משחקי מוצ"ש

לא מובן איך לא חיפשו את כספי בדקות האחרונות

היה נראה שזה עוד יום מוצלח שלו מהשלוש ומין הראוי
היה לסדר לו את אותן שלשות מפגרות שסידרו משום מה דווקא לקאזנס.
מסכים מאוד עם מה שאמרת על ההגנה. זו הנקודה הפחות טובה שלו העונה ומול
פורטלנד היה ממש טוב ברוטציות ובהגנת אחד על אחד. אפילו הצליח לחטוף כמה כדורים (ולא לאבד אותם שניה לאחר מכן, סוף סוף).

בפורום האוהדים שלהם התחילו אפילו דיבורים על זה שהוא אפקטיבי
לקבוצה במידה שווה לרודי גיי (זה לא באמת נכון, אבל זה כן מעלה תהיות
האם הוא מקבל מספיק זריקות יחסית ליעילות ההתקפית שלו לעומת גיי)

BeniTaz

New member
כמה דברים

אני לא חושב שנקודת החולשה של כספי השנה היא ההגנה. הוא מאוד השתפר ואפילו צוות השידור המקומי במהלך המשחק הגדיר אותו כשחקן הגנתי (לא משהו מופרך ליכולת שלו העונה בהגנה) וזה אומר הכל. אני חושב שהוא מקבל את הפידבק בצד הזה של המגרש השנה ובצדק.
&nbsp
לגביי גיי, אני בדעה שטרייד על גיי יעשה רק טוב לסקרמנטו. לא רוצה להתחיל להשוות אותו לכספי, סוג מאוד שונה של שחקנים.. ואני לא חושב שצריך להשוות את מספר הזריקות כי כספי לא סקורר ולא מייצר כמו גיי אבל כרגע יש בלאגן התקפי.. עם קאזינס ורונדו אתה תחיה ותמות אבל גיי לדעתי סתם מעמיס עוד בלאגן מיותר. לא בכדי גם ממפיס וגם טורונטו התקדמו כשהוא עזב. אני חושב שהוא בסך הכל עושה יותר נזק מתועלת. יש לו התעלות פעם בכמה משחקים אבל הוא לא יציב בכלל. כספי שחקן משלים נהדר, אולי אחד הטובים בתפקידו כשחקן משלים שעושה קצת מהכל ברמה מאוד גבוהה.

אם להשוות בין הדברים הטובים והרעים שהוא עושה

אני מוצא אותו הרבה יותר פעמים עושה מהלך הגנתי רע (קולט לפעמים חצי שניה מאוחר מדי מתי צריך לחזור לאיזור השמירה שלו, וזקוק ביותר מדי פוזישנים לשחקנים שיחפו עליו כשהשחקן שהוא שומר עליו עובר אותו באחד על אחד) מאשר מהלך התקפי שכזה (מאבד בעיקר כשחודר לסל, לצערי, שזה אכן משהו שהייתי רוצה לראות אותו מצליח לעשות כחלק מקפיצת מדרגה נוספת, אבל סה"כ אין כמעט תלונות אליו בהתקפה).
&nbsp
לגבי טרייד על רודי קשה לי להגיב ברצינות כי אני לא יודע איזה חלופות
הם יכולים להביא עם התקציב שלהם אבל כן חושב שכספי צריך לקבל מספר זריקות גדול יותר במשחקים מהסוג שבו הוא נראה בזון. אין שום סיבה שלא. בטח כשהחלופה של שלשה שלו היא שלשה של קאזנס.
&nbsp
כל קבוצה שואפת שיהיה לה בקבוצה קלעי שלוש בטוח וזה די ביזבוז ששחקן מהסוג הזה כשהוא בזון מסיים משחק שלם עם 4 זריקות שלשות בלבד. אגב כספי סיים עם מדד הפלוס מינוס הגבוה בקבוצה. זה מרשים אפילו יותר כי הוא שיחק כמעט 37 דק'.

למעלה