משחקי ליל שני

Cade Foster

New member
הפעם גם לפני המאני טיים הוא לא החטיא

אבל בדקה האחרונה הוא קבר שלשות בלתי אפשריות, הקליעה שלו מכדרור היא אוטומטית.
&nbsp
בכלל זה היה אחד המשחקים הטובים של השנה. כאב להפסיד אותו.

rapgamer4ever

New member
משחק הזוי, לא זוכר השתלשלות אירועים כזאת

בוסטון קלעו 10 נקודות ב-30 שניות האחרונות במשחק.
&nbsp
במינסוטה שיחקנו אנטי כדורסל ואיכשהו גנבנו ניצחון. כל הרבע הרביעי ג'מאל ובאטלר משחקים אחד על אחד, זורקים מיד ריינג' בלי אף אחד בריבאונד ולמזלנו זה נכנס הפעם.

Cade Foster

New member
משחק שהיה בו ליטרלי הכל

רמת ביצוע גבוהה, כדורסל חכם (כל קבוצה הלכה למה שעבד לה - בוסטון לשלשות, אינדיאנה לעונשין), היילייטס, דרמה, דואו בין שני הסופרסטארים של הקבוצות שהיו אגדיים במאני טיים, קאמבק ענק במחצית השנייה, אווירת פלייאוף, מה לא. היה רק חסר שהזריקת התאבדות משלושת רבעי מגרש עם יד אחת של אולדיפו הייתה נכנסת (וזה ממש לא היה רחוק, דרך אגב).

rapgamer4ever

New member

somone14111

New member
לא ייאמן מה שגורדון עושה

17 נק' ברבע האחרון, השתלט לגמרי על המשחק.

OrEl74

Well-known member
מנהל
והקבוצה החמה בליגה היא...

הזוי, מאז שמירוטיץ חזר הבולס לא הפסידו

פורטיס בתגובה: אם הייתי יודע שזה מה שיקרה

הייתי נותן לו את האגרוף הזה מזמן...

OrEl74

Well-known member
מנהל
אם הייתי יודע שזה מה שיקרה

הייתי מפוצץ אותי בעצמי כבר לפני שנתיים

Anfield

New member
משחק טוב של ווסטברוק חיפה על משחק מזעזע של ג'ורג' והעדרות של

אדאמס.
בכלליות, אני ממשיך לטעון שיש שיפור במשחק ההתקפה שלנו במשחקים האחרונים חוץ מנגד הניקס שם לכאורה היינו עייפים (נגיד ש). הכדור ממש זז ברוב ההתקפות, יש הרבה זריקות טובות, עדיין לא מספיק מהן נכנסות.
ווסטברוק במהלך המכריע של המשחק נכנס לצבע כמו שאני מתחנן שנים, ולא זרק כמו דביל לשלוש. סחט פאול ועל זה ניצחנו. תודה רבה באיחור של 9 שנים.
רבע ראשון אגב היינו מצויינים, לדעתי בטבלת רבע 1 אנחנו בטופ 3-4 בליגה.

rapgamer4ever

New member
ווסטברוק זרק 28 פעמים מהשדה, רק 3 שלשות

לא זוכר את הפעם האחרונה שזה קרה.

Anfield

New member
לשם שינוי קבר כמה מהמיד ריינג'ים הפעם

לפחות זה.
אם לא זה, היינו מפסידים עוד משחק.
יוקיץ' שיחק בהגבלת דקות אז נניח זה מתאזן עם אדאמס.
עדיין חושב שדנבר טובים מאיתנו.
עכשיו יש לנו פעמיים יוטה ב3 המשחקים הקרובים, קבוצה שמשחקת כדורסל נכון ואמורה לנצח אותנו לפחות פעם אחת.

אינדיאנה - בוסטון: מסוג המשחקים שלא הולכים טוב עם מגבלת תוים

עוד לא נרגעתי מהמשחק. אחד הגדולים.

