לייקרס - גולדן סטייט: 8# , 24# נכנס לי משהו לעין
זה לא אני בוכה, אתם בוכים. שמעתם?! אני לא בוכה, אתם בוכים! מה אתם בוכים, מה אתם נקבות. גברים לא בוכים.
קובי בריאנט הופרש
במחצית בטקס מרגש שאני לא זוכר ממנו כלום, כי רוב הזמן ייבבתי. הגיעו לחלוק כבוד כל הגדולים - מביל ראסל, דרך אלן אייברסון ועד מיי מיין מן שאקיל. במשחק שהלך להארכה לקובי נמאס והוא עזב את האולם בסיום הרגיוליישן כמו " סאווג' " אמיתי שהוא. מילה גם על ונסה בריאנט -- פשש, סחה. זה יוצא שתי מילים, אבל את ה'פשש' לא סופרים בעצם.
משחק צמוד שנבע מתרומה מינימלית של גולדן סטייט בהתקפה מצד רוב השחקנים הבכירים. זה לא יהיה 'הומרי' לומר שעמרי היה הכי טוב בקבוצה. סיים עם דאבל-דאבל נוסף, באחד ממשחקיו הטובים העונה, ונדמה שאנחנו אומרים את זה עליו כל משחק, אבל זה מה שזה. בניגוד למשחק נגד דאלאס, שלדעתי היה יותר משחק של 3 רבעים אחרי רבע ראשון לא טוב בהגנה, הלילה הרגשתי שמהפתיחה הוא עבד טוב גם בהגנה. אולי זה עניין של מצ'אפים בסך-הכל. נכנס מהר לעניינים גם בהתקפה עם כמה לייאפים וקלע 6 מ-23 הנק' הראשונות של הקבוצה. במחצית היה שני רק לדורנט בקלעים המובילים במשחק. קרדיט לקיידי שידע למצוא אותו, ולא פחות חשוב - רצה למצוא אותו. אגב, לעמרי היה ניסיון למסירת האליהופ לקיידי, אבל העיף את הכדור לקיבינימט. הוא היה על תקן של דריימונד כזה, זה תרגיל שהם עושים איתו, אבל כן, לא לנסות את זה שוב.
ניק יאנג תרם כמה דקות טובות [2 שלשות] כשנכנס ברבע הראשון. וזהו, בגדול. אין מה לציין שחקנים אחרים. גולדן סטייט היתה בשליטה אחרי פתיחה איטית ברבע הראשון שבו הלייקרס השיגו יתרון 8, אבל המשחק היה תחרותי לכל אורכו. ברבע הרביעי היתה תחושה שהבריחה מגיעה, אבל הלייקרס חזרו, ואפילו החטיאו זריקה עם הבאזר שהיתה יכולה לתת להם יתרון ראשון ברבע הרביעי ואת הניצחון. זה הגיע אחרי שלשה של קלדוול פופ שאם היה מחטיא אותה המשחק היה נגמר מבחינתם, ואחרי החטאה בפוזישן האחרון של הווריורס במשחק מידיו של קיידי. אם כבר אמרתי קיידי, אז די סמלי שבערב קובי בריאנט שניים מהסופרסטארים הגדולים של הליגה -- קיידי וקליי -- הולכים 16 מ-53 מהשדה. ג'סט קידינג.
בהארכה לונזו התעורר עם 7 נק' מהירות. מולו הוביל לניצחון קיידי עם הדקות הכי טובות שלו במשחק, כשקלע בלי להחטיא 12 מה-14 של הקבוצה.
גולדן סטייט מנצחת בלי דריימונד וסטף, אבל ברור לכולם מה החשיבות של השניים ואיך דברים נראים בלי לפחות אחד מהם -- לא טוב.