משחקי רביעי בלילה

somone1411

New member
אגב יש שמועות לגבי רונדו

ללייקרס או למאבס. גם ג'ף גרין הוזכר לעבור יחד איתו.

nnbaa

New member
איזה יום מטורף לשחקנים בריבאונדים

איזה 3 שחקנים עם 20 + רב'
ועוד כמה של 14 + מטורף חח

י ו א ב

New member
הדיבורים העיקריים הם על טרייד עם דאלאס

לפחות לפי ESPN
[URL]http://espn.go.com/nba/story/_/id/12045409/rajon-rondo-subject-boston-celtics-dallas-mavericks-trade-talks[/URL]

(איך לעזאזל הופכים מחרוזת לקישור, בפורמט החדש??
)

Reutk

Active member
פשוט תסמן את המילה בגוף ההודעה, שאתה רוצה שתהפוך לקישור,

ואז בסרגל כלים תלחץ על האיקון עם התמונה של הלינק.

נצל"ש - רונדו לדאלאס או יוסטון?

שמועות שהשיחות עם דאלאס מתקדמות.

כמעט בודאות שהביג מן ברנדן רייט [27] יהיה מעורב, וזאת מהסיבה הפשוטה שיש לו חוזה מספיק גדול כדי לאזן את ה-12 מיליון של רונדו. לרייט נגמר החוזה בסיום העונה, אבל זה לא מחייב שבוסטון תשתמש בו כדי לייצר מקום בתקרת השכר. על תקן של שחקן ספסל [18 דקות למשחק] הוא נותן תרומה טובה מתחת לסל, אולי גם היעילה ביותר. במחיר הנכון יש גם לזה ערך.

מדברים גם על בחירת סיבוב ראשון שחייבת להיות כלולה, שזה ברור. הסלטיקס רוצים לצאת מטרייד על רונדו עם נכס לעתיד. דאלאס מוכנה לתת בחירה כבר ב-2015, אבל מוגנת לוטרי. תכלס, זה בחירה שתמומש, כי אין סיכוי שדאלאס תהיה קבוצת לוטרי העונה.
צריך עוד שחקנים כדי לאזן. אני מנחש שזה יהיה ריימונד פלטון או ג'אמיר נלסון, לי זה מרגיש כמו פלטון, כי נלסון הגיע לדאלאס כדי לקבל הזדמנות להתמודד על אליפות, אז קשה לי להאמין שיבגדו בו וישלחו אותו לקבוצה מפסידה. פלטון הגיע מאותה סיבה, אבל הוא פצוע, ולא ברור מתי יחזור, לכן זה הגיוני שהקבוצה תחפש להשתדרג על חשבונו.
מפה אפשר להשלים את העסקה עם שחקן צעיר ומעניין שיגיע מדאלאס, אולי אחד מריקי לדו/ג'יי קרודר/פארוק אמינו [שלושתם יושבים על חוזה זול, רק של אמינו מובטח לעונה הבאה בצורה של אופציית שחקן] או אפילו שניים.
ואולי אינג' יפתיע ויצליח להוציא מדאלאס בחירת סיבוב ראשון נוספת.

דט ביינג סד, יש גם את יוסטון, שאסור לפסול את סיכוייה. לרוקטס יש נכסים הרבה יותר שווים לתת:
מתחיל בטרנס ג'ונס הפצוע, שאיבד את מקומו למוטיונאס, אבל גם כשיחזור מהפציעה לא בטוח שיחכה לו המקום בחמישייה, ולכן אקספנדבל.
בחירת סיבוב ראשון ב-2015 מניו אורלינס, מוגנת טופ 3 ומוגנת בחירות 20-30 [כלומר, יכולה להתקבל רק כאשר ניו אורלינס תסיים עם המאזן ה-4 עד 19 בליגה. נכון לרגע זה הבחירה היא ב-18#]. זה יכול להיות שווה לוטרי, ואז עוד שחקן לגיטימי כמו ג'ונס.
גם החוזה הנגמר של ג'ייסון טרי [5 מיליון].
ואולי גם שחקן צעיר שיושב על חוזה 'רוקי' [ניק ג'ונסון או אייזאה קנאן למשל].

