משחקי רביעי בלילה

rkoron

New member
משחקי רביעי בלילה

שארלוט בובקאטס - פיניקס סאנס 02:00
קליבלנד קאבאלירס - אטלנטה הוקס 02:00 (שידור בספורט 5 לייב)
בוסטון סלטיקס - אורלנדו מג'יק 02:30
דטרויט פיסטונס - דאלאס מאבריקס 02:30
מיאמי היט - יוטה ג'אז 02:30
טורונטו ראפטורס - ברוקלין נטס 03:00
סן אנטוניו ספרס - ממפיס גריזליס 03:30
פורטלנד בלייזרס - מילווקי באקס 05:00
לוס אנג'לס קליפרס - אינדיאנה פייסרס 05:30
דנבר נאגטס - יוסטון רוקטס 05:30

חבל שלא משדרים את סאן אנטוניו - ממפיס...אבל גם קליבלנד וההוקס זה אחלה משחק.

אטלנטה משפילים את קליבלנד בחוץ ב30 הפרש בלי טיג

ויש עוד כמה דקות לשחק, זה גם יכול להיות 40
&nbsp
מצד אחד אני לא מת על קליבלנד ועל לברון
&nbsp
מצד שני כואב לי על בלאט...במכבי הוא חווה מעט מאוד תבוסות כאלה...

מצד אחד אני אוהב מאוד את בלאט. מצד שני

מצאתי את עצמי די "כועס" עליו שהקבוצה מלאת הכישרון שלו מגיעה למצב שכל
חדירה פשוטה לסל שלו מוצאת שחקן פנוי של אטלנטה. הגנה פשוט מזוויעה. קליבלנד חוטפת 127 נקודות שמעט
מאוד מהן היו קליעות קשות. זה קרה אחרי שעוד הובילו 34-26 ברבע הראשון.
&nbsp
אירווינג איחר המון בשמירה, ורז'או במשחקים האחרונים הוא פשוט חור מהלך, אני לא מכיר אותו מלפני העונה הזו
(צופה באן בי איי בעיקר בגלל בלאט) אבל אפשר להבחין פעם אחר פעם ששחקנים בורחים לו מתחת לסל. גם ת'ומפסון
איחר המון בשמירה, לאב בכלל היה זוועה וחגגו עליו מתחת לסל בכל פעם שרק רצו.
&nbsp
בלאט בברוך ואני חושש שטביעת האצבע שלו לא מספיק ניכרת. אני לא יודע איך מקבלים את
זה באוהיו.

billc

New member
פעם חשבתי שהכל זה עניין של מאמן , אני מדבר על הגנה

זה הרבה מגיע משחקנים, הם יכולים להשתפר אבל יקח להם זמן, זה לא מספיק לרצות, הגנה זה יכולת

billc

New member
זה נקמה על המשחק הקודם, חבל שהחמצתי

קלבלנד עוד תשתפר, אבל גם אטלנטה, הורפורד יהיה עוד יותר טוב,
שתיהן לא מץ אפ למערב
קלבלנד מול קבוצה שיש לה התקפה תסבול הרבה השנה

Nirwood

New member
אני אוהב את בלאט, אבל הוא צפוי מדי...

רציתי לפתוח על זה דיון עוד בשלב שהיא הייתה ברצף של ניצחונות.

כשאני אומר צפוי מדי אני מתכוון להרכבים שלו.

החמישיות הפותחות שלו לא משתנות, ולמאמנים היריבים שלו הרבה יותר קל להתאים התקפות והגנות על בסיס אותם הרכבים.

כמה שאני אוהב את וארז'או לדעתי תומפסון צריך לפתוח במקומו.

וויטרס צריך לקבל יותר קרדיט.

ובלאט צריך להעיף לקיבינמט את התרגיל המטומטם הזה שמריון מקבל זריקה ל3.

מריון לא צריך לזרוק ל3, הוא לא קלעי מהטווחים האלה, והוא בחיים לא יהיה, אז מה הטעם?

בלאט חייב להפעיל יותר את הספסל שלו (ויש לו שם המון כישרון - כולל מילר שהוא אחד הקלעים הטובים בקבוצה) והוא חייב להתחיל להריץ חמישיות אחרות מלבד לחמישיה הקבועה שלו (שלמיטב ידיעתי פתחה בערך ב100% מהמשחקים עד היום - לברון, קיירי, מריון, לאב, וארז'או).

