משחקי מוצ"ש

Cade Foster

New member
קודם כל תודה

כמובן שזה תקף גם לגביך.
&nbsp
את הסדרה מול הקליפרס אני רואה כנפילה מנטלית. בדיוק מהסוג שהייתה ללברון לפני שהוא התחיל לקחת אליפויות. זה קורה. השאלה הייתה איך הוא יחזור ממנה - האם מה שראינו אז זה קוואי האמיתי או מה שראינו בשאר הזמן. אני חושב שה30 משחקים האלה בעונה הנוכחית מוכיחים מיהו קוואי האמיתי. אל תשכח שמדובר גם בFMVP לשעבר (וכן אני יודע שאתה חושב שהוא לא היה השחקן הכי טוב בגמר ההוא - אבל נסכים שהוא היה מעולה באותה הסדרה כי זה מה שחשוב לדיון). כמו שלברון היה השחקן הכי טוב בעולם למרות מה שקרה לו מול דאלאס בגמר ההוא ככה אני חושב שאין טעם לשפוט את קוואי לפי הסדרה מול הקליפרס. הוא כבר הוכיח שהוא שחקן מעולה גם בפלייאוף ואפילו בשלבים יותר מתקדמים.
&nbsp
יובל אתה מכיר אותי מספיק (וירטואלית) כדי לדעת שאני האחרון שיסתכל רק עונה אחת אחורה כדי להשוות בין שחקנים. אני חושב שמאז הגמר ביניהם ב2014 קוואי שקול ללברון ברמתו. אנחנו בעוד כמה ימים נכנסים ל2016, זה כבר שנה וחצי. אם לברון היה בן 28 הייתי אומר שגם זה לא מספיק זמן כדי לקבוע דבר כזה, אבל הוא מסתכל על ה30 מהצד הלא נכון ולכולנו ברור שהוא לא יחזור להיות דומיננטי ויעיל באותה הצורה שבה הוא היה בשיאו. אפילו ניו לברון כבר די מכיר בזה

&nbsp
העניין עם הmilestones שלך שאני לא בטוח שקוואי אי פעם יצטרך להגיע אליהם כדי לזכות בתארים (והרבה). אפשר לקחת שוב כדוגמה את המצ'אפ מול לברון ב2014. אפשר לטעון שהוא היה פחות טוב מלברון בגמר ההוא (לדעתי לא) אבל מי זכה באליפות ובצורה מאוד משכנעת ומי נשאר בלי כלום? מבחינת פופוביץ' שקוואי יפסיד בכל פעם מצ'אפ כזה כדי לנצח 4-1 בסדרה עם כדורסל כזה. אני לא חושב שזה אמור להפחית מהגדולה של קוואי, אלא להיפך. לברון לא היה מתפשר על פחות מ25 נקודות למשחק גם אם לקבוצה שלו היה עדיף שייקח פחות זריקות. אני חושב שכאן המחלוקת בינינו.

rapgamer4ever

New member
למה הסדרה מול הקליפרס הייתה נפילה?

