נו באמת... יוני:] אוי שאלה מכשילה: מתמטיקה או אנגלית?
C crazysapir New member 16/4/07 #61 ממ..אם זה בלי המורה המעפנ ה שלי אז אנגלית) לונה פארק או סופר לנד?
ל ל י ב ל י ב New member 16/4/07 #62 וואי זה קשה חחח נראלי לונה פארק:] אמממ ערוץ הילדים או יסבבה? חחח לא מאמינה על עצמי
S SuperMoryMory New member 16/4/07 #68 אממ ניראלי איטלקי ~! D= אהה-- שאלה נחמדדהה-- סתם כי לא היה לי עוד מה לישאול P= רוק עצמאות או גאלה בחייפה? [לאן עדיף?!]
אממ ניראלי איטלקי ~! D= אהה-- שאלה נחמדדהה-- סתם כי לא היה לי עוד מה לישאול P= רוק עצמאות או גאלה בחייפה? [לאן עדיף?!]
ש שרון710 New member 16/4/07 #69 לא הייתי לא פה ולא פה אבל תכלס רוקע"צ... מצלמה דיגטלית או פילמים? (איזו שאלה פטתיתXD)
ש שרון710 New member 16/4/07 #74 אוולה צפון ../images/Emo47.gif למרות המלחמהXD אווריל לווין- כן או לא?
C crazysapir New member 16/4/07 #76 אביב גפן, בגלל נינט).. הייתם רוצים שביט69 יהיו מפורסמים יותר בארץ או בחו"ל?
S SuperMoryMory New member 16/4/07 #77 בארץץ [בתכלב בחול עושים יותר כסףף] אז זה יותר טוב בשבילם.. גם אם הם היו בחול הם לא היו שרים בעברית, ואולי גם לא היינו מכירים אותם כי כמו שאומרים יש מלא תלמידי קולג', ומה? את כולם מכירים?! אממ גיטרה [חשמלית דעעע] או תופים?! ^^
בארץץ [בתכלב בחול עושים יותר כסףף] אז זה יותר טוב בשבילם.. גם אם הם היו בחול הם לא היו שרים בעברית, ואולי גם לא היינו מכירים אותם כי כמו שאומרים יש מלא תלמידי קולג', ומה? את כולם מכירים?! אממ גיטרה [חשמלית דעעע] או תופים?! ^^
M MayKi FreaK New member 17/4/07 #79 יום השואהה ../images/Emo12.gif ארץ או חו"ל ? חיחי , ברור שחו"ל ; ) אבל תגידו מה שאתם רוציםם D: (נממ , חו"ל ! )
יום השואהה ../images/Emo12.gif ארץ או חו"ל ? חיחי , ברור שחו"ל ; ) אבל תגידו מה שאתם רוציםם D: (נממ , חו"ל ! )