איפפוד! מממ, עיפרון רגיל או חודים ?
N NA BoldAs Love New member 18/4/07 #100 חודים! זה מציל חיים לאנשים עם כתב כמו שלי. עגיל בלשון או בגבה?
S SuperMoryMory New member 18/4/07 #104 סטיקרים בחוץ ופוסטרים בפניםם חחח הכי מאגניבבב =) אהההה.. פלאפון עם שירים או אמפי/אייפוד קלילים?~
ק קנפי תעשי לי ילדים New member 18/4/07 #110 ../images/Emo166.gifג'ינס אני מניחה טרנינג מזכיר לי ספורט.. וספורט זה יאק! דאניאל אליל הבנות והנוער שר את "אהבה קטנה" של שירי מיימון או את השיר הזה של ריאנה?
../images/Emo166.gifג'ינס אני מניחה טרנינג מזכיר לי ספורט.. וספורט זה יאק! דאניאל אליל הבנות והנוער שר את "אהבה קטנה" של שירי מיימון או את השיר הזה של ריאנה?
ע עדי D New member 18/4/07 #113 תיכון בואו נעשה שאלות מעניינות><" שההורים שלך יתפסו אותך מזדיינים או שאתה תתפוס אותם מזדיינים?
ל ליעתע New member 18/4/07 #115 פרידה אף פעם לא הייתה לי אהבה חד צדדית>< אבל זה לא אמור להיות כואב... כי לא פגעו בך>< טישו בריחות או רגיל?
פרידה אף פעם לא הייתה לי אהבה חד צדדית>< אבל זה לא אמור להיות כואב... כי לא פגעו בך>< טישו בריחות או רגיל?
A almoglev3 New member 19/4/07 #120 לקפל כביסה אבל רק את הדברים הקלים- גרביים ותחתונים אה ומגבות אמממממ.. תיק דיקיז או ג'אנספורט?