משחקי רביעי בלילה

משחקי רביעי בלילה

1) אטלנטה - פילי 2) אורלנדו - גולדן 3) בוסטון - שרלוט 4) גרזי - קליבלנד 5) יורק - דטרויט 6) מילווקי - וושינגטון 7) אורלינס - ממפיס 8) דלס - מיני 9) יוסטון - סקרמנטו 10) דנבר - אוקלהומה 11) פורטלנד - אינדי 12) קליפרס - פיניקס

קליבלנד WTF???

במשך משהו כמו 8 דקות קליבלנד שיחקו עם החמישיה הבאה: פו (SG-SF) (יותר SF תאכלס) לברון (SF) מון (SF-PF) ג'וואד וויליאמס (SF-PF) ורז'או (PF-C) מה שקרה ככל הנראה זה שלברון הפך לרכז לכל דבר אחרי שמו צבר 2 עבירות(ולברון עשה את העבודה עם 9 אס' כבר ברבע הראשון) פו שיחק כSG גבוה. ג'וואד שיחק כSF גבוה מון שיחק כPF נמוך ורז'או שיחק כסנטר נמוך. למעשה חמישיה שפחות או יותר כל השחקנים הם 3-4. רק בקליבלנד אפשר לראות דברים כאלה... אגב לברון סיים את הרבע הראשון עם 10 נק' 8 אס' ריבאונד ו2 חט' קצב של 40 נק' 32 אס' 4 ריב' ו8 חט' למשחק... טוב נו,לברון...

פו הוא PF.

אנדרסייזד, אבל הוא מפצה על זה עם המון האסל. מזכיר קצת את באס ומילסאפ בכך שהוא PF נמוך שעושה את הנקודות שלו בפנים.

עידו17

New member
לא פורמלית, ג'יימס הוא רכז לכל דבר

הוא משחק בעמדה 3 כי שם הוא יכול להשפיע יותר, אבל לדעתי הוא עושה המשחק הטוב בליגה, בלי קשר לעמדה שבה מציבים אותו.

ובניקס עסקים כרגיל...

ביל ווקר פותח כרכז במקום רודריגז ועד המחצית הוא היחיד שלא הצליח למסור אף אסיסט כולל 2 המחליפים. האסיסטר המוביל הוא הסנטר לי עם 4,ואחריו הPF הרינגטון עם 3...

somone141

New member
פירס נראה מעולה

ובוסטון מפרקת את שארלוט.... ממפיס בניו אורלינס במשחק חזק בדיוק רואה... בקשר לקאבס.. זו חתיכת קבוצה. עכשיו גם לאון פו בריא ומרחיב עוד יותר את הרוטציה הרחבה של בראון אחרי הגעת ג'יימסון... מי צריך את ביג זי כשיש לך 4 גבוהים נהדרים (וזה לא חשוב אם הם פווארדים או סנטרים) כמו ורז'או, ג'יימסון, פו והיקסון. ללברון יש כל מה שביקש. מחזיק להם אצבעות עד הפיינלס..

somone141

New member
זי בווווו

שלשה ענקית עם הקרש הובילה לניצחון גדול של ממפיס. פוזי עם פעולה מפגרת, וגם מצחיקה על הדרך במהלך האחרון, ניסה לעלות ל-3, התחרט ואז מסר בטעות לשחקן ממפיס. חחחח איזה קרוע.. שיא קריירה לקונלי בנק', זאק כרגיל בא לעבודה עם 23 ו-11, וגאסול היה במקום הנכון הגנתית. W גדול. GO MEMPHIS

../images/Emo45.gif פיר היה אחלה, ובכלל משחק מצוין של הסלטיק

הסלטיקס. אבל שארלוט היא לא אמת מידה, בוסטון כבר ניצחה אותה 4 פעמים העונה בהפרש ממוצע של 24, למרות ששארלוט היא קבוצה אתלטית מהוג שיכול לעשות לבוסטון בעיות, אבל היא חלשה מידי התקפית, בטח כשג'קסון לא פוגע (ריי עשה עבודה יפה). מצחיק לראות משחק עם השדרים של בוסטון. טומי היינסון הוא חתיכת טיפוס. אותי הוא משעשע כי אני בעד בוסטון, אבל הייתי יכול להשתגע אם לא...

דנבר שוחטת את אוקלהומה, 106-66

וואו. עד עכשיו 45-14 לנאגטס במחצית השנייה...ורק תחילת הרבע הרביעי. כרמלו עם 30 וננה עם 20.