הרי בעונת 14/15 קוואי נעלם התקפית כל משחק שלישי. אז למה בפלייאוף שזה יהיה שונה? ללברון הייתה נפילה מול דאלאס כי הוא שיחק בצורה מאוד לא אופיינית ברבע הרביעי במשחקים בסדרה. אבל קוואי? התפוקה שלו לא הייתה כזאת שונה מהרגיל. משחק אחד הוא מתפוצץ ל-30, משחק אחרי זה הוא קולע 12. זה בדיוק חוסר העקביות שסופרסטאר לא יכול להרשות לעצמו.
&nbsp
קוואי הוכיח שהוא שחקן מעולה אבל הוא מעולם לא הוכיח את עצמו כיוצר עיקרי. כשהספארס לקחו אליפות הוא היה פינישר. מול הקליפרס כשהוא נדרש ליצור באחד על אחד הוא לא עשה את זה מספיק טוב. לכן קשה להצביע על מגמה שבה קוואי תמיד מגיע לעבודה בצד ההתקפי, גם כשדברים לא עובדים הכי חלק.
&nbsp
אין לי מושג על סמך מה אתה אומר שקוואי היה שקול ברמתו ללברון מאז 2014. הוא לא היה דומיננטי בהתקפה והספארס עשו עונה מאוד בינונית. כמובן שגם הפסידו בסיבוב הראשון כשהוא נעלם לפרקים בהתקפה ולא עשה את האימפקט הצפוי בהגנה. הוא לא משך שמירות כפולות. להזכירך הוא אפילו לא היה הספאר הכי טוב באותה הסדרה. מה לעונה הזאת ולעונה של לברון שכמו תמיד הוביל את אחת הקבוצות הטובות בליגה והקשה על האלופה יותר מכל קבוצה אחרת שפגשה?
מבחינת "נתונים" לברון סיים שלישי במירוץ ל-MVP וזכה ל-552 נקודות. קוואי סיים במקום ה-12 וזכה לנקודה אחת. בפלייאוף המצב לא היה שונה, לברון עשה קמפיין מרשים מאוד ועשה ארגיובלי את הפלייאוף הכי טוב בליגה. הוא או קרי.
&nbsp
אני בטוח שקוואי יתקל ב-milestones כי אפילו אם סאן אנטוניו תיקח אליפות היא בודאי תתקל ביריבות שיקשו עליה את החיים. סאן אנטוניו ב-2014 הייתה קבוצה נדירה שגם לא תחזור על עצמה (בדומה לדטרויט 2004 למשל). עם כמה שהיא הייתה נדירה היא בכל זאת נתקלה בקשיים- בסדרה מול דאלאס, מול אוקלהומה, מול מיאמי במשחקים 1-2. אתה צריך שחקן שיתעלה במצבים כאלה. זה לא היה קוואי כי הוא היה רול פלייר התקפי באותה קבוצה. היום הוא הכוכב וסאן אנטוניו תצטרך אותו שירים אותה, ולא פעם אחת. להערכתי סאן אנטוניו כיום בנויה בצורה שאם קוואי לא יסחוב אותה על הגב במצ'אפים מסוימים היא לא תיקח אליפות.
אם נגלוש לדיון התיאורטי אפילו יותר- אני לא מסכים איתך שלברון לא היה מתפשר על פחות מ-25 נקודות. כשעושים עליו דאבל טימים הוא לא מבזבז את הזמן ומוצא מיד את השחקן הפנוי. הקטע הוא שקבוצות לרוב מגיעות למסקנה שעדיף להן לקבל בראש מלברון רוב המשחק מאשר לחטוף על הראש שלשות של קלעים פנויים.

Cade Foster

New member
לא מסכים שקוואי היה נעלם לעיתים קרובות

הוא היה פצוע בתחילת העונה, לקח לו קצת זמן לחזור לעצמו אבל כשהוא חזר הספרס התחילו לנצח ולהתאושש מפתיחת עונה חלשה. ההשפעה שלו על הקבוצה חשובה כמעט כמו ההשפעה של לברון על קליבלנד.
&nbsp
הספרס חוזרים על עצמם כל שנה כמעט. הם חיים ומתים על הכדורסל של פופוביץ'. לפעמים זה ייגמר באליפות ולפעמים לא, אבל קשה לי להאמין שבאיזשהו שלב תוכנית המשחק תשתנה והם יילכו לבידודים לקוואי. זה פשוט לא הכדורסל שלהם.

