ( 4 ) 3. לא יעבור ( 1 ) 4. אוקלנד ( 3 ) 5. בולטימור ( 6 ) 6. שיקגו ( 5 )

roms25

New member
ניחושים

~בדיוק חזרתי ממשחק של בארסה המקוללים איזה כיף :) ~ 1. דטרויט 5 2. בילס3 3.לא1 4.אוקלנד4 5. יוסטון 6 6.שיקגו2

Jazzyik

New member
תשובות

דטרויט 4 ג'איינטס 2 פילדלפיה 5 אוקלנד 1 בולטימור 6 שיקגו 3

JayneCobb

New member
דרוש תיקון לשאלה 3

אתה לא מהמר על קבוצות, אתה מהמר על מייקל ויק והאם הוא יעבור את המספר המצויין בהודעה

uri gadot

New member
שלי

1.דטרויט-5 2.בפאלו-2 3.לא עובר-1 4.אוקלנד-6 5.בולטימור-3 6.שיקגו-4

gadotmi

New member
תורי

1. מפגש בים שתי הפתעות עונתיו, רק שהמאזן המושלם של נציגי המערב התקלקל ע"י דאלאס.... הנינרס מוגלים לכבוש את ראשות הבית אפילו אם יפסידו השבוע (תראו מול מי הם מתחרים ב-NFC מערב), ואילו לליונס צפויים חיים יותר קשים כי גרין ביי איתם בבית, וגם שיקגו עוד מסוגלים לחזר לעצמם (בטח כשיש מינסוטה בתמונה). לא תהיה הפתעה אדירה עם השבוע יהיה ההפסד הראשון של שוורץ, אבל אני מהמר שהרצף המדהים ימשיך. 2. אני מזמין את כל עם ישראל להציץ בשרטוט של METLIFE STADIUM ולשנן היכן מצוי SECTION 139.... למה? כי שם צפוי לשבת עבדכם הנאנן כדי לראות האם יכולים הענקים להתגבר מול הדהירה המדהימה של הבילס..... סוכניות ההימורים (ובוודאי האנשים שסבייבי) מאמינים שהמקומיים יכולים עוד להציל משהו מהעונה הנוכית לאחר ההתחלה הצולעת. אני אשים מעט נקדות במשחק זה, ולמרות הרוח הצפוי של התפוח הגדול נחשב שהנציגה האמיתית היחידה של מדינת ניו יורק תחזור עם נצחון (נחמה פורטא לאוהדי הג'אינטס: הפסד שכזה יכול להזיק במירוץ בבית המזרחי של ה-AFC....) 3. וושינגטון לא התברכה בהגנה יוצאת דופן...... לא מאמין שהאיגלס ינצחו, אבל ויק יצליח למצוא פה ושם מסירות עומק וכמובן ירוץ כפי שרק הוא יודע.... בקיצור, הרף צפוי להשבר. 4. קליבלנד לא יעצרו את הרכבת הדוהרת של אוקלנד, אז לא צריך הרבה הסברים במשחק הזה. 5. יוסטון אינה קוטלת קנים (והרבה מממשתתפי התחרות רשמו אותה כמועמדת לרשת את הקלוטס כראונה בבית). אני חושב שיש לרייבנס כלים לשתק את היתרוונת של הטקסנם ולשמור את הנצחון בבית, בלי דפיקות לב לאוהדים כפי שהיה מול הג'טס במשחק האחרון שהתקיים בבולטימור. 6. מינסוטה רחוקה מהלות יריב ראוי לקבוצה מהסוג של הדובים, למרות תצוגות הנפל שיקגו הפגינו בשבועות האחרונים (למי שזכה לצפות במחצית הראושנה העלובה מול דטרויט, שהמרכיב העיקרי בה היה עבירות FALSE START חוזרות ונשנות שהראה עד כמה חלש הקו הקדמי...). בתמצית: 1. דטרויט - 4 2. בפאלו - 1 3. יעבור - 2 4. אוקלנד - 6 5. בולטימור - 5 6. שיקגו - 3

אוטוטו אנחנו אחרי החגים ...

1. דטרויט 0-6 !!! (3) 2. הכלל שלי עם ניו יורק ג'יאנטס - מה שהלב וההגיון אומרים - צריך להמר הפוך. ההגיון אומר באפלו ולכן ניו יורק! (1) 3. פחות (2) 4. אוקלנד (5) 5. בולטימור (6) 6. שיקאגו (4).