במפגש הקודם בוסטון, ללא ג'יילן בראון, הפכה פיגור לניצחון בזכות מחצית שניה גדולה, ורשמה משחק ראשון מעל 50% קבוצתי מהשדה; הלילה היה זה מפגש בין בוסטון -- ההגנה השלישית בליגה שמרשה הכי פחות נק' מאיבודי כדור [14.6 למשחק], מול אינדיאנה -- ההתקפה הרביעית בליגה בנק' מאיבודי כדור של היריבה [19 למשחק]. האם איבודי כדור יכריעו את ההתמודדות?

רבע א': הסלטיקס יושבים על אחוז גבוה
פתיחת 0-12 של בוסטון ב-2 הדקות הראשונות. הגדוּלה של הקבוצה, שקאיירי לא מעורב בפתיחה והם עדיין דורסים אותנו. הריצה נעצרת ב-8-23 ובוסטון עם 10 מ-10 הראשונים שלה מהשדה.

דקות אחרונות של הרבע, מקמילן בוחר להכניס את אל ג'פרסון לדקות ראשונות מאז תחילת נובמבר. היום זה מצ'אפ לג'פרסון מול ביינס והורפורד.

21-38 לבוסטון בסיום הרבע הראשון. 38 זה שיא עונתי שלילי של הפייסרס בהגנה, ששובר את השיא הקודם של 35 נגד יוסטון. איפה אנחנו עומדים באיבודי כדור? 2 איבודים של בוסטון שלא הובילו לנק' של אינדיאנה מול 5 איבודים של אינדיאנה שהובילו ל-7 נק' של בוסטון. בוסטון ב-70% מהשדה ו-6 שלשות [60%] מול 39% של אינדיאנה. אני מאמין שאפשר לחזור מזה. רבע טוב של אולדיפו -- רק 6 נק', אבל היחיד שעשה סל בדקות קשות. סאבוניס עשה שינוי טוב מהספסל עם 4. בבוסטון, ג'יילן בראון עם 10 נק' וקאיירי עם 9.

רבע ב': דקות טובות של אינדיאנה לא מקבלות ביטוי בתוצאה הסופית
בפתיחת הרבע זה לנס סטיבנסון, גם כקלעי וגם כמוסר. ההפרש יורד עד ל-12. עד אמצע הרבע, לא מצליחים לנצל את הדקות מול הספסל ולהוריד לחד-ספרתי. הסלטיקס קולעים מתוך הגנה די טובה של אינדיאנה. האחוזים יתאזנו, רק חייבים להישאר במשחק, ואת זה אנחנו עושים.

אחרי חזרה לחמישיות ראשונות, קצת יותר מ-4 דקות לסיום, ההפרש יורד לחד ספרתי - 9 , אבל מיד חוזר ל-12 אחרי שלשה של מרקוס סמארט. הכדורים בדקות האחרונות של הרבע לא נכנסים לנו עד שלשה של בוגדנוביץ' במתפרצת, מוריד את זה שוב ל-9. סמארט עם עוד שלשה, מחזיר את זה ל-12 עם שלשה שניה ברציפות. הרג אותנו גם במפגש הקודם.