rapgamer4ever

New member
בוא נסתכל מה קוואי עשה בהפסדים של הספארס

מאז האולסטאר בשנה שעברה:
4 נקודות, 12 נקודות, 8, 14, 24, 13, 19, 14. ממוצע של 13.5 נקודות בהפסדים (הממוצע הכללי שלו מאז האולסטאר- 18 נקודות למשחק).
&nbsp
&nbsp
בכל ההפסדים האלה מן הסתם דברים לא תקתקו כמו שצריך וקוואי לא התעלה בשום צורה. ביצע את התפקיד המוגבל שלו ולא מעבר.
זה לא שהוא "נעלם סדרתי" אבל בשום שלב הוא לא הראה שהוא "מופיע סדרתי". בפעם היחידה שהספארס היו חייבים שיופיע בסדרה מול הקליפרס- זה לא קרה.
&nbsp
ה"כדורסל של הספארס" משתנה כל 3-4 שנים בהתאם לסגל שיש להם. ב-2003 הם נראו שונה מאשר ב-2007. בשנים הבאות הם היו בשפל עד שהגיעה קבוצה עם סגנון שונה לגמרי ב-2014. גם השנה הספארס משחקים שונה מאשר ב-2014: קצב איטי, ביסוס הרבה יותר גדול על משחק פוסט וניצול מיסמאצ'ים. אלה בערך אותם שחקנים אבל סגנון המשחק השתנה.

Cade Foster

New member
אפשר להסתכל על זה בדרך אחרת

מאז האולסטאר ספרת 8 הפסדים בלבד לסן אנטוניו שזה מאזן אדיר, זה מעל 80%. נראה לי שאם קוואי משמעותי לסן אנטוניו ברמה של הפסד על כל ארבעה ניצחונות אז הוא בהחלט אחד השחקנים הבכירים בליגה (מה גם שממוצע של 13.5 נקודות זה ממש לא ממוצע של שחקן שולי בNBA, בטח כזה שמביא איתו הגנת פרימטר שאף שחקן אחר בליגה לא יכול להביא).
&nbsp
הכדורסל של הספרס יכול להתבטא על הפרקט בהרבה דרכים אבל הדבר המשותף לכולם הוא שכולם עובדים למען הקבוצה ולא הקבוצה עובדת למען הסופרסטאר שלה כמו במקרה של הקבוצות של לברון.

rapgamer4ever

New member
ברור שהוא אחד השחקנים הבכירים בליגה

אבל הוא לא הראה לנו אינדיקציה שהוא מסוגל להשתלט על משחקים, זו הנקודה. לברון לעומת זאת- יודע. אלה ה-milestones שאני מדבר עליהם כי עד שקוואי לא ילמד להשתלט על משחקים במידת הצורך הוא לא יהיה יותר טוב מלברון.
&nbsp
אתה סתם זורק סיסמה שהקבוצות של לברון עובדות למען הסופרסטאר. לברון מוביל התקפות סופר יעילות כל הקריירה. מ-2009 ועד היום הקבוצות שלו לא ירדו מהטופ 6 ביעילות התקפית. תחשוב על זה- מאז שפיניקס הובילו את הליגה ביעילות התקפית ועד גולדן, הקבוצות של לברון תמיד בטופ.

TheReturn23

New member
אני לא אומר שבלאט מאמן רע

הוא פשוט לא יכול לבוא ליידי ביטוי שהוא תחת לברון, הוא בגדר עציץ שם זה האמת.

