משחקי ליל שני

billc

New member
הוא באמת טוב, אבל יכול להיות שיש בעיה עם האופי שלו

לא ראיתי הרבה את פיניקס, אז אני לא בטוח בדברים שלי
אבל לפעמים הוא מתהלך במגרש כאילו זה הוא ועוד 4, והוא מחליט מתי לעשות משהו או לא, והוא פחות חלק מהקבוצה

שוב זה היה רק משחק אחד, אז יכול להיות שאני טועה

fatnoam

Active member
עושה גם מהלכים טובים בהגנה. הוא גם יותר אתלט ממה שהמשחק שלו

מייחצן. לא אתלט של מסיים דאנקים על אנשים, אבל הוא קופץ. פשוט יש לו ביטחון אבסולוטי בג׳אמפר שלו.
&nbsp
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
יובל, זה רק אני או ש....

יש תחושה כזאת שטאונס נתקע במקום?
הייתי בטוח שהעונה הוא יתפוצץ לכך עבר וזה פשוט לא קורה.
אולי בגלל התוספת של באטלר וטיג ושההתקפה מתחלקת בין יותר שחקנים אבל עדיין, חשבתי שהוא יהפוך למפלצת מטורפת ואיכשהו זה נראה שההתפתחות שלו נעצרה.
&nbsp
אני טועה?
&nbsp

rapgamer4ever

New member
הוא לא נתקע במקום, הוא ברגרסיה

הסיבה המרכזית היא הגאומטריה של המגרש. אין לנו אף קלעי שלשות מצטיין. טיג, וויגינס ובאטלר שלושתם אוהבים לשחק בתוך הקשת, הם קולעים ביחד 4 שלשות למשחק שזה לא מספיק והרבה פעמים נמנעים מזריקה יחסית פנויה. טאג' גיבסון בכלל אין לו מה לחפש מעבר לקשת.
התוצאה היא שטאונס משחק רחוק מדי מהסל. הוא בירידה בכל המדדים שקשורים לפוסט אפ, נקודות בצבע, ריבאונד התקפה וגם כשהוא מקבל כדורים היריבות לא מפחדות להביא עליו שמירות כפולות כי הקלעים מסביבו לא מאיימים מספיק.
&nbsp
ב-4 המשחקים האחרונים גיבסון קולע יותר נקודות מטאונס, זה אבסורד בהתחשב בפערים ההתקפיים ביניהם אבל פשוט האחד משחק בצבע ומקבל מסירות בגלגול לסל, פלואטרים וריבאונד התקפה. השני רחוק מהאקשן ונמצא מחוץ ל-comfort zone שלו, פשוט כי טאונס יכול לרווח לגיבסון אבל גיבסון לא יכול לרווח לטאונס.

זה בגלל ת'יבודו

מסכים עם נועם 100% שהוא מאמן מיושן ומקובע. למה הביא בכלל את באטלר וגיבסון.. סתם רק בגלל ששיחקו אצלו. ראיתי אולי 2 משחקים של מיני העונה אבל כמו שאני מכיר את תיבודו הקבוצה שלכם לא בנויה ל2017 לא מבחינת הרכבים ולא מבחינת Playbook תגיד לי אם אני טועה

fatnoam

Active member
בכלל המודל של מאמן ו-GM ביחד פשוט לא פועל בליגה הזו

כי הם מכניסים שיקולים אישיים במקום מקצועים

ת'יבודו מביא את גיבסון ובאטלר בגלל שהוא מכיר אותם, ריברס את הבן שלו וכו'

אני לא חושב שזה קשור לשיקולים אישיים - הם פשוט לא רלוונטיים

אני שם את ריברס בצד. זה באמת פישי.
GM צריך לחשוב על שחקנים שיקדמו את הארגון. למשל, הוא יחתים שחקן כשרוני על חוזה אטרקטיבי, גם אם הוא לא רלוונטי לתכניות שלו, כי חוזה טוב תמיד ניתן לסחור. הוא יחפש כשרונות צעירים בשביל עוד 5 שנים, וכו'. ל GM יש תפקיד שרואה תמונה מאד רחבה.
מאמן חושב על שחקנים שהוא רוצה לאמן, שיתאימו לשיטה שלו, שהוא ייהנה לאמן אותם, שיביאו תוצאות בטווח קצר. בגלל זה חשוב שיהיו שניים.
&nbsp
אגב, כרגיל, פופ שובר את העניין הזה - הוא תפקד יופי בשני התפקידים לאורך שנים, וגם היום יש לו משקל גדול בקבלת ההחלטות של הספרס.

fatnoam

Active member
פופ הוא לא ה-GM

הרבה עושים את הטעות הזו, אבל פופ הוא ״רק״ המאמן. ה-GM הוא בנאדם בשם R.C Buford.
&nbsp
כמובן שהם נחשבים יחד ל-Front office של הספרס ומגיעים להרבה החלטות יחד. ככה זה כשאתה מאמן 20 שנה באותו מקום, אם זה לא היה קורה זה היה מוזר.
&nbsp
לא הזכרתם גם את SVG שלדעתי הוא GM די כושל (למרות ההצלחה היחסית השנה של דטרויט).

fatnoam

Active member
חידשת לי

פופוביץ' לא סתם מאמן

הוא גם מנהל לענייני כדורסל או משהו כזה. אבל בכל מקרה את תפקיד המאמן הוא קיבל כשהוא היה הGM והוא החליט שהוא צריך להחליף את המאמן הקודם... כשהוא הביא GM להחליף אותו בתפקיד הGM כדי שיוכל להתרכז רק באימון, היה ברור שהם עובדים ביחד. בפועל דברים לא קורים בספרס אם פופוביץ' לא מאשר אותם, חוץ מדוגמא אחת ידועה שהיא הבחירה בטוני פארקר בדראפט. א

לדעתי זה לא כזה סותר את מה שאמרתי

ת'יבודו אוהב לאמן שחקנים שהוא עבד איתם בעבר, זה פוגע בשיקוליו כGM. אפשר להסתכל על זה כסוג של מניע אישי

אני רואה בזה משהו אישי

הרי קח מאמן אחר שיש לו GM על הראש והGM הזה בוחר את השחקנים לקבוצה, אז המאמן הזה לא יכול לקבוע מי ישחק עבורו או לא מראש. למאמן אין באמת מניע

למעלה