השטויות להשבוע

מה כבר שבוע שישי ולדיטרויט יש אפס בעמודת הההפסדים? אהבתי את החתונה באנגליה, אבל אל תנחס!!! לפני שנתיים GB פגשו קבוצה שחזרה משבוע BYE והיתה במאזן של 0-7 למרות זאת הפסדנו לה! מישהו זוכר את זה? מי היתה הקבוצה? (תשובה למטה) 1) דטרויט - 1 2) באפלו - 5 3) לא יצליח. פחות. 6 4) אוקלנד - 3 5) בולטימור - 2 6) שיקגו - 4 תשובה: SF

Yorick

New member
שלי

1. ליונס 4 2. ג'איינטס 1 3. פחות 2 4. ריידרס 6 5. רייבנס 3 6. ברס 5

erezc11

New member
תשובות שבוע 6

נלך על הבייתיות חוץ מהמקרה של ויק 1. דטריוט - 3 נק' 2. ניו-יורק - 2 נק' 3. ויק יצליח - 1 נק' 4. אוקלנד - 5 נק' 5.בלטימור - 4 נק' 6. שיקאגו - 6 נק'

JayneCobb

New member
תשובות בערך

דטרויט - 6 באפאלו - 4 יצליח - 3 אוקלנד - 1 בולטימור - 2 שיקגו - 5

s t i f f l e r

New member
הימורים

1. דטרויט 6 מגהטרון, פטיגרו וסטאפורד הולכים לפגוש את הגנת המסירה ה-23 בליגה (שזוקפת לזכותה 8 חטיפות), פרנק גור הולך לפגוש את הגנת הריצה ה-18 בליגה (שאפשרה רק ט"ד בודד בריצה), סן פרנסיסקו מצידם הם ההגנה הרביעית בטיבה מול ריצה (לא אפשרו ט"ד על הקרקע) והליונס 12 מול מסירה (זוקפים לזכותם 7 חטיפות), על פניו נראה שקול, ולכן נלקחת עמדת הק"ב בחשבון, סטאפורד צעיר ונוטה מדי פעם לשטויות, אלכס סמית דביל ותפס בינתיים עונת קריירה, כשהכסף על הכף הוא מצויין בלפשל. 2. בפאלו 4 הג'יאנטס 18 מול מסירה ו-21 מול ריצה, הבילס 26 מול מסירה ו-29 מול ריצה, הג'יאנטס 9 במסירה ו-28 בריצה, הבילס 13 במסירה ו-4 בריצה, ואם נתייחס לפקטור היציבות, הג'יאנטס טובים בלעשות מהלך גדול, רק כדי רגע אחרי לבצע טעות שתגמור להם את המשחק, בפאלו מספקים את המהלכים הגדולים בהגנה וזה אמור להפסיק מול המאנינג הפחות טוב. 3. פחות 5 ויק מסר מעל 200 יארד כשפגש את הגנות המסירה של הניינרס (כאמור 23 בליגה), של אטלנטה (28 בליגה) ושל הבילס (26 בליגה), מול הראמס (13 בליגה) והג'יאנטס (18 בליגה) הוא מסר פחות מ-200 יארד. הוא רץ מעל 70 יארד מול הגנות הריצה של הראמס (אחרונים בליגה), הבילס (29 בליגה) והניינרס (4 בליגה), ופחות מ-35 יארד מול אטלנטה (8 בליגה) והג'יאנטס (21 בליגה), מה שבעיני הופך את תצוגת הריצה שלו מול הניינרס ליוצא מן הכלל שלא מייצג את הכלל. הוא הולך לפגוש את הגנת הריצה השישית בטיבה (כלומר הגיוני שירוץ פחות מ-50 יארד) והגנת המסירה ה-8, כלומר הגיוני שימסור פחות מ-200 יארד. 4. אוקלנד 3 הגנת המסירה ה-29 בליגה מארחת את התקפת המסירה ה-17, הגנת הריצה ה-22 מארחת את התקפת הריצה ה-27, מנגד התקפת הריצה השנייה בליגה פוגשת את הגנת הריצה ה-25 והתקפת המסירה ה-22 פוגשת את הגנת המסירה הרביעית, זה אומר שאם יו ג'קמן (או ג'קסון) לא אדיוט הוא הולך להריץ את הכדור הרבה ולא לסמוך על נב (או ג'ייסון) קמפבל שיהרוס לו את המשחק, מצד שני בקליבלנד קולט מקוי יצטרך למצוא את ווטסון, מוסקווי וקריבס הרבה יותר מהרגיל, כי הריידרס ימצאו דרך לעצור היליס. 5. בולטימור 2 אם יש סיבה שהרייבנס לא מצליחים לנצל יותר את הפוטנציאל וממשיכים להשען על הגנה רצחנית (אבל מזדקנת) קוראים לסיבה הזו ג'ון הארבו. הרייבנס 2 מול ריצה, 8 מול מסירה ויתמודדו מול התפת המסירה ה-11 והתקפת הריצה ה-5. מנגד לרייבנס יש התקפת ריצה 9 והתקפת מסירה 18 והם יתמודדו מול הגנת ריצה 6 והגנת מסירה 12. מריו וויליאמס כנראה סיים את העונה, זה אמור להקל על הרייבנס, מצד שני, המאמן שלהם אדיוט ולא ממש יודע איך מתמודדים עם התקפה מאוזנת מבחינת מסירה וריצה. 6. שיקגו 1 אם יש משהו שאפשר לסמוך עליו זה שמינסוטה יובילו במחצית וכנראה יפסידו בסיום, מצד שני גם הברס לא ממש מבריקים העונה והם יצטרכו לסמוך על היד של קאטלר (ולהגן עליו קצת יותר טוב) שמתמודד מול הגנת המסירה ב-25 בליגה כי פורטה יתקשה קצת מול הגנת הריצה הרביעית בליגה. מהצד השני צפוי מצ'אפ מעניין כשמקנאב והתקפת המסירה שלו (31 בליגה) יתמודדו מול הגנת המסירה ה-27, (אבל אדריאן פיטרסון והתקפת הריצה ה-3 בליגה צפוי להתקשות פחות מול הגנת הריצה ה-28).

