משחקי ליל שישי

rapgamer4ever

New member
אורלנדו אימפריה

הביסו את הספרס הלילה ועלו למאזן 4-1.
המג'יק כרגע קבוצת השלשות הכי טובה בליגה, כמובן שזה יתאזן בהמשך. ווצ'ביץ' תופר 2 שלשות למשחק ב-45%, פורנייה 3 שלשות ב-56%, ארון גורדון 2.5 שלשות ב-72% ונראה מועמד לשחקן המשתפר העונה... יש מצב לפלייאוף באורנדו.

rapgamer4ever

New member
גם לי עוד לא יצא

אני מניח שזו צפייה סבבה, גם להתרשם מההתקדמות של ארון גורדון ובאופן כללי המג'יק משחקים בקצב מהיר.
במבט על הלו"ז יקח קצת זמן עד שיפגשו יריבה שכיף לראות. אלא אם אתה מעוניין לצפות בבולס שלך...

rapgamer4ever

New member

OrEl74

Well-known member
מנהל
מקווה לטוב?

התאנדר יכולים לא להגיע למשחק והם עדיין ינצחו

Anfield

New member
יש לי שאלה על שחקן אחר של גולדן סטייט

כל כמה ימים דריימונד גרין רב עם מישהו אחר וכמעט מורחק או שכן מורחק. הוא הקבוע ומה שמשתנה זה מי שרב איתו.
לא הגיע הזמן להעיף את הבנאדם הזה ל10 משחקים או להחמיר את הענישה איתו כדי שיפסיק עם זה?
לא הגיוני הEJECTED הרך הזה. למה באנגליה כרטיס אדום מכוון זה 3 משחקים בחוץ, וזה בעונה של 38 משחקים, ובארה"ב אתה מורחק ממשחק רק אחרי 15 טכני? תתחילו להעניש.

rapgamer4ever

New member
אני לא חושב שהוא עושה פעולות שמצדיקות הרחקה חמורה

רוב הטכניות של דריימונד זה על צעקות או מאבקי מיקום בצבע ששחקנים get strangled up. הוא לא אלים או משהו כזה. אם תסתכל על התקרית מול בראדלי ביל נדמה שביל היה היוזם.
אני חושב שגרין שחקן קשוח, יש שיאמרו מעצבן, הוא הולך על קו דק ולפעמים מורחק אבל אני לא רואה סיבה להפריז בעונשים. העונה ארוכה והוא יורחק בהמשך על הטכניות שהוא אוסף עכשיו.

במקרה הזה ביל התחיל , just saying

ביל כנראה היה ממורמר על זה שדריימונד חסם אותו במהלך לפני והחליט לדחוף יד במאבק על ריב'

OrEl74

Well-known member
מנהל
ראית פעם משחקים של דניס רודמן?

הוא משגע את היריב, נכנס לו מתחת לעור וזה כנראה מאוד מגרד.
בסוף השחקן היריב נשבר ומוריד לו אגרוף ומורחק.
&nbsp
אם אתה שואל אותי, זה לא פחות מגאוני.
&nbsp

rapgamer4ever

New member
זו השוואה די טובה בין רודמן לדריימונד גרין

גרין הוא סוג של רודמן עם יותר כישרון התקפי.

OrEl74

Well-known member
מנהל
לא בטוח שזה נכון

לתחושתי, גרין עושה את מה שהוא עושה בשם הפרובוקציה
רודמן היה עושה את זה כשיטת משחק לכל דבר, הוא היה לומד את היריב שלו ומה מעצבן אותו ואז היה משתמש בזה כנשק כנגדו.
הדחיפה המפורסמת ההיא על פיפן עוד כשהוא שיחק בפיסטונס אל היתה מרוע או מרצון לפגוע, הוא פשוט ידע שזה יוציא את פיפן מאיפוס וזה אכן מה שקרה.
זה שג'ורדן טחן אותם, זה כבר סיפור אחר.
&nbsp
לדעתי גרין פשוט נהנה מתדמית הילד הרע ונסחף איתה, ברוב המקרים אגב, זה דופק את הקבוצה שלו לעומת המקרה של רודמן שזה לגמרי שירת את המטרה.
&nbsp

גרין הוא wanna be , רודמן לעניים

כמו שאמרת אצל רודמן זה היה שיטת משחק, אצל גרין זה חלק מהזמן ניסיון למשוך אור זרקורים ותשומת לב. כמובן שבהתקפה אין מה להשוות, רודמן היה אחד הנגרים הגדולים

למעלה