ביג פאקינג דיל אז הפסידו ב29 הפרש

למי באמת אכפת?
ממפיס מפסידים ככה כל יומיים ועדיין ימררו לקבוצות תחיים בפלייאוף

fatnoam

Active member
השני סנט שלי על משחק העונה

דבר ראשון, אני אנסה לקזז - החלודה של קיירי מול החיסרון של בארנס. אף אחד מאיתנו לא יודע איך קיירי יחזור, אבל בגדול מדובר בשחקן ענק, הדריבליסט והחודר הכי טוב בליגה כנראה (לא הכי יעיל כי הארדן מקבל כל מיני שריקות), אבל אין ספק שמדובר בשחקן ענק שבמשחק גם שיחק מעט דקות וגם היה חצי כח בדקות האלה.
מצד שני הוא שיחק, לעומת בארנס שלא שיחק בכלל. בארנס שחקן ענק לדעתי, בדיעה הרווחת מוערך פחות, אבל בכל מקרה בארנס מאפשר ללוחמים לשחק את הסמול בול האמיתי שלהם עם דריימונד גרין בסנטר, ושהוא לא שם אין מישהו אחר שאפשר לשים מבלי שיהיה חור בריבאונד ובהגנה, ולחילופין, שיכסה את הנ״ל, אבל יפגע במהירות שגורמת לקבוצה הזו לצאת בטירוף למתפרצות ולהפוך מהלכים הגנתיים להתקפה קטלנית.
&nbsp
אז קיזזנו.
&nbsp
עכשיו למשחק עצמו:
1. גולדן קולעת ים נקודות למשחק אם אני לא טועה בשידור אמרו שהיא קולעת 115 בממוצע למשחק (לא בודק כי אני בעבודה), וקליבלנד חתכו את זה באיזה 25 נקודות. זה מדהים. השלב הראשון בלעצור קבוצה זה להוציא אותה מהקומפורט זון שלה, ובהרבה רגעים במשחק גולדן לא נראו בקומפורט זון שלהם. זה נכון שקליבלנד סחבו משחק איטי ובעצמם ניגרו מהשדה, אבל בתכל׳ס הרבה קבוצות מנסות לנצח את גולדן בתחרות קליעות ומקבלות בראש, הרבה קבוצות מנסות להוציא אותם מהקצב המהיר ולא מצליחות ואז מקבלות בראש. קליבלנד הצליחו בלשלוט בקצב. זה יפה.
&nbsp
2. לברון לא נראה טוב בכלל. את הסטט׳ הוא משיג, אבל במשחק הזה הוא קיבל הרבה שופטים ושטויות. הרבה פאולים בהתחלה שלא שרקו לו כי שמר על ברנדון ראש. אני חושב שלמשחק כזה הוא היה אמור לעלות עם כל הדלק, וזה לא היה נראה ככה. אם זה היה סתם משחק ליגה אז לא הייתי אומר דבר, אבל יש עניין של הצהרת כוונות במשחק הזה. הבלוק המעליב (לא מאמין ששרקו אגב) שהוא קיבל מדריימונד רק מעצים את זה. לברון צריך לדפוק את זה בדאנק + פאול, ולא לקבל בלוק מהגוץ הזה.
&nbsp
3. וואללה כשקארי פצוע ויושב בחוץ הלוחמים נראים פגיעים. מדהים כמה טוב דריי נראה ליד קארי, וכשקארי יושב בחוץ הוא נראה כמו שחקן רוטציה שצועק יותר מדי. למזלו, ולמזלינו, קארי חזר, לא היה בשיאו, אבל משך המון אש, והשאיר את דריי לנהל את ה-4 על 3 הזה אחרי הפיקאנדרול, והדרך משם לניצחון היתה סלולה. גרין במשחק מצויין, שוב, ובאמת שהוא פשוט שחקן מגוון שעושה המון על המגרש בשני הצדדים. נכס אמיתי. אין לי ספק שהוא יותר חשוב להם מקליי או מבארנס.