laufgas

New member
הניחושים שלי - שבוע 6

לצערי בלי פירוט השבוע. 1. דטרויט 2. באפלו 3. יותר מ-303.3 4. אוקלנד 5. בולטימור 6. מינסוטה

philadelphia76

New member
שבוע 6 תמציתי

בזכות חופשת סוכות ארוכה בצפון סקירת הפנטזי לשבוע 5 היתה ב- BYE. גם הניחושים שלי לשבוע הנוכחי, אינם תוצאה של חפירה באינטרנט, אלא תחושות בטן בעיקר (מה שמזכיר לי שאני חייב לחזור לעבוד על הכושר הגופני והדיאטה... אבל רק אחרי משחקי הערב) 1. דטרויט - 4 2. ניו-יורק ג'יאנטס - 1 3. מעל 303.3 יארדים - 2 4. אוקלנד - 5 5. בולטימור - 6 6. שיקאגו - 3 בהצלחה לכולם

Ori L88

New member
תשובות

דטרויט 4 באפלו 2 ויק יעבור 1 אוקלנד 5 בולטימור 6 מינסוטה 3

PACK PACK

New member
תשובות בפעם השניה בתור מוביל התחרות

סאן פרנסיסקו על נק' אחת. ההגנה של SF היא משהו שדיטרויט עוד לא ראו השנה. בצד השני הארבו מוציא מההתקפה הרבה יותר מסך חלקיה. בפאלו על 5 נק'. ניו יורק לא מייצרים ריצה ולא עוצרים אותה. איליי אוהב לחלק מתנות והבילס אוהבים לקבל אותן. ויק לא יעבור על 2 נק'. אני חייב לציין שאני ממש לא אוהב את שאלות האובר אנדר. לדעתי לא באמת מראה על ידע. פשוט הטלת מטבע. אבל זו רק דעתי. בכל מקרה, מחמת פציעה לויק אשר סבירה מאד, אני אלך על אנדר. אוקלנד על 4 נק'. נראה לי שהפורום לא העריך מספיק את עוצמת הבעלים המת שבוע שעבר. השבוע זה ימשיך בבית. מה עוד שהם פשוט קבוצה טובה מהבראונס. בולטימור על 6 נק'. גם אם אנדרה ג'ונסון חוזר, זה לא אומר ששוב יצליח לראות אותו בכלל עם ההגנה שמולו. פציעתו של סופר מריו פוגעת מאד בהגנה של הטקסנים. מינסוטה על 3 נק'. מינסוטה טובים בכל מה ששיקאגו גרועים נגדו. פיטרסון מול הגנת ריצה גרועה. קו התקפה מעורר רחמים מול קו הגנה של מינסוטה שמשחק מעולה.

למעלה