אם הוא לא יתעורר הקאבס ימשיכו לקבל בראש, ויש מצב טוב שבלאט יחזור לישראל עוד לפני הפלייאוף.

רוב הקבוצות בליגה לא מחליפות חמישיות אם כולם

בריאים, אלא אם הם מרגישים שצריך שינוי וזה מה שבלאט עשה כשהעביר את מאריון לחמישייה (בניגוד למיטב ידיעתך
) על חשבון ווייטרס וזאת חמישייה גדולה ולא קונבנציונלית בכלל לשחק עם לברון ומאריון בכנף - שני שחקנים ששיחקו הרבה בתור 4 בקריירה שלהם. בלאט גם יוריד את ורג'או לספסל אם ירגיש שזה ייתן את התוספת הרצויה אבל זה יכול גם ליצור בעיות אחרות שלא כולן קשורות לכדורסל.
&nbsp
אני ממש לא בטוח איזה קסמים מחכים לו על הספסל. מילר וג'ונס הם קלעים מעולים אבל החלפה של מאריון בהם תהפוך את ההגנה הבדיחתית שלהם לחלשה בעוד מספר רמות.
העברה של תומפסון לחמישייה לא תעשה שום קסם. באם אתה מניח שורג'או הוא רע אז יש לקאבס רק שני גבוהים לגיטימיים - לאב ותומפסון. הם לא לבד לסגור 96 דקות של עמדות קו קדמי, אלא אם קליבלנד תחליט ללכת ליותר סמול בול עם לברון/מאריון ב-4 מה שעלול להעיר את ההתקפה אבל מצד שני שוב לשתק את ההגנה שהיא כנראה האישיו הגדול עוד יותר וגם את הרבאונד הבעייתי.
&nbsp
בקשר לסמול בול - במיאמי זה הלך כי היה שומרי פרימטר מעולים ובוש הפך לאחד הביגמנים ששומרים את הפיק אנד רול הכי טוב בליגה (הייתי אומר טופ 2 יחד עם נואה אבל זה בלי מחשבה יותר מידי מעמיקה) אבל בקליבלנד עם לאב כ-5 ואירווינג-ווייטרס בקו האחורי זה מתכון לצרות הגנתיות קשות מאוד שיהיה קשה מאוד לכפר עליהן בצד השני.
&nbsp
אם קליבלנד לא תצליח להפוך לקבוצת התקפה מעולה עם ההרכבים הנוכחיים (או כמה שינויים מינורים) ולקבוצת הגנה סבירה בו זמנית אז אין על מה לדבר. הישועה לא תגיע מהחלפת הדקות של ורג'או בתומפסון ושל תומפסון בורג'או או של מאריון במילר/ג'ונס. היא תגיע מזה שהשחקנים יילמדו את המערכת של בלאט כמו שצריך או זעזוע חיצוני (טרייד, פריצה של שחקן שלא תורם עכשיו וכו')

rapgamer4ever

New member
תגובה נהדרת

אדגיש נושא נוסף שהתייחסת אליו רק במשפט- בNBA לא(!!) משנים את החמישייה סתם כך בשביל "להפתיע את היריבה". זה עושה הרבה יותר בעיות בבית מאשר זה גורם לכאב ראש של היריבה.
מבחינה מקצועית קשה מאוד ליצור המשכיות עם שינויים תכופים ברוטציה. השאיפה הכללית היא ליצור 3-4 הרכבים שמשחקים טוב ביחד כשכמובן ההרכב החשוב ביותר מהם הוא החמישייה. בלגאן ברוטציה פוגע מאוד בכימיה מסוג זה שמתפתחת לאט לאט עם הזמן.
בנוסף לכך שחקנים מסוימים מתפקדים פחות טוב מבלי שהם יודעים בבירור את מקומם, גם מקצועית וגם מנטלית.
עניין נוסף הוא אגו- יש משמעות לתואר "שחקן חמישייה", לא כל אחד מוכן בקלות להפוך לשחקן ספסל. ערבוב של כמה חמישיות שונות מעמיד הרבה שחקנים בסיטואציה הלא אידיאלית הזאת.
&nbsp
התגובה מיועדת בעיקר ל-nirwood כמובן.