&nbsp
4. בוגוט חיסל את מוזגוב במאצ׳אפ הישיר, מה שגורם לחשוב שכנראה ועדיף מולם לשחק כל הזמן עם טריסטן. תומפסון שוב היה טוב אבל לא ראה יותר מדי דקות. כמה שהוא מוגבל, לבוגוט קשה להתמודד עם הניידות שלו, ולדריימונד קשה להתמודד עם הכח שלו. אני מניח שבמפגש הבא מולם נראה אותו יותר, ונראה את אזילי יותר מצד שני, כי לדעתי הוא היחיד אצל הלוחמים שיכול להתמודד איתו.
&nbsp
5. בגדול מה שניצח את המשחק הזה זה הספסל. איגודלה שוב היה מעולה, אבל בתכל׳ס שאתה עולה עם ראש בחמישיה, אז איגי נחשב החמישיה האמיתית. ליוינגסטון היה בלתי עציר ובתכל׳ס הוא מהווה בעיית מאצ׳אפ לא קלה לקאבס. לא מבין למה דייויד בלאט לא החליף עליו הגנה, הוא עשה בצפר לסמית׳, דלי ומו וויליאמס. וויליאמס אגב היה חלש מאוד, ועכשיו כשקיירי חזר אני לא חושב שהוא צריך לראות דקות בכלל. מיותר. בכלליות לא ראינו יותר מדי מהספסל של הקאבס, בעיקר קבלת החלטות רעה.
&nbsp
6. קווין לאב - דבר ראשון משחק סולידי ולא רע של שחקן שהיה חסר מאוד לקאבס בגמר. הוא אופציית פוסטאפ טובה, הוא מרווח את הרצפה (למרות שלדעתי לא קלע שלשה במשחק הזה), והוא גם משתף פעולה מצויין עם לברון. הקטע, שכאן זה נגמר. המלחמה על הלוס-בולס - לא שם. הגנה לא קיימת. אם אתה לא שומר, לפחות תרביץ. הוא עשה פאול ראשון ברבע רביעי. לוקחים עליו ריבאונד בהתקפה, והוא לא גורם להם להרוויח נקודות מהקו. לא עוצר מתפרצות בפאול. גרין עולה לתת דאנק? תוריד אותו לפרקט, אל תזוז הצידה. לי זה מרגיש מאוד לא תחרותי, ובסופו של יום אתה רואה שחקן כמו גרין, עם הרבה פחות כדורסל (אולי לא הרבה פחות, אבל ארגיומנטל), שפשוט רוצה כל כך יותר. לא מבין את זה.
&nbsp
7. מאצ׳אפים - זה בעצם מה שהפסיד לקאבס את המשחק. לברון מבזבז אנרגיות בלרדוף אחרי קליי בחסימות (ולברון מאוד גדול ולא טוב בזה), כל הנמוכים לוקחים תורות בשביל לקבל בראש מליוינגסטון, לאב שומר על גרין, ולא מספיק לעשות כלום כי כל היום הוא בדאבל אפ על סטף, ושהוא גם שומר הוא נותן מטר ומקבל שלשות על הראש. הקאבס צריכים לפתור את הסיפור הזה. לברון על גרין, שאמפרט על קליי או דברים כאלה.
&nbsp
8. ההגנה של גולדן סטייט היתה מצויינת. בשקט בשקט הם באמת מפתחים תיאום הגנתי יעיל ומפחיד ויש להם שומרים טובים כמעט לכל עמדה. גם ההגנה האישית, גם ההגנה על הטבעת, גם החילופים ובעיקר הרצון לסגור חורים אחד של השני מבלי להאשים ולהתעסק. כל הכבוד להם.

