משחקי מחשב

BluePrint

New member
כמו מה?

מה זה Shadow Flare? חיפוש הביא לי Shadow Man, Shadowgate, Shadow Hearts, Shadowbane, וShadowfax. אבל לא Shadow Flare. (ענה לי בפורום משחקי מחשב)

major mouse

New member
רק למרושעים ביותר מבין השחקנים

יש את הזכות לסמן את שמם באדום

DDN

New member
צבע אדום.

כעיקרון, תפוז קוראים לגולשים הצבועים באדום "מומחי פורום". בתכלס, הצבע מוענק לגולש שהמנהלים רוצים להדגיש על תרומתו לפורום. כאן נכנס השם "אבירי הפורום" (למעשה רק דרגורן מוגדר כך) וגם מתישהו עבר השם "המסדר האדום". דרגורן, סניפט ובלופרינט הם מהגולשים הותיקים בפורום שתרמו לו רבות, וקיבלו את האדום שלהם בזכות. LORE טרם רבות בתקופה האחרונה, שבה האדום הזה היה זז מגולש לגולש, כאות ותודה על תרומתו. מאז הפך לאדום, אף אחד לא הגדיל לתרום בצורה רבת משמעות, ככה שהאדום נשאר אצלו.

DDN

New member
עוד הערה קטנה

הצבע האדום אינו מקנה שום יכולות ניהוליות, הינו תואר של כבוד ותו לאו.

Nihau

New member
ויש לו השפעות פסיכולוגיות בעייתיות

כשלי היה צבע אדום בשם הייתה לי כל הזמן התחושה שהטפרים שלי צריכים להצבע בצבע הזה גם. מאוד שמחתי להחזיר את השלווה לחיי לאחר הורדת הצבע ויגחכו המנהלים. זה גם מאוד מוזר שמשנים לך את הצבע ואתה חוזר אחורה בפורום אתה פתאום מגלה שמאז ומתמיד היית אדום. ממש שינוי מציאות.

DIDGIN

New member
אם מדברים על השפעות פסיכולוגיות

אני תמיד אראה את השם שלי מודגש. זה תמיד נראה לי בגלל זה כאילו אני נדחף לכל מקום כאן. גם לכם זה קורה?

DIDGIN

New member
לא הבנת

שאלתי אם ככה אתם מרגישים, לא אם אתם רואים את הכינוי מודגש

IceL

New member
אה, סליחה.

ולא, זה לא עושה לי שום דבר מיוחד... רק עוזר למצוא את ההודעות שלי.

Noamz2

New member
נסה את

Dink Smallwood ו MU הראשון דומה למשחקים שציינת אבל הוא שם יותר דגש על העלילה והוא גם הומוריסטי וחינמי. לשני כמעט שאין עלילה אבל הוא יור דומה למשחקים שאמרת. הוא משחק רשת חינמי (בינתיים) ויש בו מקום רב לשיפור הדמות ולעלות ברמות.

DDN

New member
אני אניח ששרשרת לא נכון

ורצית לשרשר אל ההסבר שלי על הצבע האדום. צבע כחול משמעותו מנהל פורום - בעל יכולת לשרשר הודעות, למחוק הודעות, לחסום גולשים, לעדכן מאמרים, טאגליינז, אירועים, וגישה אל הנהלת הפורומים.

panters

New member
כן כנראה

עדיין לא ממש הבנתי מה זה אומר שרשור ומתי מותר לשרשר ואיך וכו' וכו' בהסברים מופיעה המילה שרשור מלא פעמים אבל לא כתוב את המשמעות שלה...

The Evil Rabbit

New member
השרשור

או "פתיל", "עץ" ועוד כהנה וכהנה שמות, הוא בעצם רצף של הודעות שמתגבש לנושא חד. כרגע (זמן כתיבת ההודעה) בדף הראשי השירשורים הם: "משחקי מחשב", נטיות כפילוסופיה", "בי"ס דתיים וRPG", ועוד. כפי שאתה רואה, במערכת של תפוז מעבר למספר מסוים של הודעות בשרשור, השרשור "מתקפל" לדף נפרד. בכל פורום בכל נקודת זמן מספר השרשורים שיהיו בדף הראשי הם לא יותר מחמישה עשר. במידה יש דיון אחד במתקשר לדיון אחר, או במידה ויש הודעה שכותבה כתב אותה בטעות מחוץ לשרשור, או מספר הודעות
(הודעות שלא קשורות לנושא הפורום), נהוג "לשרשר" אותם. (לקבץ אותם לשרשור ארוך) אפשר "להקפיץ" שרשור (להעלות אותו חזרה לראש הדף בעזרת הוספת הודעה) רק אם עברו שלושה ימים מאז התגובה האחרונה שהייתה בשרשור. אם מנהל פורום רוצה להקפיץ שרשור שכבר הפסיק לקפוץ, הוא יכול לפתוח הודעה חדשה ולשרשר אליה את ההודעה הישנה. מקווה שההסבר שלי היה מובן! (בכל מקרה של אי דיוקים, אשמח אם תאירו את עיניי)

למעלה