משחקי שבוע 6

clevelandrocks

New member
שמח חג

1. 6 נק' על הליונס 2. 1 נק' על הג'איינטס 3. 2 נק' שויק לא עובר 4. 4 נק' על הריידרס 5. 3 נק' על בולטימור 6. 5 נק' על שיקגו

mp3athlon

New member
too bad you didn't include the NO-TB game

WIll be there on the 50 yardline, on the 14th row. tickets cost me only $125. life is good.

Lablabla

New member
תשובות

טוב, אז במקום שניה לפני שהמחזור מתחיל, ניתן את זה כבר עכשיו. ורק בשביל הפרוטוקול. אין לי מושג למה רשמתי על הג'טס במחזור הקודם.. היה לי ברור שניו אינגלנד ינצחו... אני מניח שבגלל מה שיורם כתב... נו שויין. ולשבוע. קודם כל, אמנם שבוע 6, אבל מתוך כל זה רק שבוע אחד לא יצא לי לראות משחק של פילדלפיה... לא שזה בהכרח אומר משו טוב, אבל אני מעדיף לראות את הקבוצה מפסידה, מאשר לראות משחק אחר ופתאום שיקפוץ לי למטה הודעה PHI - BLA BLA 75 - 76 M. Vick - 17 TD Pass, 31 INT ולמשחקים: 1. סאן פרנסיסקו - 2 משחק כזה, האמת, היה קשה גם שנה שעברה... שתיהן היו גרועות. העונה זה מהכיוון ההפוך.. דטרויט בטירוף וסן פרנס מזכירים לרביב למה הוא סבל 30 שנה איתם.. ההגיון דוווקא אומר ללכת על דטרויט. מצד שני, מה הסיכוי שהם יהיו 6-0?? זה פאקינג דטרויט!. בפורום צילום הזכירו משו לגבי זה שפינו את המפעל של פורד בתאילנד בגלל הצפות. נלך עם סאן פרנסיסקו 2. באפלו - 5 הג'איינטס לא קבוצה גרועה.. טוב, הם כן - אפילו הרד סקינס מעליהם בבית (עמרי, רילקס, תנשום, ותנצור את הרגע - אתם מקום 1) - באפלו הייתה קבוצה גרועה.. אין לי הסבר מלומד כמו לשאלה הראשונה, סתם תחושת בטן. 3. כן - 1 - סוף סוף הבאתם שאלה שיהיה יותר קשה בה לנחס את האיגלס.. אז מי יודע, אולי ננצח ובמחזור השישי נגיע לניצחון שני... הדרך היחידה לעצור את הטירוף של ויק זה לפצוע אותו... עובדה, גם כשהוא זורק ל4 אינטרספשנס, עוד עדיין עובר את הליין. מצד שני, עדיין משחק של פילדלפיה, ההימור נשאר 1 4. אוקלנד - 6 אין לי הרבה מה להגיד, אבל המגמה הרווחת בפורום עד לפרסום תוצאות האמת (ההודעה הזו) וקולות הימאים, היא שאוקלנד לוקחת ובגדול. אז אני איתם 5. בולטימור - 4 שבוע שעבר הימרתי נגד יוסטון. וטעיתי. זכור לי מתישו שהימרתי נגד בולטימור, וכמובן טעיתי. אבל עדיין קשה לי להמר בעד יוסטון.. הם עדיין לא דטרויט. לדעתי ההגנה של הרייבנס די תשתק את הטקסנס... 6. שיקאגו - 3 זה, לדעתי, המשחק הקשה של התחרות... מינסוטה לא קבוצה גרועה, הם סתם נראית ככה במחצית השניה.. מצד שני, גם הברס לא מבריקים יותר מדי, וזה לא שיש להם איזה שהוא סיכוי לסיים ראשונים בבית. הייתה לפני כמה ימים באיזו שהיא תוכנית בידור הערה על השיקאגו קאבס.. לא זוכר את הבדיחה, אבל הפאנץ' ליין היה שהם גרועים. אז אני הולך על שיקאגו.

JayneCobb

New member
תקן בבקשה את שאלה 3

אתה מהמר על האם ויק יעבור או לא, ולא על הקבוצות...

