משחקי רביעי בלילה בNBA הימורים

cache

New member
אני מציע לך לבחור מנצחת ברורה

בלי אם...אז... כשהעלנו את המשחק נאמר בבירור שאסור להתנות ניצחון או הפסד בשיתופו/פציעתו/העדרותו של שחקן זה או אחר, או כל סיבה שהיא. יש לבחור מנצח או מפסיד ברור. לכן אני מציע שתבחר מנצח ברור ולא ההימור שלך יפסל. בתודה ההנהלה נ.ב- על תעלב, אני רק מבהיר את החוקים וברצוני שלא תיפגע ותאבד הימור

האביר השחור שלח לי אמש מסר "ספרס" ../images/Emo127.gif

הכי טוב לתקן בפורום כדי שכולם יראו

כמה משחקים...

ככה: לייקרס אורלנדו וושינגטון בוסטון דטרויט אינדיאנה דאלאס גו יוטה! ניו אורלינס פורטלנד סקרמנטו

OrEl74

Well-known member
מנהל
הנה...

אטלנטה-לייקרס: קופאו
אורלנדו-נטס: אורלנדו בסבבה שלהם. וושינגטון-ספרס: ספרס בסבבה שלהם. בוסטון-קליפרס: קשה קשה...נלך עם הקליפרס כי בוסטון פצועה מידי. דטרויט-מיאמי: מצחיק מאוד. ניקס-אינדיאנה: אינדיאנה! דאלאס-מילווקי. דאלאס. דנבר-יוטה: אחלה משחק...יוטה בתנופה אז נלך איתם. פיניקס-הורנטס: הצרעות יתאוששו על חשבון פיניקס...ניצחון לטייסון. פורטלנד-שיקגו: לצערי הרבה...פורטלנד. סקרמנטו-סיאטל: ניצחון קליל לבירת קליפורניה.

Puskas

New member
אכן התבלבל..זה 8/11

הוא נפל בלייקרס,בוסטון וסקרמנטו. אבל מה ששמתי אליו לב שבנימוק על ההורנטס מול הסאנס הוא כתב "ניצחון לטייסון" חח דווקא הוא לא שיחק :) אבל חבל שלא הלכתי עם חברי לעידוד שיקגו והימרתי נגד היריבה הגדולה הניקס..למה סמכתי עליהם??

כמעט

לא שמעת? קופאו, הענק הניגרי הבלתי נראה, הוחתם ע"י אטלנטה ל10 ימים טוב לדעת שמשטרת הניחושים עצרה אותו בזמן

ThEgReEnKiNg

New member
יאללה

כמעט שכחתי שוב :eek: לייקרס-אטלנטה-ב-א-נ-ק-ר , לייקרס. אולרנדו-ג'רזי-אורלנדו , נו.. מי יעצור את דוייט הווארד וראשרד לואיס? שון וויליאמס וריצ'ארד ג'פרסון? באמת.. , אורלנדו. ווישנגטון-סאן אנטוני-סאן אנטוניו ינצחו את זה , אין לוושינגטון מי שאפילו יציק לטים דאנקן שנמצא בכושר פנומנאלי , ספרס. בוסטון-קליפרס-אלטון ברנד גם ככה לא משחק העונה , אז חסרונות של KG לא יהיה כל כך משמעותי , מה גם שהסלטיקס בכלל לא רעים בלעדיו , הסלטיקס הפצועים ינצחו. דטרויט-מיאמי-דטרויט ינצחו , גם אם שון מריון היה כבר משחק אצל ההיט , אין להיט מה להציע נגד דטרויט. דאלאס-מילווקי-אומנם הבאקס ניצחו את הגריזלס , אבל מדברים פה על קונטנדרית מהמערב לא על הקבוצה הגרועה בליגה , מאבריקס בהליכה אחורה. דנבר-יוטה-בגלל שקמבי לא משחק ההגנה של דנבר תתפרק , בגלל זה היא תנצח בשוטאווט נאגטס. פיניקס-ניו אורליניס-ניו אורליניס לא טובים לאחרונה בכלל , הלכתי על הרבה יותר מדי קבוצות חוץ , כדי לאזן נלך על הביתית סאנס. פורטלנד-שיקאגו-אומנם הבלייזרס הלוהטים נעצרו לאחרונה , אבל זה בגלל לוח משחקים לא פשוט בכלל. שיקאגו נראית בערך כמו בן וואלאס , וזה לא טוב העונה. משחק ביתי של הבלייזרס אבל הם ירקו דם ואולי אפילו הארכה כדי לנצח , בלייזרס. סאקטאון-סיאטל-סקרמנטו נראים טוב , בונים שם קבוצה חמודה רק תעיפו משם את ארטסט וביבי (ואולי ברד מילר אם יש משהו טוב) , ושימשיכו לבנות מחדש
, בכל מקרה סקרמנטו תיקח את זה , רק אותי קוין דוראנט מממממש מאכזב לבחור יש אחוזים של ליאור אליהו.