ליוסטון יש יותר סרפלאס מדאלאס גם מבחינת טאלנטים צעירים וגם מבחינת בחירות דראפט [כולל מלא סיבוב שני שלדאלאס אין], ואנחנו יודעים שיוסטון מחזרת אחרי רונדו כבר לפחות שנתיים, ככה שזה לא יפתיע אותי אם היא תיכנס חזק לשיחות. כרגע הדיווחים נוטים דוקא יותר לכיוון של דאלאס.
ומעניין מה יעשה טרייד של רונדו [33% העונה / 61% קריירה מהעונשין] לקבוצה כמו יוסטון שקולעת באחוזים נמוכים מהקו [מקום 28 בליגה].

גם לייקרס [מתעניינת ותיקה], סקרמנטו [מתעניינת ותיקה] וניו יורק [מתעניינת ותיקה] הוזכרו כמועמדות. אין חדש תחת השמש. הלייקרס והניקס, יותר סביר שינסו להחתים את רונדו בקיץ, שזו היתה התוכנית מלכתחילה לפי דיווחים.

כתומך בסלטיקס - אני רוצה את יוסטון.
כתומך ברונדו - אני לא רוצה את יוסטון או דאלאס, לשתיהן אני מאחל כישלון. לייקרס לא מעניינת, זה פרווה, גם ככה אין כלום מסביב. נשארתי עם סקרמנטו וניקס. לפני שנה זה היה בן מקלמור שהיה אמור להיות חלק מהטרייד, היום אני לא בטוח שסקרמנטו תעשה את זה, לכן הסיכוי נראה לי קטן.

טורונטו - ברוקלין: בסימן 'ערב דרייק'

לא דרעק, מיינד יו. דרייק, יו נו, דרייק הראפר. 'התחלנו מלמטה עכשיו אנחנו כאן, יה יה ניגה', כל הקבוצה כאן יא ניגה' ' ? 'העיניים שלי עלייך, את כל מה שאני רוצה, תחזיקי חזק אנחנו הולכים הביתה, יה יה יה, הולכים הביתה, יה יה יה'? לא אומר לכם כלום?

בטורונטו הוא אב הבית בכל מה שקשור לכדורסל. המפתחות אצלו בכיס. הוא מותג. הוא גם הנחה את טקס נבחרי השנה בספורט [ESPYS]. הוא תמיד מסתובב עם לברון ושותפים. האיש אוהב NBA באמת.

הלילה ציינו את 'ערב דרייק' השני. לא עברה שנה מ'ערב דרייק' הראשון [11 בינואר] וכבר הילד חוגג מומולדת שוב. מקווים להפוך את זה למסורת. אני בעד, אם לא אכפת לכם. אני אוהב את דרייק. זה לא שאני מכיר אותו או את שיריו יותר מדי, אבל הוא דמות טובה, ולטעמי.

דרייק לקח חלק פעיל בחגיגה.

פה הוא מציג את השחקנים לפני פתיחת המשחק: https://www.youtube.com/watch?v=mhcOeGyFqYA

פה מנגנים סט של שיריו במהלך מחצית המשחק. התגובות אוהדות, אבל גם בלעדיהן אני יודע לומר, עם האוזן המאוד לא מוזיקלית שלי, ומבלי להיות מבין גדול בהיפ הופ וראפ, שהדי.ג'יי הזה קטלני והשירים יפים: https://www.youtube.com/watch?v=5bQhYImLIes

פה זה דרייק שמצטרף לצוות השידור וזוכה להיכנס לנעליים של הפרשן למהלך אחד: https://www.youtube.com/watch?v=7cdP6zA8j74

ופה זה שני סרטונים שהגעתי אליהם במקרה -
א) מהמשחק לפני יומיים - דמאר דרוזן הפצוע מראיין את קייל לאורי: https://www.youtube.com/watch?v=9jtHZkLFIUQ
ב) ברונו קאבוקלו ערך הלילה במשחק את הופעתו השניה בליגה. רק 54 שניות. לא מצאתי לזה עדיין סרטון, אבל הנה משחק הבכורה שלו, לפני חודש - הקהל יוצא מגדרו עם קריאות "ברונו! ברונו! ברונו!". הפוטנציאל שיש לפן בייס הזה הוא פשוט מפחיד, זה גולדן סטייט של המזרח: https://www.youtube.com/watch?v=5SadHM2HVN0

#ג'אמפ_און_דה_הייפ_טריין!

#We_The_North

אגב, דרייק בחר את ברוקלין כיריבה ב'ערב דרייק'.

