משחקי רביעי בלילה בNBA הימורים

Puskas

New member
משחקי רביעי בלילה בNBA הימורים

אטלנטה-לייקרס: אטלנטה עם מאזן של 14 ניצחונות מול 9 הפסדים בבית והלייקרס עם אותו מאזן בחוץ אז אנחנו יודעים שלביתיות תיהיה פחות חשיבות פה.. בכל מקרה הלילה גילינו שגם קובי יכול לנוח לפעמים ויש מי שיעזור לו עכשיו שגאסול שם. ההימור שלי שהלייקרס יחזרו עם ניצחון למרות עייפות בגלל שהם משחקים 2 לילות ברצף. אורלנדו-ניו ג'רזי: אורלנדו היא קבוצת חוץ מובהקת וג'רזי היא לא קבוצה בכלל..חסרת שלד..אורלנדו צפויה לשמור על הבית ולנצח את קיד והחברים. וושינגטון-סן אנטוניו: הספרס התפוצצו הלילה על הפייסרס האומללים ומצד שני המכשפים לא ממש עשו הרבה..משחק בין לא כוחות במיוחד לולא הנתון שאומר שהספרס במאזן שלילי במשחקי החוץ של 10 ניצחונות מול 11 הפסדים..וזה לא מעודד..בכל מקרה הלילה הספרס ירשמו ניצחון נוסף לטעמי. בוסטון-קליפרס: בוסטון הפסידה רק 4 פעמים ב-24 משחקי בית והקליפרס לא ממש מסוגלים לערער את זה..קיימן ומגטי חזרו וזה מוסיף לקליפרס בעוד שאצל בוסטון גארנט בחוץ..זה מאזן טיפה..הלילה אני מהמר שלא תיהיה הפתעה ובוסטון תחזור לנצח. דטרויט-מיאמי: בין אם מריון ישחק או לא..זה לא משנה,מיאמי חלשה מאוד וגם אם היא תשודרג טוב עם המטריקס עדיין בחוץ מול דטרויט? זה לא יהיה קל להתאושש..דטריויט הפסידה 4 פעמים ב-21 משחקי בית העונה ולא ניראה שמיאמי יכולה לערער את זה הלילה..דטרויט לוקחת ובאיזי אפילו.. ניו יורק-אינדיאנה: משחק מעניין בהחלט..אבל לא מהכיוון הנכון,פשוט שתיהן גרועות..בכל מקרה הלילה אני מהמר על הניקס לשם שינוי אבל רק כי אינדיאנה משחקת 2 לילות רצוף בעוד שהניקס נחו וכי הניקס מארחים וזאת למרות שבבית הניקס לא משהו..הלילה הניקס יקחו. דאלאס-מילווקי: אין הרבה מה להרחיב פה..יחד עם בוסטון ודטרויט גם זה באנקר להלילה..מאבס ובקלות. דנבר-יוטה: וואוו..משחק רציני..בלי קאמבי אין לדנבר תשובה לקו הגבוהים המרשים של יוטה (קירילנקו,אוקור ובוזר) ומצד שני דרון יתקשה להתמודד עם התשובה..בכל מקרה משחק צמוד ומעניין ששון תוצאה בו לא תפתיע..אני הולך עם האורחים מיוטה. פיניקס-ניו הורלינס: ההורנטס בכושר בינוני והסאנס בלי מריון וכנראה שעדיין בלי שאק..על אף שהסאנס הם קבוצת בית מעולה,גם ההורנטס נהדרים בחוץ! הלילה פיניקס תשלם מחיר ראשון על שחרור המטריקס וההורנטס יחזרו לנצח. פורטלנד-שיקגו: כואב לי מאוד להכריז על קבוצתי האהובה כנמושות..אבל זה המצב לצערי..פורטלנד בבית עומדת 19-6 בעוד שהבולס בחוץ נותנים 9-15 עלוב..כנראה שסטטיסטיקה לא תשקר הלילה וזה חצי באנקר..פורטלנד מנצחת. סקרמנטו-סיאטל: סיאטל ניצחה רק 4 פעמים ב-23 משחקי חוץ..עלוב? זה עוד כלום לעומת המאזן הכללי שלהם..סקרמנטו לדעתי שווה מום שמיני ואפילו שביעי במערב הפרוע..הלילה הם יצדיקו אותי וישיגו ניצחון ביתי קליל.