כיף לקרוא נועם

-התוכנית של הקאבס כמו תמיד מול ג"ס, ובצדק, היא לאפשר להם לנסות ולנצח את המשחק בעזרת השחקנים הפחות מובילים של הקבוצה, ליוינגסטון היה שובר השיוויון הזה. להבא במידה ויידרש יזדרזו להצמיד לו שומר גבוה יותר מג'יי אר או מו וויליאמס, (שאמפרט/ אולי אפילו ג'פרסון) זה בעיקר מצחיק כי זה מה שהם רצו שיקרה (יש לי אפילו תאורייה שאולי זו הסיבה שהקאבס הצמידו לו מיס מאץ'), שליוינגסטון יהיה האיש שמסיים התקפה, ההימור עבד לטובת הווריורס.

-גם אני הייתי רוצה שלברון ישמור על דריימונד, אבל במקרה הזה על מי בדיוק ישמור לאב, על איגוואדלה, שיכול לעבור אותו באחד על אחד וליצור חורים ברוטציה ההגנתית? על ליוינגסטון שהרבה יותר זריז ממנו? זו באמת שאלה. אבל בהחלט הייתי רוצה לראות את הקאבס מנטרלים עד כמה שאפשר את המנוע של ג"ס במפגשים פוטנציאליים הבאים. קרי- את גרין, את סטף, את קליי.

שינסו לנצח עם השאר. לפתות את בוגוט ואזילי לזרוק מרחוק, לתת לאיגוואדלה מבטים פנויים מהשלוש (אבל לעשות את זה טוב יותר מבגמר- למצוא דרך להקשות עליו את הזריקה אם הוא כבר לוקח אותה) וכן, לתת לליוינגסטון לקחת זריקות מיד-ריינג'.

fatnoam

Active member
בגדול אני חושב שלקווין לאב אין יותר מדי מה למכור מול הלוחמים

אולי הוא טוב לדקות הספסל, אבל הסגנון של הלוחמים והיכולת שלהם להתקיף מכל עמדה גורמת להמצאות שלו במגרש לחיסרון. כי תמיד תהיה עזרה על קארי, לכן תמיד תצטרך חבר׳ה יותר ״קטנים״ מחויבים וניידים. בהתקפה הוא לא מחפה על זה. הוא טוב להרכבים של גולדן סטייט עם מאריס ספייטס, או בהרכבים שקארי יושב בחוץ. אין הרבה דקות כאלה.
&nbsp
ההרכב הטוב של הקאבס מול הווריירס זה קיירי-סמית׳-שאמפרט-לברון-טריסטן, ובדקות מסוימות אפשר להשתמש בדלבדובה במקום סמית׳. זה פחות או יותר ההרכב שמשאיר להם סיכוי לעמוד עם הלוחמים וליצור להם בעיות מאצ׳אפ.
&nbsp
&nbsp

rapgamer4ever

New member
יהיה מטורף לומר את זה

אבל אני חושב שדלבדובה חייב להיות בהרכב הזה של קליבלנד. הוא השחקן הכי קשוח שלהם והפיק אנד רול שלו עם טריסטן נפלא.
אני חושב כמוך שלקליבלנד הולך הכי טוב מול גולדן כשהם עוברים לשחק סמול. השאלה היא האם יש לך סיכוי לנצח סדרה מול גולדן "במשחק שלה", או שהפתרון הוא לעשות להם בעיות מצ'אפ בקו הקדמי, על אף שזה לא הכי עבד בינתיים.

fatnoam

Active member
לברון ב-4 זה פשוט הסמול בול הכי טוב שקיים

אז לכן קליבלנד כל כך טובה בסגנון הזה.
&nbsp
אבל!
&nbsp
אני לא בטוח שבדקות של קיירי יש הצדקה לדלבדובה. שניהם שומרים טובים לסטף, אבל אף אחד מהם לא שומר טוב לשאר החמישיה של גולדן.
&nbsp
כמו כן, להרכב שציינתי סביר להניח שלגולדן לא תהיה בעיה בלהגיב עם סטף-קליי-דרה-בארנס-גרין (סטף על קיירי, גרין על טריסטן, אנדרה על לברון, בארנס וקליי על שאמפרט וסמית׳), משמע גולדן עדיין יוכלו לשחק עם ההרכב הכי טוב שלהם. כאילו אין לקליבלנד שחקן שיכול לגרום לגולדן להצטער על הרכב הגמדים, והקטע זה שאם יעלו אחד כזה (לדוגמא מוזגוב שעושה פוסט אפ מצויין על נמוכים), אז הם ישלמו על זה ריבית דריבית בהגנה.
&nbsp
למרות זאת, אני באמת חושב שזה הצ׳אנס הכי טוב של הקאבס, והם צריכים לקוות שלאב יפגיז בדקות שגולדן לא ישחקו בהרכב שמעניש כשהוא על המגרש. אני כן חושב שעם הגנה טובה, ועם קיירי ולברון, לקאבס יכול להיות מספיק firepower בשביל להתמודד עם גולדן.
&nbsp
מצד שני, אני ממש אבל ממש לא מהמר נגד גולדן סטייט. הלכתי איתם בשנה שעברה, אני איתם גם השנה. וגם מגיע להם.