טוען שזה בגלל היריבות בין הקבוצות [אותו דויז'ן, ואם אין לנו ניקס, אז זה יהיה עם הנטס].
&nbsp
בקריצה לג'יי.זי וקווין בי. אני חושב שגם ריהאנה היא מיוצגת של ג'יי.זי, אז בקריצה גם לעברה. ובאותה הזדמנות, גם לשון "פי דידי" קומבס, שגם הוא ניו יורקר [ביום ב' שעבר החטיף לדרייק אגרוף לפנים במועדון במיאמי בשל מחלוקת על שיר, שלטענתו דרייק העתיק ממנו וזיכה את דרייק בשתי מועמדויות לגראמי]

למרות שהNBA זה ביזנס לכל דבר

כמה אפשר להשתין על רונדו? הוא הסמל והלב שלהם וככה מידי שנה הם מחפשים לזרוק אותו לכרישים.
אני במקומו כבר בעצמי הייתי מבקש טרייד

rkoron

New member
חייב להגיד שס"א-ממפיס היה אחד המשחקים הגדולים בשנים האחרונות

באמת שהרבה שנים לא ראיתי כזה משחק ענק..אמנם היו מלא שטויות של ס"א ברגעים המכריעים, אבל צריך לזכור שבלי פארקר ובלי קוואי ובלי מילס ועדיין סאן אנטוניו כמעט מנצחת את הקבוצה הכי טובה כרגע בליגה.

fatnoam

Active member
צעדים של מארק גאסול במהלך שהוביל להארכה.. הגיע לספרס לנצח

nnbaa

New member
גם המשחק של שיקאגו דאלאס היה לא פחות טוב

את מי דאלאס יכולה להציע לבוסטון בטרייד ?
וגם המשכורות .. כיאלו עם דאלאס מוותרת על רייט ונגיד פלטון ובחירות דראפט. הם עושים טעות כי אין להם מחליף טוב לגבוהים
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
לגמרי!!!

ראיתי עכשיו את התקציר, השופטים פשוט שדדו את הספרס ולא פעם אחת.
&nbsp
אבל חייבים לתת קרדיט לממפיס על משחק מצויין, קבוצה נהדרת!

הדובים חזקים מאוד כבר כמה שנים

משום מה תמיד בפלייאוף יש להם מזל נאחס גם כשהם מגיעים למשחק 7 נגד הגדולות

Reutk

Active member
אבל הם תמיד התקשו מבחינה התקפית

השנה נראה שהם מאוד השתפרו בתחום הזה.
ולגבי משחק 7, למזל נאחס אין שום קשר לזה, זה פשוט פועל יוצא לדרך שבה משחקים. לא משנה אם הם במינוס 20 במשחק, או מינוס 2 בסדרה הם אף פעם לא נשברים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
נראה לי שהם פשוט יותר בוגרים ומנוסים

הם בהחלט קבוצה מצויינת כבר כמה שנים ואת בטח זוכרת איך הם בעטו את הספרס בסוויפ חלק לפני 3 שנים (ועונה אח"כ הספרס היו בגמר)
מארק גאסול השתפר מאוד בשנים האחרונות והפך לאחד מהסנטרים הבולטים בליגה בשני צידי המגרש ובעיקר, מייק קונלי הפך למנהיג אמיתי ולשחקן שלא מפחד לקחת זריקות גדולות וראינו את זה יותר מפעם אחת העונה.
&nbsp
אם הייתי קבוצות המערב הייתי חושש ממפיס יותר מאשר מגולדן סטייט.
&nbsp

Reutk

Active member
לא, אני לא זוכרת דבר כזה

לא היה שום סוויפ, הם ניצחו 4:2, והספרס הגיעו לגמר המערב ולא לגמר בשנה שאח"כ, והם גם היו קבוצה אחרת.
אני מסכימה איתך שגם העובדה שהם מנוסים ובוגרים יותר תורמת, אבל לא הייתי אומרת שצריך לחשוש מהם יותר, כי זה די תלוי במאצ' אפ (למשל, אוק' בהחלט צריכים לחשוש מהם יותר מאשר מג"ס והספרס פחות)

OrEl74

Well-known member
מנהל
איזו טעות

בכל מקרה, דווקא בגלל שהם יותר מנוסים אני חושב שצריך לפחד מהם יותר.
גולדן קבוצה צעירה שכרגע רצה יפה אבל בפלייאוף הכל עלול להתפרק להם, קצת מזכיר את הבולס בעונת ה-MVP של רוז.
&nbsp
&nbsp

למעלה