משחקי מוחות

אבל כשאת מזלזלת בגברים את גורמת לאפקט ההפוך

כשאת משתפת פעולה עם המשחק שלהם, כל מה שאת עושה זה לתת להם לגיטימציה להמשיך, ויותר גרוע, אולי אפילו גורמת לנשים אחרות להתנהג ככה, ואז זה עוד יותר מגביר את הקיטוביות בין המין הגברי והמין הנשי. אותה קיטוביות שאומרת "גברים נוהגים טוב, נשים לא", היא גם הקיטוביות שלך, הטוענת כי "נשים יודעות להתנסח ולאיית, וגברים לא". כשאת עושה את זה, מה מונע מהם לעשות את זה?
&nbsp
האם אני שופט ומזלזל בדעות שלך? לא, אבל את משחקת פה על נושא שעשוי לפגוע במשתמשת פה, ואני רואה לנכון להגן עליה. היא בהחלט לא "פחות אישה" והיא לא "פחות בן אדם" ממך או ממני.

הקיטוביות ממילא קיימת אצל המנוולים, והם רק שמחים לשמוע אשה

פגועה ומתגוננת (בד"כ בטון לחוץ, אפילו מתחנן). כשאני מורידה על זכרזבל כזה דיעה מזלזלת, ואף רגש איבה קר, הוא טועם את מה שהוא אוהב להטעים נשים.
סביב זכרי הזבל האלה צריך ליצור אוירה כללית של איבה, ולקוות שלא תהיינה סמרטוטות שתתחברנה איתם.

מי הגולשת שנחלצת כ"כ להגן עליה? אם כוונתך לדיסלקטית/דיסקלקולית, הלא לא אל (א)נשים כמוה מכוונת הדרישה לאיות וביטוי נכון של מילים.

Berethor

New member
זאת למעשה הייתה הגרסה המקבילה "לI Was Beaten by a Girl"

"The rules of masculinity say that a man cannot be beaten by a woman. Of course, any such man who is beaten by a woman is pretty unhappy."

"Rationale for No Guy Wants an Amazon. Waif-Fu may be in evidence. Related to Samus is a Girl, if the man wasn't aware his opponent was female before losing. May be the punishment of the Straw Misogynist, whose sole purpose is to be beaten by the woman."

"Often the only thing more humiliating to a believer in machismo is to be defeated by a cripple."

[URL]http://tvtropes.org/pmwiki/pmwiki.php/Main/IWasBeatenByAGirl[/URL]

A לוןA

New member
מדובר על תחרות שהגילאים בה נעים סביב 13, שנה-שנתים לכל כיוון

A לוןA

New member
חוצמזה

שהפינגווינים אוכלים דגים ולנשרים אין נוצות על הצוואר
&nbsp
אפשר להמשיך בתיאור ביולוגי מאוד מסועף של כל אחד מהמינים- שכמובן לא רלוונטי לחתימה שלי, שמדברת על הרצון לעוף, וחוסר היכולת של הפינגווינים לעשות כן.
&nbsp
ם זה נורא מפריע לך- היה אפשר לכתוב את זה הפוך, על יכולות שחיה או צלילה.

נכון, הם טסים במים בצורה מופלאה.

כל אחד והיכולות שלו. להדגיש יכולת מסוימת ולזלזל תוך כך באחרות זו טיפשות גדולה.

A לוןA

New member
כמעט טפשות כמו

לחפש מתחת לאדמה סיבות לריב- כולל לייחס לכתוב מה שלא נאמר בו

A לוןA

New member
אז אני מתאר לעצמי

שכשאת אומרת "ערום כשועל"- זו אמירה מטופשת, כי היא מזלזלת ביכולות ההסוואה של הזיקית.
&nbsp
נו באמת. אין לך משהו אחר לריב עליו?

לא, אבל כשאתה אומר" השועלים טובים מן הזיקיות, קודם כל

תברר מי שועל ומי זיקית" זו אמירה מטופשת.

A לוןA

New member
אני לא אמרתי שהנשרים טובים או רעים מהפינגווינים

זו רק הפרשנות מחפשת המדון שלך.
תקראי שוב.

מספיק, נודניק.

יש לך אימרה מטופשת - ואתה מגן עליה בחרוף נפש, לא יודע לקבל ביקורת, מטריד עם עוד ועוד פוסטים. מספיק, חלאס.
זה פורום פמיניזם, לא פורום האמרות שלך. בכלל לא פורום פרטי שלך. מספיק כבר.

A לוןA

New member
מי שפתח את הדיון האווילי הזה- זו את

ומה לעשות שנחשפת במערומייך- גם מחרחרת ריב ומדון, גם מחפשת מתחת לאדמה בצורה לא הכי אינטלגנטית היכן לריב ולבסוף כשעונים לך- מתלוננת שהדיון, שאת פתחת בו, לא מתאים לפורום.

נו מילא. הגמל לא רואה את דבשתו

(ולא, אין באימרה הזו כדי לזלזל בינשופים, שאין להם דבשת אבל רואים נהדר בלילה)

למעלה