משחקי מוצש

OrEl74

Well-known member
מנהל
מינסוטה מנצחים בבית ומצמצמים ל 2:1 מול יוסטון

אף פעם לא הבנתי את הפערים העצומים האלה של קבוצות מסוימות בין בית וחוץ.
איך לפני יומיים ביוסטון, הם קלעו 82 ופתאום בבית הם קולעים 40 נקודות יותר?
&nbsp
&nbsp

יובל, איך אתה רואה בדיעבד את השחרור של רוביו וההחתמה של טיג?

המספרים לא צועקים את זה, אבל נראה לי שיכלו להחתים את רוביו על חוזה נח יותר ולקבל ממנו הרבה יותר.

rapgamer4ever

New member
כמה דברים

רוביו היה חתום אצלנו והעברנו אותו בטרייד תמורת בחירת דראפט. אהבתי את המהלך בזמנו ואני לא מתחרט עליו גם עכשיו.
&nbsp
לגבי טיג אני מודה שטעיתי. לכאורה הוא קלעי יותר טוב מרוביו אבל הוא מהסס לזרוק שלשות בקאץ' אנד שוט כשהוא יחסית פנוי. תמיד נותן פאמפ פייק והרבה פעמים לא משיג מזה הרבה. גם הכימיה שלו עם טאונס לא טובה, חשבתי שהוא יתרום ל-flow ההתקפי שלנו וזה לא קורה. הגנתית הוא גם יותר חלש ממה שחשבתי.
לזכותו יאמר שהוא כן תרם לנו יותר בתקופה שבאטלר היה פצוע וחלק חשוב בהעפלה שלנו לפלייאוף.
&nbsp
מצד שני אני לא מתגעגע לרוביו. הוא שיחק אצלנו 6 עונות וזה לא עבד. גם ביוטה הוא לא הצטיין במיוחד לאורך העונה. עכשיו בסדרה מול הת'אנדרס הוא נהדר ואני שמח בשבילו, אבל לא מקנא או חושב שזה היה יכול להיראות כך אצלנו. יוטה הרבה יותר מאומנת, יותר חכמה, נותנת חסימות הרבה יותר טובות וזה לא מפתיע שכמעט כל רול פלייר יפיק שם יותר מאשר אצלנו.

rapgamer4ever

New member
כיף לנצח משחק פלייאוף!

ובמיוחד כיף שזה גיים 3. אני לא משלה את עצמי שאנחנו יכולים לסכן את הרוקטס בסדרה אבל לפחות להחזיק את האשליה לעוד יומיים שהסדרה יכולה לחזור למינסוטה לגיים 6.
אין לי זמן לפרט אז רק אציין בקצרה נקודות מפתח:
- הגנה הרבה יותר טובה על הפיק אנד רול. הגארד שלנו סגר ברוב המקרים את ה-pullup 3, הביג מן סגר את הרול וחיכה בצבע. אפשרנו לרוקטס לקחת זריקות מיד ריינג' בהם בהחלט מסוגלים לקלוע, אבל זה עדיף על פני הטיילת בצבע ומבול השלשות הפנויות שחטפנו קודם לכן.
- קלענו באחוזים יוצאי דופן, כמעט כל שחקן וולבס שעלה למגרש היה טוב ואני ממש לא מצפה לתפוקה התקפית כזאת בהמשך.
- KAT ברוך הבא לסדרה באיחור אופנתי של שני משחקים.

Anfield

New member
שחטו אותנו

האווירה באיצטדיון הייתה מעולה (איפה הייתה אווירה כזאת במשחק מספר 2?) ודחפה מאוד את יוטה. גם כשהיה לנו רצף והשתלטנו עם פער של 10-15 הם חזרו מהר.
אין ספק שכצפוי הבעיה הכי גדולה שלנו היא גובר, הוא סותם את הצבע וזה מקשה מאוד על ווסטברוק לסיים שם מהלכים. אנחנו גם לא חכמים מספיק כדי להוציא אותו מחוץ לצבע עם פטרסון ב5 למשל. ההרכב הזה עלה אבל לא משחקים עליו מספיק וגובר פשוט נשאר עם מרווח כמה צעדים מפטרסון. הוא גם מנטרל כמעט לחלוטין את אדאמס.
אנחנו יכולים עדיין לנצח את הסדרה אבל כרגע איש הסדרה זה גובר והכיוון זה הדחה.
סך הכל מגיע כל הכבוד ליוטה על הקבוצה הזאת, משחקים הרבה יותר יפה מאיתנו וכשאני רואה ביציעים את ג'רי סלואן וג'ון סטוקטון אז אני גם נזכר איך פעם הם היו עושים לנו בית ספר.