בדקה האחרונה של הרבע בוסטון עם ריצת 0-7 שמוציאה לנו את האוויר מהמפרשים אחרי רבע תחרותי. 47-62 לבוסטון במחצית. 60% מהשדה של בוסטון מול 42% בלבד של אינדיאנה, כאשר בוסטון עם 9 מ-16 משלוש מול 2 מ-7 בלבד של אינדיאנה. הפייסרס מגיעים הרבה לקו במשחק הזה עם מחצית ראשונה של 19 הליכות מול 4 של הסלטיקס. עוד נתון מעניין וחריג: אינדיאנה רק עם 2 אס' במחצית. שתי הקבוצות יורדות להפסקה מאוכזבות: בוסטון - יושבים על אחוז גבוה מול קבוצה של מחציות שניות, כך ש-15 הפרש זה כלום. אינדיאנה - כי בדקות הטובות, ובמיוחד מול הספסל, לא ניצלנו את זה. ברבע השני אולדיפו חזר לא טוב מהמנוחה שלו והרבה להחטיא. מסיים מחצית עם 8 ורק 3 זריקות מהשדה, ו-3 מ-6 מהקו. סאבוניס הקלע המוביל שלנו עם 10, ועוד 3 שחקנים עם 7. בבוסטון, קאיירי עם מחצית שקטה של 14 -- זה 14 בלי להרגיש. מרקוס סמארט אולי הבולט במשחק עד עכשיו בשני הצדדים עם 12 והגנה טובה, ולצדו גם ג'ייסון טייטום עם 11 נק' וכמה מהלכי היילייט.

רבע ג': רבע האולדיפו, הא ידענו שזה בא
בפתיחת המחצית השניה פוזשן חריג נרשם כאשר ג'יילן בראון מחטיא 4 זריקות עונשין ברציפות במהלך אחד - זוכה ל-3 זריקות עונשין אחרי עבירה עליו בזריקה מבחוץ ומחטיא 2, ואז לוקח את הריב' התקפה של עצמו והולך שוב לקו, ומחטיא עוד 2.

בדקות הראשונות יש הזדמנות לחזור - האחוזים מתחילים לרדת, רואים את זה קורה, אבל קאיירי גדול עם 8 נק' בדקות הראשונות של הרבע.

אולדיפו לוקח אחריות, חטיפה בהגנה מובילה לאנד וואן בהתקפה, וזה רק 9 הפרש, 5 דקות לסיום הרבע. קאיירי מחטיא, החטאה נדירה שלו היום, ובצד השני מיילס טרנר הולך לקו ומוריד את זה ל-8. עוברים לחמישיות שניות, זו ההזדמנות לקחת יתרון. בואו נעשה את זה! עוד חטיפה, ועוד מתפרצת שמסתיימת בסל קל. רק 6 הפרש! הקהל על הרגליים! יש משחק!

חוזרים מפסק-זמן ועוד חטיפה, אבל לא מנצלים את זה לנקודות, וכך גם בהתקפות הבאות. שלשה של רוז'יר עוצרת את הסחף, ושוב זה 9. בוסטון בשלב הזה עם 11 מ-18 משלוש.

עד לסיום הרבע אולדיפו התעורר עם כמה סלים ואסיסט לסל מחצי-מרחק של סאבוניס, ברבע אדיר שלו עם 16 נק', ההפרש כבר ירד ל-6, והתוצאה היא 78-85 לבוסטון אחרי שלושה רבעים. בוסטון ב-55% מהשדה - לא אנססטיינבל, אבל אני מאמין שנראה אותם נכנסים לרצף קר ברבע האחרון ואז נקבל הזדמנות לעשות את הריצה שלנו. איבודי כדור? ברבע הזה אינדיאנה ניצלה 8 איבודי כדור של בוסטון ל-11 נק', וכן 13 נק' במתפרצות.

רבע ד':

חטיפה של לנס בהגנה מובילה למתפרצת של אולדיפו, שמוריד ל-5 בלבד, 5:30 דקות לסיום המשחק. פסק-זמן בוסטון. פעם שלישית ברבע הזה שאנחנו ב-5 הפרש, הכי נמוך שלנו מתחילת המשחק.

