משחקי רביעי בלילה

amirshuval

New member
מסכים

אני חייב לומר שאני עוד מעט מבטל את החבילה היקרה של הליג פס. לא שווה. עמרי לא משחק בקראנץ'. הוא מקבל 18 דקות ואת המקום בחמישיה. אני מניח שזה גם משהו. הוא יכל לשחק 5 דקות רק בגרבג' טיים אם הוא לא היה מוכיח את עצמו בחלק הראשון של העונה.

מה אתה רוצה, גרסיה חזר

והוא יושב על המשבצת של כספי ועושה עבודה מצויינת, לאנדרי הגיע ומצבת הפורוורדים עלתה על גדותיה והוא נותן בראש, דונטה שומר הרבה יותר טוב מכספי, והקבוצה משחקת יותר כמו קבוצה, נוציוני נכנס חזק למשחק. במקביל כספי נראה קצת עייף מעומס המשחקים. העובדה שהוא, למרות הכל, עדיין בחמישיה, מאוד מרשימה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
קיבלתם את באטייה?

משחק די מאעפן של 4 נק' אבל הבן אדם חסם 7(!!!) פעמים מאיפה הוא הביא את זה???

משחקי חמישי בלילה + שידור

ממפיס - שיקאגו (שתי קבוצות שנאבקות על מקום בפלייאוף) לייקרס - מיאמי (ב3 ורבע מתחיל שידור בספורט 5, בבקשה בלי רן מלובני או גיל ברק!
) יוטה - פיניקס (סדרת סיבוב ראשון אפשרית)

reem077

New member
משחק הכי טוב שראיתי השנה

והיו כמה משחקים צמודים וטובים אבל מה שקובי עושה שם (וגם וויד)- דאםםםםם עכשיו הערכה אחרי סל גדול של קובי עם יד בפרצוף

OrEl74

Well-known member
מנהל
עבירת תוקף לקובי!! מי היה מאמין? ../images/Emo13.gif

ג'ריימנו התייצב כמו ענק ואפילו לשופטים לא היתה ברירה אלה לשרוק עבירת תוקף. כנראה שזה המהלך שהכריע את המשחק.

reem077

New member
*הארכה

גם ארויו נתן משחק מעולה וקר רוח באחוזים טובים ושיקול דעת בהתקפה, אבל בסוף וויד השתלט על המשחק ולא נתן לקרלוס לגעת בכדור אפילו למרות שהוא הרכז.. בהארכה זה עבר להיות קובי נגד וויד, קובי צלף וצלף לא החטיא אבל בסוף נתן מסירה לא טובה לביינום ומשם מיאמי לקחו את המושכות וניצחו. קוונטין ריצ'רדסון קלע שבע שלשות (מתוך 11 זריקות) כמה מהן במצבים מכריעים ואם אני לא טועה בהארכה הוא נתן את היתרון למיאמי, משחק אדיר שלו. נראה לי שקובי אימץ יותר מידי את הרעיון של לתת לחברים לשחק כל המשחק ואז להתפוצץ ברגעים המכריעים, הבעיה שזה עולה לקבוצה שלו השנה ביותר מידי משחקים צמודים שהוא צריך לסיים, אולי עדיף כבר שיתן את הפוש בהתחלה וירד לנוח לספסל, במשחק הזה אני לא זוכר שהוא נח דקה, מסתבר שהוא נח כמה דקות כי בבוקס סקור רשום שהוא שיחק 45:46 דקות, גם ארטסט שיחק המון דקות (44:52) ויחסית נתן משחק טוב עם חמש חטיפות והרבה האסל, אבל לדעתי אולי במשחקים האלה הם צריכים להכנס חזק מההתחלה כדי לנסות למנוע מצב של משחק כל-כך צמוד

OrEl74

Well-known member
מנהל
איזה משחק של הלייקרס ומיאמי!

