תשובות
טוב, אז במקום שניה לפני שהמחזור מתחיל, ניתן את זה כבר עכשיו. ורק בשביל הפרוטוקול. אין לי מושג למה רשמתי על הג'טס במחזור הקודם.. היה לי ברור שניו אינגלנד ינצחו... אני מניח שבגלל מה שיורם כתב... נו שויין. ולשבוע. קודם כל, אמנם שבוע 6, אבל מתוך כל זה רק שבוע אחד לא יצא לי לראות משחק של פילדלפיה... לא שזה בהכרח אומר משו טוב, אבל אני מעדיף לראות את הקבוצה מפסידה, מאשר לראות משחק אחר ופתאום שיקפוץ לי למטה הודעה PHI - BLA BLA 75 - 76 M. Vick - 17 TD Pass, 31 INT ולמשחקים: 1. סאן פרנסיסקו - 2 משחק כזה, האמת, היה קשה גם שנה שעברה... שתיהן היו גרועות. העונה זה מהכיוון ההפוך.. דטרויט בטירוף וסן פרנס מזכירים לרביב למה הוא סבל 30 שנה איתם.. ההגיון דוווקא אומר ללכת על דטרויט. מצד שני, מה הסיכוי שהם יהיו 6-0?? זה פאקינג דטרויט!. בפורום צילום הזכירו משו לגבי זה שפינו את המפעל של פורד בתאילנד בגלל הצפות. נלך עם סאן פרנסיסקו 2. באפלו - 5 הג'איינטס לא קבוצה גרועה.. טוב, הם כן - אפילו הרד סקינס מעליהם בבית (עמרי, רילקס, תנשום, ותנצור את הרגע - אתם מקום 1) - באפלו הייתה קבוצה גרועה.. אין לי הסבר מלומד כמו לשאלה הראשונה, סתם תחושת בטן. 3. כן - 1 - סוף סוף הבאתם שאלה שיהיה יותר קשה בה לנחס את האיגלס.. אז מי יודע, אולי ננצח ובמחזור השישי נגיע לניצחון שני... הדרך היחידה לעצור את הטירוף של ויק זה לפצוע אותו... עובדה, גם כשהוא זורק ל4 אינטרספשנס, עוד עדיין עובר את הליין. מצד שני, עדיין משחק של פילדלפיה, ההימור נשאר 1 4. אוקלנד - 6 אין לי הרבה מה להגיד, אבל המגמה הרווחת בפורום עד לפרסום תוצאות האמת (ההודעה הזו) וקולות הימאים, היא שאוקלנד לוקחת ובגדול. אז אני איתם 5. בולטימור - 4 שבוע שעבר הימרתי נגד יוסטון. וטעיתי. זכור לי מתישו שהימרתי נגד בולטימור, וכמובן טעיתי. אבל עדיין קשה לי להמר בעד יוסטון.. הם עדיין לא דטרויט. לדעתי ההגנה של הרייבנס די תשתק את הטקסנס... 6. שיקאגו - 3 זה, לדעתי, המשחק הקשה של התחרות... מינסוטה לא קבוצה גרועה, הם סתם נראית ככה במחצית השניה.. מצד שני, גם הברס לא מבריקים יותר מדי, וזה לא שיש להם איזה שהוא סיכוי לסיים ראשונים בבית. הייתה לפני כמה ימים באיזו שהיא תוכנית בידור הערה על השיקאגו קאבס.. לא זוכר את הבדיחה, אבל הפאנץ' ליין היה שהם גרועים. אז אני הולך על שיקאגו.