JayneCobb

New member
הבהרה לשאלה מספר 3, חשוב לקרוא ../images/Emo70.gif

בשאלה 3 אתם לא מהמרים על איזו קבוצה תנצח !!! אתם מהמרים על מייקל ויק, והאם הוא יגיע למספר היארדים הכולל שצויין בהודעה, ועד כמה אתם בטוחים בכך שיצליח או ייכשל... אם אתם בטוחים שיעבור - תנו לו 6... אם אתם חושבים שוושינגטון יעצרו אותו, תנו לו 1... כלומר, ההנחה שלנו היא שהוא יעבור, ואתם צריכים להחליט עד כמה אתם מסכימים או לא עם ההנחה הזו...

effkef

New member
שלי

1. דטרויט-4 2. אסור לי להמר נגד הג'איינטס-ג'איינטס-3 3. פילדלפיה-5 4. קליבלנד-2 5. בולטימור-1 6. שיקגו-6

Amir BA

New member
שלי

דטרויט - 5 גיאנטס - 2 פילי - 1 אוקלנד - 4 בולטימור - 6 שיקגו - 3

amirbc

New member
שבוע טוב לכולם

דטרויט- 3 באפלו- 1 ויק עובר- 2 אוקלנד- 5 בולטימור- 6 שיקאגו- 4 הבאסה עפ הליגה הזאת שהיא כל כך קצרה ועוברת כל כך מהר... ואז המתנה ארוכה ארוכה לשנה נוספת ( לפחות אין שביתות )

noam621

New member
הימורים

דטרויט 3 ניו יורק 1 לא יעבור 2 אוקלנד 4 בולטימור 6 שיקגו 5

green og

New member
שלי

1. 2 נקודות לדטרויט 2. 3 נקודות לג'אינטס 3. 1 נקודה לפילידלפיה 4. 5 נקודות לאוקלנד 5. 6 נקודות לבולטימור 6. 4 נקודות לשיקגו

underdog36

New member
הניחושים שלי מאילת

כן, כן, אין תקציב לחו"ל... מזל שיש תקציב לאינטרנט בתשלום (גנבים - 10 שקלים לחצי שעה!) 1. דטרויט 6. הגנת הריצה של הניינרס גדולה על דטרויט, אבל בהגנת המסירה הם רק 23 בליגה, מול 7 של הליונס. בהתקפה הניינרס עם מעט מאוד יארדים (27 בליגה) הצליחו להגיע למקום 7 בנקודות, אבל נראה שהגנת דטרויט הבינונית תסתדר איתם, בטח בבית. 2. באפלו 5 ההגנה של באפלו על הפנים, לנ"י יש התקפת מסירה לא רעה איכשהו (9). מצד שני להגנת נ"י שפעם היתה טובה והיום 21 בהגנת ריצה לא יהיה מענה, לצערי הרב, לריצה המצויינת של הבילס (4), וגם במסירה היתרון לבאפלו. 3. פחות 1. לוושינגטון יש כאמור הגנה טובה מול מסירה וגם מול ריצה. שאלה טריקית, אז אני שם רק 1. 4. אוקלנד 3. למרבה הטמטום לא שמתי את הכסף בשבוע שעבר על אוקלנד. למה טמטום?! כי הם אמריקאים, וכמיטב תסריטי הוליווד הם חייבים לנצח אחרי שאיש חשוב במועדון נפטר... בכל אופן, עכשיו לא בטוח שעדיין יהיו רוח במפרשים. לבראונס לא יהיה מענה לריצה המצויינת של אוקלנד (2 מול 25). לבראונס אין ממש התקפה בשביל לנצח...\ 5. בולטימור 2. יוסטון (6 בהגנת מסירה ו-12 מול ריצה) אמורים להיות מסוגלים לעצור את התקפת בולטימור (18 במסירה ו-9 בריצה). אבל גם בכיוון ההפוך יש די שיוויון. אני פשוט אלך על הביתיות. 6. שיקגו 4. כיאה למשחקי דיוויז'ן, כדאי ללכת עם הביתיות ועם הקבוצה הקצת פחות גרועה
. חג שמח לכולם.

ESPN

New member
ניחושים

דטריוט 4 באפלו 2 פחות 1 אוקלנד 3 בולטימור 5 שיקגו 6

moss84

New member
שלי

1 - דטרויט - 5 2 - ג'איינטס - 3 3 - פחות - 1 4 - אוקלנד - 4 5 - בולטימור - 6 6 - שיקגו - 2

למעלה