fatnoam

Active member
קבוצה מנצחת אינדיבידואלים

ראסל תמיד טוען שהוא שחקן ברמה הכי גבוהה. אז וואללה, לברון לקח יותר רחוק קבוצות שהיה לו סגל כזה טוב. בטח בפלייאוף, שהחמישיה אמורה לשחק הרבה דקות, סגל כמו של אוקלהומה אמור לזרוח. אז כנראה שראסל משחק בתקרה שלו - רמה מתחת לגדולים ביותר בליגה.
&nbsp
יוטה מבליטה בקלות כל חסרון של הת׳אנדר, כי יש להם פשוט סגל טוב. הם הולכים לפוסט אפ של פייבורס כשצריך, כשיש לו יתרון. האם זה הגו טו מוב של הקבוצה? לא, אבל זה נכון לעשות כשיש מיסמאץ׳. ככה יוטה משחקת לחוזקות שלה ולחולשות של היריב, ובהגנה יש להם מאצ׳אפ סביר, ואחלה. גם כשיש קבוצה ולא אינדיבידואלים, רואים כל שחקן נותן אקסטרא מאמץ. קחו שוב לדוגמא את פייבורס שצריך לצאת מאיזור הנוחות שלו ולשמור על כרמלו בקו השלוש, והוא עושה את זה מצויין. כרמלו מהצד השני צריך לשים גוף על פייבורס ולעשות בוקס אאוט, והוא לא עושה את זה בכלל. לו כרמלו היה חלק מקבוצה, כולי מאמין שהוא היה עושה את המאמץ הנוסף.
&nbsp
בחזרה לראסל, הוא נותן מספרים שהתרגלנו אליהם, 24 למשחק, 11 אסיסטים, 10 ריבאונדים ו-2.5 חטיפות. הקטע, שראסל באופן קבוע היה משמיד את הפוינט גארד ממולו. לאו דווקא הגנתית, אבל מספרית, בטוח. ריקי רוביו נותן 17 נקודות למשחק, 7 ריבאונדים, 7 אסיסטים ו-2.5 חטיפות. בעונה הרגילה, רוביו עומד על 13, 4.5, 5.5, 1.5. כאילו דווקא מול ראסל, האינטסנסיבי, המפחיד, ששולט בקצב, רוביו מעלה את הרמה שלו פצצות. אם יש משהו שמנצח לג׳אז את הסדרה הזו מעבר לקבוצתיות, זה שרוביו משחק ברמה של ראסל.
&nbsp
&nbsp
ואגב, רודי גובר ממש גורם לסטיבן אדאמס להיראות במימדים הרגילים שלו, ולא האולסטאר חלק מטריו שהתרגלנו לראות בעונה הרגילה. בכלל גובר גם סוגר את הצבע לחדירות, ונורא פעיל עם הידיים, וגם בהתקפה הוא מסיים דברים קלים ומחלץ לג׳אז פה ושם עוד איזה פוזשן. בשקט בשקט הוא נשאר השחקן הכי חשוב שלהם.

אני לא יודע אם הביקורת על מלו נכונה. נכון, הוא לא נותן סדרה

טובה אבל אני לא מזהה אצלו חוסר מאמץ. לדעתי זאת פשוט הרמה שלו עכשיו. הוא לא לוקח הרבה זריקות. הוא מתאמץ בהגנה. הוא לא מתלונן. הוא אף פעם לא היה שומר טוב, גם בשיאו, למה שיהיה כזה עכשיו?

לא מסכים איתך בקשר לחוסר ניסיון לשחק עם פאטרסון ב-5

בילי דונובן הלך על פאטרסון ב-5 מהר מאוד ברבע הראשון. אחר כך אוקלהומה שיחקה מצוין, פאטרסון תפר 2 שלשות, אוקלהומה פתחה פער של 10 נקודות ששמרה עליו עד אמצע השני והשדרים של יוטה דיברו על זה שזה מכריח את גוברט לצאת מהצבע ושאולי אוקלהומה מצאה את נקודת התורפה של יוטה. כמה דקות בתוך הרבע השני, אדאמס יצא עם 3 עבירות וההרכב הזה שוב נוסה, אבל הפעם זה פשוט לא עבד ובנוסף פאטרסון ספג מספר עבירות. רק בשלב הזה בילי דונובן הלך על הרכבי גראנט בסנטר, הרכבים שהיה הולך אליהם מוקדם יותר במשחקים קודמים.
&nbsp
אחת הבעיות במשחק הזה הייתה ההגנה על ריקי רוביו. דווקא מהשלוש הוא לא פגע כל כך (כצפוי) אבל הוא קיבל הרבה יותר מידי נתיבה חדירה פשוטים וקלע מלא מהמיד ריינג׳.
&nbsp
ההתקפה גם על הפנים. פשוט אין סינרגיה התקפית בין ראס וג׳ורג׳. גוברט נועל את הצבע ו-ווסטברוק לא פוגע בפול אפ מיד ריינג׳ שלו, ואין הרבה מה לעשות, כי אין קלעים פנויים כי ההגנה לא צריכה להתקפל על ראסל שבעצמו לא יכול לסיים בטבעת בגלל גוברט..