כ-4 דקות לסיום, אולדיפו מחטיא שלשה מאמצע הקשת, אבל סטיבנסון על ריב' התקפה גדול! מחזיר את זה ל-5. עוד עצירה בהגנה אחרי החטאה של קאיירי, אולדיפו במתפרצת מוצא את קורי ג'וזף, שעושה נכון ומוסר לסטיבנסון, אבל לנס עוזב משום מה את הכדור לאף אחד ומאבד. הזדמנות מבוזבזת לעשות את זה משחק של פוזישן אחד. ואז מגיעה עוד הזדמנות מבוזבזת, 3 דקות לסיום -- סאבוניס מחצי מרחק, פנוי לגמרי - שים את זה בפנים, ילד - מחטיא, וסטיבנסון לא מצליח לתקן עם הטיפ. עוד עצירה, סאבוניס חופר בהתקפה ושוב מחטיא! סטיבנסון שוב נוגע בכדור, אבל רק הודף אותו, לא מצליח להגיע. שוב עצירה בהגנה, בוסטון בדקות גרועות, חייבים לנצל! סאבוניס מקבל שוב בפיק אנד רול עם ג'וזף, וקולע מחצי מרחק! זו הזריקה שלו! 3 הפרש בלבד! בהגנה, עצירה נוספת מחדירה של ג'יילן בראון על אולדיפו, אולדיפו הולך קוסט טו קוסט ועושה מזה סל ועבירה ! ! ! איזה רעש מקהל הצופים! ויק מהקו . . . קולע ! יש ! שיוויון 100 ! קצת פחות מ-2 דקות לסיום.

קאיירי חודר, מוציא זריקה שכמעט נחסמת, אבל קולע. ממזר כזה, שיט איתו. בצד השני, אולדיפו חודר ועם יד אחת זורק את הלייאפ וקולע עם הלוח! שוב שיוויון. איזו דראמה ! ! ! קאיירי בצד השני עם סטפ בק ת'רי, מחטיא! לא היה קרוב בכלל, תודה רבה לך. כדור שלנו, דקה לסיום, שיוויון.

סאבוניס עם הפאמפ פייק, מטעה את השומר וחודר, מושך את ההגנה ומוציא החוצה לויקטור . . . שקולע את השלשה ! ! ! ווינר שאט ! ! ! יתרון 3 אינדיאנה ! ! ! 52 שניות לסיום ! ! ! לא יאמן ! ! ! יתרון ראשון שלנו במשחק ! ! !

חוזרים מפסק-זמן. הוצאת כדור נוראית של בוסטון, נראה שקאיירי איבד את זה, אבל השופטים יבדקו אם נגיעה אחרונה של לנס או של קאיירי. זה היה נראה כמו קאיירי, אבל לא יודיייייע... שלנו! הם קוראים את זה שלנו! סטיבנסון עם חטיפה אדירה מוציא את זה לקאיירי מהיד, שנגע אחרון. 52 שניות לסיום, כדור אינדיאנה, 3 הפרש. סל והלכנו הבית. תנו לי את זה. אולדיפו חודר, נתקע, אבל שם את זה בפנים ! ! ! 5 הפרש, ליטרלי בול גיים, אני קורא מעכשיו -- בול גיים, את זה לא נשמוט, כל האולם מתפוצץץץץץץץ.

חוזרים מפסק-זמן אחרון של הסלטיקס. כדור יוצא, מוצאים את קאיירי, שמשחרר שלשה מהירה, וקולע! ואו, איזה שחקן. רגע, מה ? השופטים קוראים גם עבירה ??? של...לא במהלך, ד'ו. כן, דחיפה על לנס בוויק סייד, בכלל לא קשור למהלך. כלומר, השלשה נחשבת, אבל לנס ילך בצד השני לקו, שזה מצוין לנו, נקודות "חינם", תודה רבה. לנס . . . קולע את הראשונה! יש! 3 הפרש. לנס . . . קולע את השניה! יש! 4 הפרש, 27.5 שניות לסיום.

סמארט חודר יפה, עם היורו סטפ, קולע. שוב, רק 2 הפרש, 22.2 שניות לסיום, פסק-זמן אינדיאנה.

מגבלת תוים. בתמונה המצורפת -- שתי

- המשך -

חוזרים. אולדיפו ילך לקו. מדייק פעמיים! קלאץ'! יתרון 4, 19.5 שניות לסיום. בצד השני, קאיירי יוצא מאחורי החסימה, עולה לשלשה, קולע! איזה שלשה. פסק-זמן אחרון של אינדיאנה, יתרון 1, 9.3 שניות לסיום.

