משחקי ליל שני

rapgamer4ever

New member
משחקי ליל שני

שארלוט- אורלנדו: ההורנטס מאוד מאכזבים. הם לא משחקים כדורסל גרוע אבל משהו שם לא מתחבר.

אינדיאנה- ניקס: בזינגה בחוץ, מה שמציב את הפייסרס כפייבוריטית כבדה.

פילדלפיה- פיניקס: הסאנס משיגים ניצחונות רק מול נמושות ומינסוטה, אין להם מה למכור כאן.

אטלנטה- ברוקלין: ההתרגשות בשיאה.

בוסטון- מילווקי: אחלה משחק, זה מפגש שלישי ביניהן העונה (1-1 במפגשים קודמים).

שיקאגו- קליבלנד: קליבלנד מסוגלת להסתבך כאן אבל היא תצא בסופו של דבר עם ניצחון 12 ברציפות.

ממפיס- מינסוטה: אני חושש שרצף ההפסדים של הגריזליס יעצר כאן. על פניו הם יצטרכו להגביל אותנו ל-100 נקודות ומטה כדי לנצח, זה דבר שלא קל לעשות, אבל אין לי הרגשה טובה לקראת המשחק.

פליקנס- גולדן: קאזינס רב עם דריימונד, טייק 3.

דאלאס- דנבר: זה כאילו שכל משחק שני של דנבר הוא מול נמושה.

ספרס- דטרויט: פופוביץ' זרק את המשחק מול אוקלהומה, נראה עכשיו האם ההימור השתלם.

יוטה- וושינגטון: הג'אז מצליחים להחזיק מעמד ללא גובר, הם ניצחו 5 רצוף, חשוב להם לנצח גם כאן כי מסע החוץ הולך ומתקרב.

OrEl74

Well-known member
מנהל
וואו ניו אורלינס!!!

ממש מתעללים בגולדן כרגע
20 הפרש במחצית
&nbsp
הולכת להיות מצצית שניה מאוד מעניינת
&nbsp
&nbsp

OrEl74

Well-known member
מנהל
רודי גובר מחלים מהר מהצפוי ופותח בחמישיה הלילה

DRORIKO8

New member
אז גם היום התעוררתי מוקדם ונכנסתי ברבע השלישי של גולדן

ניו אורלינס הובילה באיזה 15 הפרש על גולדן אבל כשמדובר ב-NBA ובטח בגולדן זה לא אומר כלום. הווריורס לא רק שקיזזו את ההפרש, גם ה-2 דקות האחרונות היו גרבג', ברמה שאפילו ההרחקה של דוראנט וקזינס לא ממש שינתה למישהו. עמרי שיחק מספר דקות במאני טיים, אבל זה היה בעיקר בשביל לתת לאידוגלה קשישא לנוח. גם הפעם הוא לא ממש היה פקטור בהתקפה אבל כן עזר בהגנה וזה יאמר לזכותו. אני בטוח שגם הוא מבין שאת הדקות שלו הוא יקבל לא דרך ה-10 נקודות שבתקשורת הישראלית משפיכים עליהן אלא דרך ההגנה. אחרי כמה דקות ברבע הרביעי קר הוציא את עמרי והחזיר את איגודלה. בתור ישראלי רציתי להתמרמר שעמרי לא משחק יותר, אבל לא היה לי זמן כי הייתי עסוק בלגמור על הכדורסל המושלם של גולדן. אגב בסוף המשחק קרי נפצע בקרסול ודידה לחדר הלבשה. מקווה שזה לא משהו חמור

Anfield

New member
20 הפרש זה ה10 הפרש של פעם

צריך 30-40 כדי שזה ישנה משהו. בטח נגד גולדן סטייט...

FrecCo

Active member
דוראנט נהיה קרציה

יש לו קטע שהוא כנראה מנסה להראות שהוא לא רך, או לא קאפקייק, ועכשיו הוא משחק אותה טאף גאי בכל הזדמנות, עזבו את זה שהורחק כבר 3 פעמים העונה, תראו איך אחרי שהשופטים כבר מרחיקים אותו ואת קאזינס, הוא שוב פונה לקאזינס בלי צורך ומלכלך עליו כדי להראות איזה גבר הוא, ואז קאזינס כמעט הולך איתו מכות.
&nbsp
מבחן מעניין לווריורס במשחקים הבאים בלי סטף, בהנחה שהוא יעדר שבוע-שבועיים עם נקע בקרסול, נקבל מושג כלשהו כמה הוא באמת valuable.