rapgamer4ever

New member
אם אוקלהומה לא עושה התאמות היא מפסידה את הסדרה

אני כותב בין הטיימאאוטס אז אקצר:
- קבלת ההחלטות שלכם בהגנה ממש לא טובה. אתם יותר מדי אגרסיביים כלפי האקשן ההתחלתי ומביאים עזרה משחקנים שלא צריך לעזוב. למה לא לעבור מתחת לחסימה של רוביו ולתת לו לעלות לזריקות מכדרור? מה שיוצא בסוף זה שלשות קאץ' אנד שוט של אינגלס או לייאפים של פייבורס. בכלל אין שום סלקציה בשחקנים שאתם משאירים פנויים. זה מבלי לדבר על יותר מדי מקרים של חוסר תקשורת בהגנה.
- ווסטברוק לדעתי יותר מסוכן כשהוא תוקף באחד על אחד מאשר דרך הפיק אנד רול, שלא נתן לכם כמעט כלום בסדרה. אצל פול ג'ורג' להפך. עדיין מההתרשמות שלי ווסטברוק תוקף בעיקר דרך P&R וגם מתפשר על זריקות מחצי מרחק. הוא צריך ללכת יותר עד הסל ולתת לאדאמס הזדמנות לריב' התקפה, או אם כבר הוא הוציא את הסוויץ' למשוך את הביג מן לקו השלוש ולשחק משם.
- פטרסון בעמדה 5 לא הרשים אותי. הוא לא קלעי אוטומטי שמרחיק את גובר ממש מהסל. זה משהו שהיה שווה לנסות אבל יוטה הסתדרה עם זה.
- מגיע הרבה קרדיט ליוטה. רוביו שומר יפה מאוד על ווסטברוק (מה שאקסום לא מצליח לעשות באחד על אחד). הצורה שבה הג'אז טוחנים אתכם בריבאונד התקפה ובו בזמן עוצרים לגמרי את משחק המעבר שלכם זה משהו מדהים. נהנים משני העולמות. איזו קבוצה חכמה וממושמעת.

Anfield

New member
מעניין לקרוא את הניתוחים של שניכם

אני חושב שזה מסתכם בזה שהם באמת קבוצת כדורסל חכמה יותר.
בילי דונובן ידע יפה לעשות שינויים בפלייאוף 2016, הוא צריך לבוא עם משהו למשחק 4.
אני חושב, יחד עם זאת, שגם אם לא נביא בשורה חדשה מבחינת אסטרטגיה, ווסטברוק הולך לתת משחק ענק ולהעמיד אותנו במצב שאנחנו יכולים לנצח. הוא צריך להראות מי הוא...האגרסיביות שחו בסדרה הזאת אנדר וולמינג. אם אי אפשר לסיים בצבע תסיים בגאמפרים על רוביו. תזרוק 30 פעם ותביא את הw. מבחינתי משחק 3 היה השפלה עבורו ותוציא ממנו את המיטב במשחק 4.
כמובן שאידאלית נעשה גם משהו רציונאלי חדש ולא רק אמוציונלי אבל במקרה שלנו לא הייתי בונה על זה.

rapgamer4ever

New member
טופ 5 צוותי שידור הכי גרועים?

דיברנו כאן על הצוות של טורונטו לא מזמן, וזה של פילי מזכיר לי את הנושא.
ה-5 הכי גרועים בעיני:
- קליבלנד
- בוסטון
- יוסטון
- פילדלפיה
- פורטלנד

here comes the hammer

אין ספק של קליבלנד הכי גרועים..
מלקקים ללברון את החור של התחת כל משחק , גם הקול שלהם נטו פשוט מעצבן

Cade Foster

New member
טורונטו זו רמה אחרת של בלתי נסבלות

זה לא רק בפוזשנים ספציפים, זה משחק שלם שפשוט אי אפשר לשמוע אותו.
&nbsp
אני הייתי מחליף את פורטלנד ופילי בטורונטו וקליפרס ואז יש את הטופ 5.

למעלה