אולדיפו אמנם חם, אבל החטיא 3 זריקות מהקו והוא באזור ה-70% וקצת עונתי. בהחלט יש פה החלטה אם לתת לו את הכדור או למי. אני חושב שהייתי נותן לויק, כן. הביא אותי לאן שהביא, אני הולך איתו, עם היד החמה.

חוזרים. בוגדנוביץ' יוציא מהחוץ. מה, רגע, מה קורה פה ! לא ! ! ! רגע, מה ! ! ! בוגדנוביץ' הוציא לקורי ג'וזף, שהחזיר לו. בוגדה, במקום לשמור את הכדור ביד, ניסה להוציא מסירה קשתית לאולדיפו, והכדור נחטף ! בוסטון רצה ועשתה מזה סל קל בצד השני. יתרון 1 לבוסטון, 2 שניות על השעון, אין פסק-זמן -- משמע מוציאים את הכדור מתחת לסל. קוליסון מקבל, מוציא זריקת התאבדות מחצי מגרש -- מחטיא. הפסדנו! הסלטיקס מתחילים בחגיגות 'אליפות' במרכז המגרש. אני פשוט בשוק ממה שקרה פה עכשיו. זה לא אמיתי, זה בדמיון שלי.

111-112 לבוסטון בסיום. מה...קרה...פה. מה? בוסטון מסיימת עם שיא עונתי באחוז שלשות ב-16 מ-26, וזה סיפור המשחק. בערך. אינדיאנה חזרה מפיגור 19 נגד ענקית הקונפרנס בזכות 27 נק' מ-20 איבודי כדור של בוסטון -- כמעט כפליים ממה שהסלטיקס מרשים בממוצע למשחק -- ולא מעט גם בזכות ערב של 30 מ-38 מהקו, 25 נק' במתפרצות וניצחון 1-11 בנק' מהזדמנות שניה. אבל עם כל הכבוד למספרים, מהלך אחד כושל הכריע את התוצאה. אני לא אומר שגם אם בוגדה הולך לקו הניצחון מובטח [גם אם היה קולע פעמיים זה עדיין היה משאיר לבוסטון כדור אחרון עם הזדמנות להשוות, וקאיירי היה חם], אבל אי אפשר לייפות את זה, בוגדה הרג אותנו עם טעות שלא עושים, וקשה לבלוע את זה -- מהר, תנו לי סופגניה, שירד טוב בגרון.
תנו עוד אחד, מה אני ילד
ועוד אחד, כי לא כל יום פורים
אוו...חטפתי צרבת
לא בשבילי הדברים האלה, מה אני ילד קטן, מה הגוף שלי יכול להכיל את כל השמן הזה. תאמיד, כל שנה, אני עושה אותה טעות, מבטיח לא לאכול ואז מפסיד משחק, ובתוך האמושונל איטינג דוחף לעצמי פנימה לתוך הגוף כמה שיותר ג'אנק.

מצטיין המשחק: קאיירי אירווינג. 30 נק' [23-12 מהשדה, 8-5 משלוש, 2-1 מהקו] ב-29 דקות. כפה זריקות בדקות האחרונות, אבל אחראי ל-8 מה-10 האחרונות של בוסטון, כולל שתי שלשות קלאץ', אז באמת שאין מה לומר נגדו בערב הזה;

ג'ייסון טייטום עם 16 ב-6 מ-8 מהשדה, ומרקוס סמארט עם 15 ב-5 מ-6 מהשדה [4-4 משלוש] מהספסל, אבל גם 7 איבודי כדור; מילה טובה גם על טרי רוז'יר שאולי לא בולט בבוקס סקור עם 9 נק' ב-23 דקות, אבל היה חלק מהדקות היותר טובות של בוסטון במחצית השניה, כולל סל הניצחון;