Anfield

New member
לא זוכר פעם אחת שהוא הורחק ממשחק עם אוקלהומה

זה באמת משהו שהוא מנסה להוכיח או בסגנון הזה.
&nbsp

כל מה שאמרתם עליו נכון

אבל גם באופן כללי יותר מדיי שחקנים מורחקים אצל גולדן, וזה בכלל מתחיל מסטיב קר שצועק על השופט פאק יו וכאלה מדיי פעם ומדריימונד שלא צריך להרחיב עליו את הדיבור. מהם שאר השחקנים נדבקו לרעה.

OrEl74

Well-known member
מנהל
נכון אבל אצל דוראנט זה ממש נראה כאילו הוא מנסה להיות מניאק

ת'כלס, אם הוא היה עם הגישה הזאת באוקלהומה, יש מצב שהם היו לוקחים אליפות בתקופה שלו שם.
&nbsp

דוראנט פשוט מוציא תסכולים

התחיל להישבר לו הזין שיורדים עליו בלי הפסקה בתקשורת על המעבר לגולדן ועל זה שהוא סופט, אז עכשיו הוא מוציא הכל החוצה.. הוא לא יכול לשמור את זה בפנים יותר

אגב אנחנו לא שומעים את זה בשידור של המשחק

אבל אני דיי מוכן לשים על זה כסף שכמעט בכל משחק של דורנאט יש איזה שחקן בקבוצה היריבה שקורא לו קאפקייק/סופט וכו'. פשוט טראש טוק מתבקש

billc

New member
גולדן סטייט

אומרים שאדם רעב יכול לגבור על אדם שבע למרות שהוא איטי וחלש ממנו
לא כל אדם רעב יכול לעשות את זה, הפער בניהם חייב להיות קטן

גולדן על הנייר כרגע הקבוצה הכי טובה בליגה
אבל כמה קבוצות רעבות שמצמצמות ויצמצמו את הפער
הספרס עם קוואי
קליבלנד עם איזאה ועוד משחקי ״אימון״ לקראת הפלייאוף
יוסטון
ואולי איזה עוד סוס שחור

יש קבוצות שעושות סוויץ במשחק מעלות 2 הילוכים
קדימה ומשנות את המשחק
הבעיה עם סוויצ׳ים שאם משתמשים בהם יותר הם מסוגלים
לא לעבוד, ולכן כדאי להשאיר אותו על on

גולדן נראית כרגע כרודן שמן ועשיר שלא חושש מכלום
רומא נפלה
הוויקינגים נפלו
האימפריה העותנאמית נפלה

כשאתה שבע אתה חלש

FrecCo

Active member
לא צריך ללכת רחוק, זה קרה גם בספורט הרבה פעמים

אינדיאנה - ניו יורק: ממתי כדורסל זה משחק של 24 דקות?

במפגש הקודם בין הקבוצות לפני חודש, אינדיאנה שמטה יתרון מבטיח של 19 ב-14 הדקות האחרונות של המשחק. הלילה הניקס בלי פורזינגס והארדווי ג'וניור ששווים 44 נק' לקבוצה, אז הפייסרס יצטרכו לנצל.

רבע א': הפייסרס הגיעו באנרגיות טובות, נכונות ועובדים בשני צדי המגרש
פתיחת 6 מ-7 מהשדה של אינדיאנה עם הגנה חזקה, ביתרון 7 אחרי 4 דקות. בחזרה מהפסק-זמן הניקס חוזרים עם ריצת 0-7. אינדיאנה מגיבה מיד עם ריצת 0-7 שלה שמגיעה ל-4-17, ויתרון 13 ! כל שחקני החמישיה של הפייסרס קולעים כבר בשלב מוקדם של המשחק, וזה הדבר היפה.

1:51 לסיום הרבע, טי ג'יי ליף נכנס ביתרון 11.
פוזשן התקפה - ליף מחטיא משלוש. היה פנוי.

19-31 לאינדיאנה בסיום הרבע הראשון. אינדיאנה עם 4 מ-7 משלוש, הניקס ללא שלשה. תדיאוס יאנג עם 9 ברבע. מייקל ביזלי עם 9. בוגדנוביץ' היה טוב מהפוזישן הראשון של המשחק. מיילס טרנר היה נוכח בהגנה ושינה זריקות. אפשר להצביע על תד יאנג כמצטיין של הרבע. גם כקלעי, גם בהגנה, גם אקטיבי ונמצא בכל מקום.

רבע ב': תודה לכולם, היה נחמד, נא לכבות את האור בירידה להפסקת המחצית
בדקות הראשונות של הרבע, אינדיאנה מגדילה את היתרון ל-17 כאשר היא בריצת 6-23 מאז אמצע הרבע הקודם. בלי פורזינגיס, בלי הארדווי אפשר לקרוא בול גיים על המשחק.