Oxycodone

New member
שלי

אטלנטה-לייקרס: גאסול את קובי. אורלנדו-נטס: מג'יק מנצחים אויר. וושינגטון-ספרס: דאנקנים. בוסטון-קליפרס: מאחל לבוסטון הפצועה לחטוף , קליפרס. דטרויט-מיאמי: פיסטונה. ניקס-אינדיאנה: אינדיאנה , לא מהמר יותר על העלובים. דאלאס-מילווקי. דאלאס. דנבר-יוטה: משחק מעניין וקשה , דנוור בלי קאמבי יתקשו ולכן יוטה ינצחו. פיניקס-הורנטס: עקיצה צורבת של הצרעות.. פורטלנד-שיקגו: בלייזרס בקלות. סקרמנטו-סיאטל: קינגס בקלות.

cache

New member
נימקת משהו אחד והימרת משהו אחר?

במשחק ניקס-אינדיאנה: בחרת באינדיאנה, אבל נימקת, ''לא מהמר יותר על העלובים'', כלומר על אינדיאנה?? יש כאן סתירה?! ההנהלה

Oxycodone

New member
הניקס סטרו לי בפעם האחרונה ,

נתתי בהם אמון מול הקליפרס , וחוויתי אכזבה והחלטתי לא להמר על הלוזרים , האמת שגם אינדיאנה מאוד עלובים , ואולי אני אחטוף סטירה כפולה מהניקס , אבל באופן כללי מעדיף לשמור מרחק מהניקס..

cache

New member
זה הניקס, לטוב ולרע

הם סוטרים בנו פעם אחר פעם ואנחנו (אני) ממשיכים להאמין, ממשיכים לבטוח, ממשיכים להמין ולקוות, והסטירות מתעופפות, ממשכיות להכות ולהצליף בנו ללא אבחנה, אבל אז אתה מגלה, שאתה אוהב את המכה, מוזר, אבל יש בזה משהו. אתה אכן עומד לחטוף סטירה כפולה, או שתהנה או ש... ההנהלה

Oxycodone

New member
8/11 פיי סיטאל נתנו לי סטירה כפולה..

שהמרתי עליהם איכזבו , שהמרתי נגדם סטרו בלחי השניה.. אבל לפחות ניצלתי מכיכפוף של הניקס , הזרת הפצועה של קובי צריכה להלקח בחשבון , ובאסה שבוסטון ניצחו.

bostonForever

New member
בבקשה

אטלנטה-לייקרס: קובי אורלנדו-נטס: אורלנדו . וושינגטון-ספרס: ספרס . בוסטון-קליפרס: קליפרס דטרויט-מיאמי: דטרויט ניקס-אינדיאנה: אינדיאנה דאלאס-מילווקי. דאלאס. דנבר-יוטה: דנבר פיניקס-הורנטס: פיניקס פורטלנד-שיקגו: פורטלנד סקרמנטו-סיאטל: סקטו

ה מרקיז

New member
שלי..

לייקרס אורלנדו וושינגטון בוסטון דטרויט ניקס דאלאס יוטה פיניקס פורטלנד סיאטל

למעלה