באינדיאנה, ויקטור אולדיפו החייה אותנו במחצית השניה כמו שאין הרבה שעושים בליגה, ובמיוחד בדקות ההכרעה שבהן על גבו סחב עם 10 נק' ברציפות שנתנו יתרון ראשון במשחק, ו-10 מ-12 האחרונות של אינדיאנה. מסיים עם 38 נק' [23-13 מהשדה, 7-2 משלוש, 13-10 מהקו] ב-35 דקות; סאבוניס השלים אותו בדקות מצוינות עם 18 נק' ו-7 ריב' [3 בהתקפה]; בוגדנוביץ' עם 10 נק' [2 שלשות], אבל טעות פטאלית בפוזישן האחרון איפשרה לבוסטון לנצח עם סל קל, וזה עליו, אין מנוס מלומר את זה; מיילס טרנר עם ערב חלש במיוחד, ארגיובלי הגרוע ביותר שלו העונה, אולי בקריירה. סופסל ברבע האחרון ומסיים עם 2 נק', ללא סל שדה [3-0 מהשדה, 0-1 משלוש, 6-2 מהקו], 4 ריב' בלבד ובלי חסימות ב-27 דקות; מילה גם על אל ג'פרסון, שמסיים ללא נק' ב-4 דקות משחק [2 זריקות], כאשר בעצם מקבל את הדקות של טי ג'יי ליף שנשלח לליגת הפיתוח. לג'פרסון זו הופעה ראשונה מאז ה-10 בנובמבר, וככה זה באמת נראה - כבד, איטי, לא מחובר, לא תורם ולא יכול לתרום. הוא יושב על המשבצת הזאת עד להודעה חדשה; דארן קוליסון רושם משחק טוב שני ברציפות עם 15 נק' ב-24 דקות, אבל רק 2 אס'. לא יכול לבוא אליו בטענות יותר מדי כאשר הטים היי שלנו במשחק היה 3 אס' [קורי ג'וזף וסטיבנסון כ"א]. גם קוליסון סופסל ברבע האחרון כאשר מקמילן החליט, ולא בפעם הראשונה בזמן האחרון, לשחק את כל הרבע הרביעי עם ג'וזף וסטיבנסון;

** Chris Smoove מתקצר.

** בתמונה המצורפת -- כבר היה אפשר להתחיל בחגיגות. היה ברור שניצחנו את זה כשהמשחק היה ב-5 הפרש, ושאפשר לסכם. אז צוות השידור באמת סיכם והסתכל על הקאמבקים של הקבוצה בחודש דצמבר -- כולל שניים מפיגור דו-ספרתי. ואז קרה מה שקרה.

המשחק הבא -- צריך לאסוף את עצמנו ולהמשיך הלאה. יוצאים לאטלנטה [ד'] למשחק שאני לא בטוח שהוא #באנקר.

ליין ליף - גירסת ליגת הפיתוח:

33 נק' [21-14 מהשדה, 5-4 משלוש, 3-1 מהקו], 9 ריב' [5 בהתקפה], 0 אס' [2 איבודי כדור], 1 חט' ו-1 חס' ב-36 דקות משחק [פלוס 4] בניצחון 124-127 על גרינסבורו.

לא תשכנעו אותי שליגת הפיתוח טובה יותר מליגה לאומית בישראל. לכן בעצם, מה שאני טוען, שחוץ מהכושר הגופני שהחבר'ה שם בונים לעצמם בדקות משחק [שזה חשוב, לא אומר שלא], אין "פיתוח" ואין נעליים. אני חושב דוקא שעונה מלאה ב-NBA, גם אם לא ברוטציה, עושה הרבה יותר טוב לשחקנים צעירים. שראג.

billc

New member
אני אישית לא מסכים עם הדעה שלך

עדיף לו ולאינדי להתפתח בליגת המשנה מאשר להטיל ביצים על הספסל של אינדיאנה

למעלה