Nirwood

New member
אין לי בעיות עם ההגנה של מאריון - ההפך...

במצב הנוכחי של הקאבס, הם זקוקים למגינים איכותים יותר מהכל, כי יש להם את הכוח אש בהתקפה הכי קטלנית בNBA.

יש לי בעיה עם זה שבהתקפה מאריון משחק המון בכנף, ומקבל זריקות ל3 שהוא מחטיא כמעט בכל פעם - מה אתה חושב על זה?

בעניין וארג'או:

לדעתי הוא דווקא נותן הגנה והוא יעיל בהתקפה, אבל אני חושב שתומפסון טוב יותר, הבנאדם מוציא ריבאונדים אבודים בהתקפה !

אני לא חושב שבלאט צריך להיות כל כך מקובע על החמישיה הפותחת שלו, הוא צריך לפתוח עם שחקנים שנמצאים בתקופה הכי טובה שלהם.

ואני גם חושב שהוא צריך לתרגל חמישיות שאירווינג לא משחק עם לברון, הכימיה בינהם פשוט לא עובדת.

billc

New member
הוא זרק רק 2 שלשות, מכל הבעיות של הקאבס, דווקא ל2 הזריקות

אתה שם את כל המשקל של הכשלון במשחק?
גם לברון זרק רק 2 שלשות והחטיא אותם
קיירי זרק 3 שלשות והחטיא את כולם, קלבלנד קלעו 8-30 מהשלוש, ה2 החטאות של מריון לא עשו את ההבדל

OrEl74

Well-known member
מנהל
אויי מילווקי

עכשיו גם הגריק פריק נפצע

somone1411

New member
עכשיו התור של נוביצקי

לומר שקובי השחקן הכי גדול בתקופתו:

“He’s probably the greatest player in my generation that I played against,” said Nowitzki, who has 27,239 career points and will likely pass Elvin Hayes and Moses Malone over the next few weeks to move up to seventh on the list. “Obviously Shaq was very dominant, Tim Duncan was great, but I just loved watching Kobe. I don’t think there will ever be another MJ, but he’s definitely as close as it gets that we’ll ever see.”

כמה כיף לקרוא את זה פעם אחר פעם...

somone1411

New member
ממפיס חיות רעות

מאוד מקווה שהם ילכו הפעם עד הסוף, יש להם את האיכות, העומק, האתלטיות.
בקשר לממפיס, לא יכול שלא לחשוב איך הם היו נראים היום עם רודי גיי, עוד סקורר נפלא ושחקן שיוצר ופותח הגנות.
&nbsp
הטרייד על פרינס היה אחד ההזויים שראיתי.
&nbsp

nnbaa

New member
טעות!! מהרגע בו רודי גאיי עזב את ממפיס היא הפכה להיות קבוצה

הרבה יותר טובה! הטרייד על גאי היה אחד הטובים של ממפיס בשנים האחרונות + איתו לה היה להם כסף להביא אף שחקן .
דרך אגב גם ברגע שהוא עזב את טורונטו הם נהיו קבוצת פלייאוף .
&nbsp

FrecCo

Active member
ממפיס מנצחים את הספרס אחרי 3 הארכות

ס"א בלי שני השחקנים הכי טובים שלהם: לאונרד ופארקר (וגם מילס)
אם שואלים אותי, זה הפסד שכולו אומר שספרס עדיין הכי טובים בליגה...

FrecCo

Active member
בחייאת צחי...חצי עונה בלי קוואי/פארקר/ספליטר/מילס

וגם דאנקן וג'ינובילי שלא מתלבשים כל משחק שני
אתה באמת מפקפק בזה שאם הם בפול פאוור הם עדיין הכי טובים בליגה?

BeniTaz

New member
גם יוסטון וגולדן סטייט עם נעדרים רבים ומשמעותיים

מתחילת העונה.
לא קונה את זה האמת.. סתם פתיחה צולעת, אבל ברור שהם ימשיכו להתחזק ככל שהשנה תתקדם.

למעלה