rapgamer4ever

New member
גולדן זה הסמול בול הכי טוב כיום

מפה המחשבה שכדי לנצח אותם אתה תצטרך לשחק ביג. בהרכב שתיארת גולדן יותר טובה משמעותית ב-4 עמדות מתוך 5.
תראה- ממה שראינו עד כה במפגשים בין גולדן לקליבלנד אני מסכים איתך. לא מסכים איתך לגבי דלבדובה אבל מסכים עם הקונספט הכללי שהולך להם הכי טוב עם לברון ב-4 וטריסטן ב-5. מצד שני גם ראינו שהם מפסידים לווריורס בצורה די עקבית וזה הגיוני, כי בהרכבים האלה יש לגולדן יתרון כמעט בכל פרמטר. הם יותר איכותיים, יותר מנוסים בהרכבים מהסוג הזה ויותר ארוכים.
&nbsp
&nbsp
אני חושב שסאן אנטוניו מהווה את המכשול הכי גדול בפני הווריורס כי הם היחידים שיכולים אולי להעניש את גולדן במידה ותבחר לשחק סמול. יש להם סייז מטורף- דאנקן ואלדריג' שניהם סנטרים לגיטימיים בליגה של היום. ספק אם בארנס מסוגל להתמודד עם מישהו מהם. קוואי עם מוטת ידיים מפחידה והוא חזק בטירוף. אפילו דייאו מהספסל אוכל בפוסט שחקנים רזים מדי. הקבוצה שתנצח את גולדן תצטרך לעשות את זה דרך משחק פוסט וריבאונד התקפה, כך שלווריורס לא תהיה ברירה אלא לשחק בהרכב מסורתי עם בוגט/אזילי. הם מצוינים גם בהרכב הזה אבל יותר פגיעים בעיני.

fatnoam

Active member
מסכים להכל

גם לתיקון שלך על גולדן. מתקופת לברון בהיט, אני רגיל לכתוב על ברון ב-4 כסמול בול הכי מפחיד שיש. בתכל׳ס בקאבס זה פחות טוב.
&nbsp
מדברים על ההיט, אני חושב שלקבוצה ההיא יש קייס מצויין מול הווריירס. ווייד ולברון בהגנה מפחידים, בוש טוב ב-5 מול גרין, והיו להם שם מספיק שחקני רוטציה שיגרמו לווריירס לשלם. בכל אופן חבל שלא נראה את זה קורה.
&nbsp
עוד דבר בקשר למה שציינת - הדרך של סן אנטוניו להגיב לסטף היא לשחק את קוואי ודני גרין עליו, משמע טוני פארקר יצטרך לשמור על אחד מהווינגס (כנראה איגי, הוא נותן להם הכי הרבה פחות יתרון מאיגי-קליי או בארנס). אני מאוד אוהב את דיאו ואני חושב שהוא יוכל להגן מצויין על דריימונד (גם שמר מצויין על לברון בזמנו).
&nbsp
אני לא יודע עד כמה נראה את דאנקן ולמרכוס יחד על המגרש שכן אני חושב שלכל אחד מהם מאוד קשה לשמור על הפיק אנד רול של דריי וסטף. אני גם לא יודע עד כמה דאנקן בגילו בנוי להעניש אם ישמור עליו בארנס לדוגמא.
&nbsp
כיף לחשוב על הקרב הזה בין הקבוצות, הלוואי וזה יקרה. כזה הצטערתי שנה שעברה שזה לא קרה.