ניצחון לקינגס ביוסטון, טייריק אוואנס עם 4 מ22

סיום המשחק צילמו אוהד של יוסטון ממרר בבכי בגלל שהקבוצה שלו הפסידה, השדרנים ראו את זה צחקו ואמרו "איז ג'אסט אה גיים". נראה לי שבארץ לא היו צוחקים ככה על ילד בוכה אחרי הפסד ודווקא בוחרים להתרגש ולהזדהות. קשה לי להתחבר למנטליות השמחה מדי באן בי איי לפעמים, אני אוהב את הלוחמנות ואת הרצינות הזו שיש למשל לדוראנט. בכל מקרה, כספי עם 4מ-10 מהשדה ו5 ריבאונדים, שיחק רק 18 דק' ובעיקר גרם לי לצרוח לעבר המסך כמה פעמים כשהראו את פול ווסטפול בקלואוז- אפ. יקומו פה כמה מתלהמים ויגידו "מה אתה מתבכיין תגיד תודה על הדק' שהוא נותן לו", אז חבר'ה, לא תודה ולא בבקשה, כשהוא נותן הגנה טובה כמו שנתן וקולע יותר טוב משאחרים קלעו אני לא אומר תודה ולא בטיח. בחרו לקחת שחקן כמו טייריק אוואנס ולעשות ממנו אליל כדורסל עם הפרצוף השחצני והלעיסת מסטיק הכל כך מגעילה ומתנשאת שלו, זה עצוב לראות את זה ומה שהכי עצוב זה ההילולה שהוא כנראה יקבל בפורומים בקינגס על זה שאת הריבאונד האחרון במשחק הוא לקח, אז מה שהוא קלע 4 מ-22 מותר לו, בכל זאת, בלעדיו אנחנו לא שווים כלום. הנה, בלעדיו הקינגס ניצחו. בזכות משחק הגנה טוב. רק שווסטפול בנס לא יצא עם הפסד בסוף כשכרגיל ברבע האחרון שיחק עם אותה חמישייה בלי שום חילוף למרות הדרדרות טוטאלית מדקה לדקה עד לירידה מ9 הפרש לנק' הפרש כמה שניות לסיום. עוכרי ישראל "האובייקטיבים" ואוהבי הגולה כנראה לא יסכימו איתי אבל זה לא כזה מעניין אותי כבר האמת. קדימה כספי! אל תוותר! יש לך פה בפורום הרישמי של האן בי איי בישראל לפחות מישהו אחד שכן רוצה שתצליח ומתעצבן כשאתה לא מקבל דק'! קדימה!

אני מסכים איתך

מעצבן גם אותי שהוא משחק טוב ומקבל רק 18 דק'. וזה לא כאילו שמי שהחליף אותו היה יותר טוב.. וטייריק קצת מעצבן אבל אין מה לעשות, הוא הכוכב של הקבוצה ועליו בונים (בוא נקווה שתוך שנה שנתיים הוא יבין שהוא רכז ויתחיל למסור)

OrEl74

Well-known member
מנהל
טייריק עדיין ילד

הוא יתבגר ויתפתח ויש לו סיכוי להפוך לכוכב של ממש בליגה הזאת. אני פחות מוטרד מהשטויות שהוא עושה כמו מבעיית הברכיים שלו. יש לי חשש שתוך כמה עונות הוא יהפוך לסוג של דאווין האריס.

לא ידעתי

לא ידעתי שיש לו בעיות ברכיים. הוא נראה כמו פוטנציאל גדול, מקווה שלא יעשה שטויות

OrEl74

Well-known member
מנהל
יש לו בעיות עוד מהמכללות

הוא גם פספס איזה ארבעה משחקים העונה בגלל הכאבים בברכיים.

asafsuf2

New member
עד כמה שאני יודע

הבעיות שלו הן בקרסול, לא בברכיים.

OrEl74

Well-known member
מנהל
ייתכן ../images/Emo13.gif

אני זוכר ברכיים אבל מה זה משנה האמת? בשורה התחתונה ידוע שיש לו בעיות ושהוא לא בהכרך השקעה בריאה.

asafsuf2

New member
אני לא מומחה

אבל לדעתי בעיות בקרסול אמורות להיות פחות מסוכנות מבעיות בברכיים. בכל מקרה אני מכיר הרבה כדורסלנים שגמרו קריירה או ירדו משמעותית ביכולת שלהם בגלל בעיות בברכיים. לעומת זאת, אני לא מכיר הרבה שגמרו קריירה בגלל הקרסול.

Puskas

New member
עזבו עכשיו כספי

אני חייב לציין שמאז שלנדרי הגיע לשם,הם אשכרה עושים הגנה! מאז שהוא הגיע הם 3-4 פעמים ספגו מתחת ל-100 וזה נדיר אצלם.. פתאום יש ריבאונדר בפנים ומישהו ששם גוף על גבוהים יריבים ולא הוז הרך הזה.. אחלה טרייד בשבילם!

Puskas

New member
ואגב..לא אהבתי דבר אחד שרשמת

"יש לך פה בפורום הרישמי של האן בי איי בישראל לפחות מישהו אחד שכן רוצה שתצליח" כולם רוצים שהוא יצליח אבל לא צורחים ומתעצבנים כשהוא מקבל פחות דקות..זה לא שאם העונה הוא ישחק 30 דקות למשחק זה יבטיח לו הצלחה..הצלחה נבנת על כמה עונות טובות של מספרים טובים..אם הוא יתן עוד עונה עם המספרים שיש לו השנה+יחזק את ההגנה ויבנה מסה אז הוא עושה את שלו.. אף אחד לא מצפה ממנו באף שלב בעתיד גם להפוך לשחקן של 20+ נ"ק למשחק קבוע.. הוא רול פלייר וככזה הוא נלחם על הדקות שלו והגיע כבר לחמישייה..סה"כ הוא מקבל הרבה קרדיט.. ותיהיה אובייקטיבי..משחקים אחרונים הוא היה אסון,קלע באחוזים רעים,לא הגיע ל-10 נ"ק במשך 5 משחקים ברצף וגם פישל בהגנה לא מעט ועדיין הוא קיבל חמישייה ודקות משמעותיות,אז כמו שאתה יודע לקטר שכשהוא טוב אז ווסטפול מספסל אותו וזה מרגיז אותך אז תדע להודות שכשהוא רע,עדיין ווסטפול מאמין בו ונותן לו דקות ולא קובר אותו בקצה הספסל כמה משחקים..

למעלה