משחקי מוצש

אני מקווה שלילארד הולך להתפוצץ במשחק הזה

כבר שנים הוא בוכה שהוא מקופח ואנדרייטד, ובסוף נותן תצוגה כזאת בפלייאוף הנוכחי..

rapgamer4ever

New member
נראה שקרי לא יחמיץ הרבה מהסיבוב הבא

האמת שהכי טוב לפליקנס ששתי הסדרות יסתיימו בסוויפ (הסדרה שלהם ושל גולדן), כדי שהסיבוב השני ביניהם יתחיל כמה שיותר מוקדם. אם אני לא טועה הוא יכול להתחיל גם כאשר מתנהלות סדרות סיבוב ראשון במקביל.

FrecCo

Active member

OrEl74

Well-known member
מנהל
הם בכושר פסיכי, מנוחה יכולה רק לפגוע בהם

ג'רו הולידיי בכושר פסיכי בשני צידי המגרש

משחק כמו סופרסטאר לכל דבר בפלייאוף הזה

OrEl74

Well-known member
מנהל
דיוויס 47, הולידי 41. סוויפ מפחיד של ניו אורלינס

עד כמה זה מפתיע?

מצער שלא עשינו הימורים מסודרים בתחילת הסדרות. אם רק היה למישהו זמן.
היה מעניין לראות כמה האפסט הזה מפתיע. כלומר, אין ספק שהסוויפ המהדהד הזה מפתיע, אבל עצם האפסט?
הרי בעונה הסדירה היה ביניהן הפרש של ניצחון בודד, שזה כמעט כלום (למרות שבא לידי ביטוי ב3 מקומות בטבלה). אני רואה ש 22 פרשנים של ESPN הימרו על הבלייזרס, מה שאומר שבכל זאת זו הפתעה לא קטנה, למרות שבדיעבד יש להם מאצ' אפ מצויין מולם.
&nbsp
אז אני שואל אתכם, נסו להזכר מה צפיתם בתחילת הפלייאוף - מופתעים?

י ו א ב

New member
אני הנחתי שפורטלנד יקחו בשישה משחקים

אז סוויפ של הפליקאנס זאת לגמרי הפתעה.

fatnoam

Active member
אני הימרתי פליקנס 4-2

הם הגיעו בכושר יותר טוב לפלייאוף
וחשבתי שאין לפורטלנד מענה לדייויס
&nbsp
לא ידעתי עד כמה צדקתי :/

rapgamer4ever

New member
אני לא ראיתי את זה בא

ואני לא מדבר על עצם הניצחון של הפליקנס אלא על הסוויפ וכמה שזה היה משכנע.
קל לנתח בדיעבד את הסדרה ולהסביר מדוע היא נראית כמו שהיא נראית. וכמו תמיד אלה דברים שהיה אפשר לחשוב עליהם גם קודם. מה שיפה שזה נכון בהרבה סדרות אחרות בהן הפייבוריטית כן מנצחת פשוט כי היא "טובה יותר"- למשל בסדרה של בוסטון מול מילווקי שהיא עדיין פתוחה אבל אפשר היה להסביר בדיעבד ניצחון 4-0 של מילווקי, מה שכמובן לא הולך לקרות.
&nbsp
שווה בכל זאת לציין שניו אורלינס שיחקה בבירור יותר טוב מהרגיל ויותר טוב מכל מה שאפשר היה לצפות. הולידיי בחיים לא חיבר 4 משחקים רצופים כל-כך מרשימים, מירוטיץ' היה מעולה בסדרה, רונדו ביכולת הכי טובה שלו מאז 2012... אז אפשר היה להמר שהפליקנס ינצחו כמו שחלקנו הימרו, אבל תצוגת התכלית הזאת לדעתי מפתיעה גם בהתחשב בכל האלמנטים שהולכים לטובת ניו אורלינס.

rapgamer4ever

New member
מבחינתי זה לא סיפור הסדרה

קודם כל המספרים קצת משקרים. לילארד לא הגיע לזריקות טובות (הרבה בזכות העליונות הפיזית של הולידיי ודיוויס) אבל כן תרם כ-facilitator, השלשות שאמינו תפר כל הסדרה התחילו ברובם מהאימפקט של לילארד.
אין ספק שזו סדרה חלשה של דיים, אבל גם אם הוא היה קצת יותר טוב אני לא חושב שזה היה עושה את ההבדל. הפליקנס עשו לו חיים מאוד קשים ואני נותן להם יותר קרדיט מאשר מפנה כלפיו ביקורת.

טוב נו מול גולדן זה כבר לא יעבוד

גם אם ימררו לקרי את החיים, יהיו מספיק שחקנים שישחילו את השלשה הפנוייה

fatnoam

Active member
יותר קשה לעצור את סטף מאשר את דיים, הוא הרבה יותר סקיל׳ד

למעלה