אם סמול בול, אולי כבר הייתי מעדיף ללכת עד הקצה

לברון בסנטר, לאב סטרץ' פור, שאמפרט בשלוש, סמית' וקיירי, כשדלבדובה מחליף את ג'יי אר/קיירי במידת הצורך. בהגנה, לברון שומר על גרין, לאב על בארנס, שאמפרט על ת'ומפסון, ג'יי אר על איגוואדלה (שוב, כשהמיס מאץ' הזה יכול לפתות אותו לסיים התקפות ובמקביל ג'יי אר מספיק זריז ואתלטי כדי להקשות עליו לחתוך לסל) וקיירי/דלי על קרי.

הרכב כזה יכול לאפשר לקאבס אופציות אינסופיות במאבקים בצבע (לברון- כפי שהיה בגמר) בפוסט (לאב- אחוזים מהגבוהים בליגה במשחק פוסט), בחדירות (קיירי), ומהשלוש (ג'יי אר/קיירי/לאב/דלבדובה).

אני לא אתפלא אם זו אופציה שכבר מוכנה לבלאט בכיס, במידה ויהיה מפגש חוזר שכזה בגמר (קשה לי להאמין שבמשחק עונה סדירה הבא נראה אותו מנסה את זה, זה עלול לשמש יותר כסוג של נשק יום דין).

fatnoam

Active member
לאב על בארנס מאצ׳אפ מאוד בעייתי

ללאב יש יתרון קל בפוסט, אבל בארנס יכול לשמור עליו בקלות יתרה בשאר המקומות, ובהגנה ללאב אין רגליים לעמוד עם בארנס.

Cade Foster

New member
אין לי יותר מידי מה לכתוב על אינדי-וולבס, רק שאלה ליובל

הקהל במינסוטה תמיד כזה שקט? אפשר היה לשמוע את החריקות של הנעליים על הפרקט כמעט לאורך כל המשחק. אם זה ככה תמיד אני לא מתפלא שהם במאזן חוץ יותר טוב מאשר מאזן בית.

rapgamer4ever

New member
זה לא תמיד ככה אבל בוא נאמר

שהאולם שלנו אף פעם לא מהרועשים ביותר בליגה.

BeniTaz

New member
סקרמנטו מעצבנים, כספי במשחק ההגנה הכי טוב שלו ב-NBA

זה משחק שהם היו חייבים לנצח. אני מרגיש שקארל לא מצליח לשלוט בקבוצה בגלל האופי המרדני של קאזינס ורונדו. נראה שהוא לא מקבל את הגיבוי מדיבאץ' והוא רק מנסה לשרוד. למרות השיפור יש שם יותר מידי בלאגן.
&nbsp
קודם כל רונדו אולי מוסר מדהים אבל הוא לא דואג לסדר במשחק של סקרמנטו, 15 אסיסטים זה מעולה אבל 8 איבודים זה יותר מידי וזה קורה לו הרבה.
&nbsp
רודי גיי שוב לא הופיע למשחק, שוב מתפזר בהתקפה, קאזינס לוקח את כל השלשות החשובות בקלאץ'.. אוקי הבנו שיש לו יד ל-3 אבל כשבלינלי וכספי איתך, לא יכול להיות שקאזינס לוקחים שלשות קשות על שמירה.
&nbsp
ושוב צדיק אחד, כספי שוב משחק ביעילות וחבל שהוא לא מעורב יותר בהתקפה כי כשהוא מעורב קורים דברים טובים. אבל הסיפור של כספי היום זה ההגנה שלו.. שמעו, הוא נתן שם כמה מהלכי הגנה. מקווה שמישהו יעשה היילייטס שלו ממהלכי הגנה (כולל 2 חסימות!) כי היו לפחות 7-8 מהלכים שכספי עצר סל בטוח.

למעלה