Puskas

New member
דיווח פציעות:

* מיאמי תחסר הלילה מול דטרויט את יודוניס האסלם בנוסף לכל הצרות שלה. * הרופא של ריי אלן אמר לו לא לשחק במשחקי בק טו בק בגלל הקרסול שלו..אז אם אלן יקשיב לו אז הלילה הוא לא ישחק..ואז הוא מצטרף לגארנט שגם לא אמור לשחק הלילה. (למה הימרתי על בוסטון??) * ג'רי סטקהאוס צפוי להעדר הלילה,הסשחקן אמר שהוא רוצה להתאמן קצת לפני שהוא חוזר מהפציעה והוא מכוון את החזרה שלו לשישי בלילה נגד הגריזליס. * מרקוס קמבי יעדר ככל הניראה הלילה ממשחקה של הנאגטס. * קארים ראש בספק למשחקה של הפייסרס הלילה מול הניקס,הוא סובל מוירוס. * מייקל רד אמור להחמיץ את המשחק מול המאבס הלילה,העיתון של מילווקי מדווח שהשחקן לא יצא למסע 2 משחקי החוץ של הקבוצה מול דאלאס וממפיס. * ג'יימס ג'ונס יעדר ממשחקה של פורטלנד מול שיקגו הלילה. בהצלחה בהימורים!

לשים ../images/Emo23.gif יש 11 משחקים, לא לפספס

היום הכי עמוס שהיה לנו עד כה תודה פושקאש אני מחכה לניתוחים של ההנהלה. בלי קשר לכך שמסכים עם כמעט כל מה שכתבת באשר לפציעות, נראה לי ישחקו עם ריי אלן אם גארנט עדיין בצד, ורד במילא לא עוזר לבאקס אז אין הבדל

עומר ו

New member
אני לא מבין את השחקנים בNBA

הסיבה שיש לכולם שפעת זה כי כולם מדביקים את כולם. אבל הם לא ישארו בבית, הם יהיו GAME TIME DECISION כדי שגם החברים שלהם לקבוצה יחלו וגם השחקנים של הקבוצה היריבה...

cache

New member
הימורי ההנהלה

לאחר העדרות של יום, ההנהלה שוב איתכם. עבודה יפה לגבי צירוף רשימת הפציעות לשרשור המרכזי, יפה מאד. הימורי ההנהלה להערב: לייקרס מג'יק ספרס סלטיקס פיסטונס ניקס דאלאס יוטה פינקס פורטלנד קינגס יום טוב ההנהלה

עומר ו

New member
שלי

לייקרס אורלנדו סן אנטוניו בוסטון דטרויט אינדיאנה דאלאס דנבר ניו אורלינס פורטלנד סקרמנטו

חייב להשתפר...8 מ11 לפחות

לייקרס (לפני שגאסול הגיע הייתי אומר אטלנטה) אורלנדו (בקלות) ספרס (בקושי) בוסטון (תבוסה) דטרויט (בקלות) אינדיאנה (כי הניקס עיצבנו אותי ולכן לא יזכו בניצחון נוסף העונה) דאלאס (בקלות) דנבר (הרגשה) פיניקס (הורנטס איכזבו אותי פעמיים ברציפות) בלייזרס (אין פירוט) קינגס (--)

7 מ11, סביר...

בקושי הפסדתי 2 - פיניקס ודנבר. והלייקרס וקינגס סה"כ הפתיעו (איכזבו). לפחות ההימור נגד הניקס השתלם

SSPB

New member
הנה

לייקרס. אורלנדו. ספרס. בוסטון. דטרויט. אינדיאנה. דאלאס. יוטה. פיניקס. פורטלנד. סקרמנטו.