פשוט כיף לראות את וויד וקובי הולכים ראש בראש. הארכה אחרי סל שמשווה את התוצאה שלוש שניות לסוף ע"י איזה אחד מהלייקרס (תנחשו מי). נראה לי שלמיאמי נגמר האוויר ולא יהיה מהם מה למכור בהארכה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ניצחון למיאמי!! וייד אדיר

אני הולך לישון

ThEgReEnKiNg

New member
../images/Emo10.gif

חשבתי יהיה חד צדדי לטובת הלייקרס אפילו לא הקלטתי ביס מקס. עכשיו צריך לחפש ש.ח.

somone141

New member
עכשיו חזרתי מהמשחק

אני אצל חברים באורלנדו, נסעתי למשחק וישבתי 2 שורות מעל סקוטי פיפן, למי שראה אותו.... איזה חוויה, הארנה, הקהל, המשחק, וכמובן - המלך. כמובן שהלכתי עם חולצה שלו והוא ראה אותו ותפר מיני חיוך כזה, הוא אפילו ניגש אליי ודפק עוד חיוך. פשוט חלום, חלום שהתגשם עבורי לראות אותו כמה מטרים ממני. הוא בן אדם, כן, כמו כולנו, רק ג'נטלמן אמיתי. בסיום, כשהשחקנים עלו לאוטובוס (דםםםםםםם איזה קור במיאמי), הוא התעכב לפני העליה בקור כדי להצטלם עם כמה ילדים, עד שהשוטר שם הורה לו לעלות לאוטובוס... אם הוא רואה ג'רזי שלו על מישהו, הוא יתייחס אליו ולא יתעלם כמו איזה כוכב מעולם אחר.. לא יכול לחכות לראות אותו שוב באורלנדו בעוד כמה ימים, הפעם כנראה שאסתפק במקום קצת יתר גבוה, אבל עדיין.... ואיזה משחק קובי נתן... סל אחרי סל אחרי סל אחרי סל, והקהל הביתי לא ידע מה לעשות עם עצמו. רק חבל ששוב, החברים שלו דפקו ת'משחק. כמה קובי יכול לבד? זה נראה כמו משחק של אחד מול חמישה. קיו ריצ'רדוסן היה האקס פקטור הגדול עם 25 נק' בלתי צפויות, לקובי לא הייתה עזרה כזו. וזה היה ההבדל. בכל מקרה, ח-ו-ו-י-ה. אורלנדו לא עיר יפה במיוחד אבל מיאמי כן, ואני עוד מטייל... קיצר - לא אשכח את המשחק הזה עוד הרבה זמן. וכמה חולצות של קובי היו..... חשבתי שבאתי לסטייפלס או משו.. יותר משל ווייד בבית שלו. מדהים. MVP!

somone141

New member
כן

רק שאין לי את החוט של המצלמה להכניס למחשב. אם אצליח להשיג פה אעלה את זה בימים הקרובים, אם לא, אעלה את זה כשאגיע לארץ. יש גם תמונה שלי בתוך הארליינס ארנה. אני יעלה גם את זה. בכיף.

EizoTop

New member
תהנה!! :)

יצא לי להיות באמריקן אירלנייס ארנה, באמת חוויה.. היעקר שתהנה !!

somone141

New member
תודה אחי, זו הייתה חוויה לכל החיים, מה אגיד..

לראות את קובי מטרים ממני..... היה איזה אוהד קובי אחר עם ג'רזי שלו שממש צעק עליו לבוא אליו חחחח כולם הסתכלו משו מטורף! מנסה להתאושש בבוקר שאחרי...
שילמתי 1500 שקל כרטיס.. היה סולד אאוט.

איזה משחק ענק להיות בו ../images/Emo3.gif

אני הייתי מוקדם יותר השנה בארצות הברית בבוסטון-שיקאגו, נגמר במיליון הפרש לבוסטון, אבל עדיין היה חוויה מטורפת, הם ממש יודעים לתת שואו שמה ולא משעמם לרגע גם כשהמשחק כבר הוכרע מזמן. היו לי כמה חברים שהיו עכשיו באולסטאר בדאלאס (ראו אחד מהם בחדשות הספורט, מדבר עם עומרי כספי חח) ועוד חבר שהיה במשחק המטורף של דנבר-קליבלנד לפני כמה ימים, ממש ישב במקומות על הפרקט, איך בא לי :)...

somone141

New member
בטלוויזיה זה נראה לך גדול כזה

ואתה נכנס לארנה, ורואה הכל קטן וקומפקטי כזה.. כשנכנסתי בפעם הראשונה עמדתי 5 דקות לפחות במקום ולא זזתי. רק הסתכלתי על כל האולם בתדהמה כזו. על כל מה שמסביב.. זה דבר חדש לגמרי ואתה לא מצליח להתאושש מזה מהר. שחקנים שכל החיים שלך ראית רק ב-TV, פתאום זורקים לסל כמה מטרים ספורים ממך. יא אללה.. חוויה מעולם אחר.

למעלה