10:04 למחצית, ליף יורד ביתרון 19.
מרגע חזרת החמישיות הראשונות אינדיאנה המשיכה מאיפה שהפסיקה בדקות הטובות ברבע הראשון. ריצת 0-14 בחצי השני של הרבע הביאה ליתרון של 29 הפרש כאשר הפייסרס משיגים נק' קלות מאיבודי כדור. הניקס לא במשחק ועושים טעויות מצחיקות. סטיבנסון שיחק את כל הרבע השני, גם לאחר חזרת החמישיה הראשונה מקמילן בחר להמשיך איתו.

40-66 לאינדיאנה במחצית. #קל 9 מ-14 משלוש, 63% מהשדה. תד יאנג עם 16 נק' [8-7 מהשדה ו-2 שלשות]. בניקס, מייקל ביזלי עם 13, אבל רק ב-12 דקות משחק בשל בעיית עבירות מוקדמת [3]. מחצית נוראית של הניקס, כזאת שבכל פעם ששומעים אוהד של הניקס נאנח רואים משחק כזה ומבינים למה. נתון בולט להצביע עליו: 13 נק' מה-35 ברבע השני הן תוצאה של איבודי כדור של הניקס, ובמחצית 20 בסה"כ מתוך ה-66.

רבע ג': כדורסל רשלני מצד הניקס - מתבזים, מתבטלים, נראים רע
דקות ראשונות מעולות של אינדיאנה בהגנה, בולט דארן קוליסון, מובילות איבודי כדור לסלים קלים במתפרצת. ההפרש מגיע ל-38 !

2:56 לסיום הרבע, טי ג'יי נכנס ביתרון 29.
65-95 לאינדיאנה אחרי שלושה רבעים. אינדיאנה עם 11 נק' במתפרצת ברבע הזה אחרי מחצית ראשונה של 14.

רבע ד': גארבג' טיים
פוזשן הגנה - ריבאונד עובר מעל הידיים של טי ג'יי. סגירה לא טובה לריבאונד.

7:12 לסיום המשחק, טי ג'יי יוצא ביתרון 28. לא יודע אם מדובר במנוחה ויחזור. אם סיים את חלקו במשחק, לא תרם כלום וחבל, כי המצ'אפ היה נוח והקבוצה קיבלה מבטים טובים לסל. הק, תשכחו מה אמרתי. 5:06 לסיום, טי ג'יי חוזר ביתרון 24.

פוזשן התקפה - ליף חודר עד הטבעת, אבל מחטיא את הלייאפ. לפחות הוא אגרסיבי וזה כל מה שאפשר לבקש.

פוזשן התקפה - ליף יוצא מהחסימה וזורק מחצי-מרחק, אבל מחטיא קצר.

פוזשן התקפה -התקפה טובה. הנעת כדור מסתיימת בזריקת פלוטר של ליף, אבל מחטיא קצר. היתה עליו עבירה ברורה בתפיסה של הכדור.

פוזשן התקפה - דמיאן ווילקינס מחטיא מהפינה, ליף מחטיא את הטיפ, סטיבנסון קצת הפריע לו.

97-115 לאינדיאנה בסיום. אינדיאנה לא פיגרה כל המשחק. שחקני החמישיה כולם הגיעו לדאבל פיגרס בנק' כבר ברבע השלישי. אינדיאנה ניצחה 5-31 בנק' במתפרצת כאשר 3 מה-5 של הניקס הגיעו ברבע הרביעי. בסיכום הכללי, הפייסרס עם מעל 50% מהשדה, מעל 40% משלוש [11 שלשות] ו-28 אס' קבוצתיים בפעם ה-5 העונה, וכמובן ניצחו את כל המשחקים [עד הניקס הלילה, כל ה-4 הקודמים הושגו בחוץ!], ולא מפתיע שבכולם גם יותר מ-15 נק' [הלילה - 19, עם 3 שלשות] של בוגדנוביץ', כי כשבוגדה קולע מעל 15 אנחנו במאזן של 2-12. עבודה נהדרת של הגארדים שלנו כל המשחק. מאולדיפו מקבלים את זה כל משחק, אבל הפעם קוליסון היה מאוד חד בהגנה. נכון - היריבה היתה חלשה ומוחלשת, אבל עומדים טוב על המגרש נגד כל קבוצה וזה נותן את הטון לא רק בהתקפה.