ונעבור לחדשות בהרחבה

1) הוקס- #לייקרס# בנקר ראשון, לייקרס ממשיכים לשעוט 2) #אורלנדו# - נטס אורלנדו פחות טובים בבית, אבל זה יספיק מול אוויר 3) וושינגטון - #ספרס# האלופה ממשיכה במסע הרודיאו המוצלח עם סטודמאייר, בנקר שני 4) *בוסטון* - קליפרס בנקר שלישי על הירוקים 5) *דטרויט* - מיאמי בנקר רביעי מול הקבוצה החלשה בליגה 6) *ניקס* - אינדיאנה משחק משולש, שתי הקבוצות ברצף הפסדים, הניקס רעים בבית, אינדי לא רעים יחסית בחוץ. אבל יש גבול, הניקס את זה יקחו 7) *דאלאס* - מילווקי בנקר רביעי 8) *דנוור* - יוטה עוד משולש. אייברסון ומלו אחרי הנצחון החשוב בפורטלנד יבואו עם המומנטום, מול יוטה החמה בליגה. בכל זאת יוטה פחות טובה בחוץ, ריח של פלייאוף באוויר, דנוור לא תפסיד 9) פיניקס - *הורנטס* ניו אורלינס תנסה להמנע מהמשך רצף ה-L על חשבון פיניקס עם הראש בטרייד ותצליח להוכיח שמקומה בצמרת. פיניקס מתקשה מול קבוצות חזקות. הפתעה עוקצנית של הצרעות 10) *פורטלנד* - בולס הבולס ינסו להפתיע, אבל פורטלנד תשמור על הבית, גם במשחק צמוד 11) *סקרמנטו* - סיאטל בנקר חמישי, תיתכן תבוסה, קינגס מנסים להתקרב לפלייאוף, העונה שלהם רק התחילה

7/11

נמאס כבר מהניחס! דנוור כמעט נתפס, ניו אורלינס כמעט פוספס - מנטרלים זה את זה הלייקרס עם חצי קובי הקינקס מובסים בבית זה מה יש

תום איי

New member
עד עכשיו-אני על 8/16. הכי סביר בעולם!!

לייקרס אורלנדו סן אנטוניו בוסטון דטרויט ניקס דאלאס יוטה פיניקס שיקגו אם קירק משחק, פורטלנד אם הוא לא סקרמנטו

ההימורים שלי

אטלנטה-לייקרס: לא כוחות. ניצחון לאל.אי. אורלנדו-נטס: ניצחון קליל למג'יק. וושינגטון-ספרס: אני יודע, אסור להמר נגד הספרס, במיוחד שהויזארדס הפסידו בפילי, אבל זה בבית והם יצחו. וושינגטון. בוסטון-קליפרס: הסלטיקס בלי גארנט ויכול להיות גם בלי ריי אלן...הקליפרס עם מלוא ההרכב, אולי חוץ מטים תומאס...עדיין, ניצחון ביתי לסלטיקס. דטרויט-מיאמי: שיוט קליל לפיסטונס. ניקס-אינדיאנה: במשחק הזה הכל יכול לקרות. נלך עם הניקס. דאלאס-מילווקי. המאבס באיזי. דנבר-יוטה: פצצות לגבות...דנבר בלי קמבי לא תנצח. הג'אז לוקחים. פיניקס-הורנטס: ההורנטס קצת בירידה...בבית נאש ילמד את פול קצת כדורסל...ניצחון לסאנס. פורטלנד-שיקגו: קשה קשה...פורטלנד בירידה, שיקגו לא מצליחה להתרומם...נלך עם הביתיות...הבלייזרס מסמנים וי. סקרמנטו-סיאטל: סקרמנטו נראית נהדר...סיאטל בקושי נראית. הקינגס יצאו מלכים הלילה.

באטלר בספק להלילה

אני משנה את ההימור שלי- אם באטלר משחק אז וושינגטון, אם לא אז הספרס.

למעלה