מצטיין המשחק: תד יאנג. 20 נק' [11-9 מהשדה, 2-2 משלוש, 1-0 מהקו] ב-27 דקות משחק. פתח את המשחק בדקות הראשונות וכמו שאפשר להבין מכמות הדקות שלו, המחצית השניה היתה גארבג' טיים אחד ארוך;

דארן קוליסון עם 10 נק' בלבד, אבל 10 אס' [0 איבודי כדור] ו-3 חט' שהובילו לנק' מהירות בצד השני בדקות הבריחה;

בניקס, ווילי הרננגומז עם דאבל-דאבל ראשון העונה מסיים עם 14 נק' ו-10 ריב' [4 בהתקפה] ב-17 דקות;

ליין ליף: טי ג'יי הוא הישראלי השני הלילה שמסיים ללא נקודות [5-0 מהשדה, 1-0 משלוש]. רשם 5 ריב' [1 בהתקפה] ב-17 דקות משחק [פלוס 1].

בתמונה המצורפת -- במשחק הקודם נגד טורונטו יצאנו מופסדים, אבל ויקטור אולדיפו סיים עם ליין ששמור לגדולים ביותר.

המשחק הבא -- פוגשים יריבה עוד יותר חלשה בדמות שיקאגו [ד'], וכמובן שזה עוד משחק שחייבים לנצח. סמנו "באנקר".

Cade Foster

New member
בקשר לתמונה

יצא לי לומר פה פעם או פעמיים שאולדיפו מאוד מזכיר את ווייד במשחק שלו. אני שמח שהעונה זה משתקף גם במספרים.

קוליסון הוא אחד הרכזים היותר טובים בליגה העונה. הוא לא קולע הרבה אבל הוא מסוג השחקנים שאתה רוצה על המגרש במאני טיים ומנהל את המשחק מאוד אחראי (מהטובים בליגה ביחס אסיסטים/איבודים, לא רק במשחק הזה). ממש מבסוט עליו.

אני לא מסוגל להבין איך ווילי הרננגומז הפך להיות שחקן שמקושש דקות רק בגרבג' טיים. בכל פעם שאני רואה אותו הוא טוב. מבין שהביאו את קאנטר שאמור לקבל את רוב הדקות ושפורזינגיס משחק בC מידי פעם אבל גם משחק שעבר הוא לא שיחק בכלל וגם במשחק שלפני קיבל דקות רק בגרבג', ופורזינגיס בכלל לא שיחק.

מובן לי שקשה לשמור על רמת ריכוז גבוהה גם כשאתה מעל 30 הפרש אבל במקרה הזה הייתי רוצה לראות את המחליפים עולים בשלב מוקדם יותר. גם עם שחקני חמישייה בשלב מסוים עברנו להילוך ראשון ולמעשה לא היה טעם להשאיר אותם על המגרש. לא שאכפת לי מהדקות של המחליפים יותר מידי (ליף פשוט גרוע, חייבים להודות. הוא לא נראה כמו שחקן NBA או משהו שאפילו קרוב לזה כרגע) אבל אין סיבה ששחקנים בכירים יישארו על הפרקט ויסתכנו בפציעות כשאתה מוביל בכמעט 40 הפרש ברבע השלישי. אם הם היו בקטע של לרמוס את הניקס עד עפר שזו כידוע מצווה גדולה ביהדות אז מילא, אבל ברור שבשלב מסוים הם החליטו שחלאס. אני מקווה שכל זה לא יתנקם בנו בהמשך העונה.

ועוד משהו: זה לא משנה שעמדה מולנו יריבה חלשה. המטרה היא לקחת את כל המשחקים בדיוק נגד יריבות כאלה. כאן בדיוק נפלנו בעונות האחרונות, היינו יוצאים למשחקי חוץ בברוקלין ומביכים את עצמנו. העונה נראה שאנחנו לוקחים את המשחקים שאנחנו אמורים לקחת ומידי פעם גם כאלה שאנחנו לא. אם נמשיך לשמור על היציבות הזאת אנחנו נהיה בפלייאוף ואולי אפילו לא ממקומות 7-8.

rapgamer4ever

New member
ידעתי שנפסיד

טאונס נמצא 38 דקות על המגרש ולוקח 2 זריקות מהצבע. התקפות שלמות הוא עומד על קשת השלוש מבלי לגעת בכדור. עד שהוא מקבל פוזשן בפוסט פעם ברבע שעה הוא כבר מחוץ לרית'ם ולא יודע מה לעשות עם זה.
&nbsp
כמו תמיד, כשאנחנו קולעים 4 שלשות במשחק לעולם לא ננצח.

Roeiii1

New member
דווין בוקר פשוט אדיר

לבד הוא ניצח את פילדלפיה..
הוא הולך להיות כוכב,סקורר מהרמה הגבוהה ביותר

למעלה